Tänder ett ljus!

Ikväll tänder jag ett ljus för alla våra kära som är på andra sidan! Mina tankar går till mina barns kompisars mammor / pappor som gått bort =´(
Jag tänder även ljus för dem <3

Ta hand om varandra! Man vet aldrig när det tar slut!



Myshelg!

Igår kväll hämtade vi hem älskade Moa, så det blir en riktigt mysig fredag och Jonna fick köpa lite snacks och hon valde Pringels chips och hon satt stolt i soffan mellan syrrorna och bara mös. Strax vid 9 bad hon dock om att få gå och sova, trots att hon somnade i bilen. Så underbart att hon sjävl känner när det är dags att gå ochlägga sig =P

Lördagen har varit i lugnets tecken och jag har varit hem till goaste Karin och fixat papiljotter i håret på henne =)

Nu blir det en lugn stund i soffan för jag har huvudvärk som aldrig vill ge med sig och jag känner att förkylningen börjar ta fart, urk =(

Maken sliter som ett lite djur utanför med nya "hallen" :-D Kommer bli såååååå fint <3

Värsta deppen!

Mår sk-t på många sätt och känner mig helt opeppad till att blogga, så det blir inget värsting inlägg idag!

Sitter i soffan och slösurfar och tittar på lite inspelade program och drömmer mig bort! Letar resa till Manchester nästa vår och jag hoppas verkligen att vi kommer iväg!

Sov så gott och ha en härlig torsdag!

Helgen närmar sig!

Så skönt att det är torsdag idag och ledig dag imorgon! Huvudet dunkar på fortfarande och jag känner mig så trött!

Karl sov hela natten i natt och det var så skönt. Kl 06.10 vaknade han i morse och för en gångs skull så ville han inte somna om, så tur att klockan skulle ringa 6.12 =P

Nu blir det jobb och lunch med Kicki =)


Makeup!

Fast jag inte sminkar mig så där tokmycket så älskar jag smink och jag är galet kär i ögonskuggor men jag använder dom inte, haha! Kanske mest för att jag är dålig på hur jag ska få dem snygga på mig, men också för att jag inte känner igen mig när jag sminkar mig så ;-)

Idag har jag iaf fyllt på mitt förråd lite med en primer och ett jättesnyggt läppstift =P

Måste bara ha på mig mer rouge om jag ska använda det ;-)


Allmänt förvirrad!

Jag är så sjukt förvirrad att jag blir lite rädd för mig själv emellanåt!

Idag har jag börjat på ett nytt "uppdrag" på jobbet och även om jag har jobbat med det för typ 4 år sedan och massor händer varje år, så kan man ju iaf tycka att man har lite där i bakhuvudet, men idag har jag nästan fått tilt var och varannan minut!

Tur jag har arbetskamrater som orkar lyssna på mina frågor och komma till undsättning då och då!

Så om jag är tom i skallen i vanliga fall så är jag nästan helt urblåst just nu, pjuh!


Mitt i veckan!

Onsdagar är bra dagar, iaf en dag som denna då det bara är en morgon till att kvista iväg till jobbet!

Huvudet värker, jag börjar bli lite förkyld och halsen värker, så jag ser fram emot en lång ledighet för att krya på mig!

Morgonen har varit så bra med två barn som sov till halv sju, vilket gör att jag kan fixa mig iordning innan dom vaknar och det är en lyx =)

Nu är det jobb för hela slanten!

Mördande huvudvärk!

Usch och fy för mitt huvud! Det spränger och har sig och jag tror jag är på väg och bli förkyld =(((

Har iaf haft en under härlig eftermiddag med mina barn och jag är jätteglad att jag och Matilda har pratat en massa... Känner verkligen att vi säger typ hej, god natt och god morgon till varandra och det är något jag verkligen vill ändra på!

Älskar att prata med alla mina barn, även om Karls svar inte är så där lysande och alldeles klara ;-) Men att fråga honom saker, som t ex, kan du hämta din mössa, kan du lägga den här i lådan och han gör det är ju såååå underbart härligt. Blir glad hela jag när han verkligen förstår vad man säger :-D

Nu blir det snart sängen här! Borde lagt mig för typ 1 timme sen, men jag har lakanskräck så jag drar ut på tiden ;-)

Sov så gott alla goa!



Bara älskar dessa Miranda nallar <3

Just the way you are!

Den låten är jag kär i dag!

Har du inte hört den, så måste du absolut lyssna på den och njuuuut!

Jag är så kär i att vara kär =P

Vindögd!

Trött så jag ser i kors så jag ska slänga mig i sängen!

Sov så gott alla goa underbara medmänniskor!



Huvudbry!

Jag vet att det här så här och att jag inget egentligen kan göra något åt det, men jag måste få spy lite galla!

Jag jobbar 50 % sen september och är föräldraledig med 50 %, så långt allt gott.

Jag ringde lön i dag för att höra mig för om hur det blir om jag tar ut semester, så jag inte förlorar min SGI eller hamnar mellan stolarna.

Jag får då reda på att om jag tar ut ledigt EN dag så drar dom 1,25 dagar för den dagen, bara för att jag jobbar 4 dagar i veckan ist för 5. Så långt känns det helt okej, men jag får BARA betalt för 50 % av min lön, så jag får ta ut 50% fp för att klara min SGI, så med andra ord för en endaste j-la semesterdag så kostar det mig först 1,25 dagar och på det 50 % av en fp-dag.......Så för att få ut en dagslön så måste jag ta ut 1,75 dagars "ledighet".....

I mina öron låter det helt sjukt, men enligt lön är det så, så nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska skita i min 50%-iga ledighet och börja jobba 75 direkt och sen ta föräldraledigt hela nästa sommar ist för de dagar jag ändå "sparar"....

Allt snurrar och jag lär inte bli klokare förrän imorgon iaf....


Måndag hela veckan!

Jobbar mån-torsdag den här veckan och samma tider varje dag.... både på gott och ont!

Har avslutat en underbar helg med en supergod fruktsallad!

Inser att jag snart måste köpa mig en ny kamera för ni lär aldrig få se nå bilder annars..... hatar våran kamera som segar sig och när man väl fått den att ta ett kort så är objektet ur bild =S

ÄlSkAr!

Oh vad jag är älskar min familj! Känner mig så lyckligt lottad och överlycklig att jag har fått fyra underbara barn och en underbar make!

Vi har haft en jätteskön helg med kompisbesök, myst, shopping och städning och en massa vila = underbar!

Julen är här ......

Jag är så sjukt julpyntssugen så det finns inte..... :-D Så här mycket har jag nog aldrig längtat efter julen som vuxen och i år ska vi iväg på julbord på www.satrabrunn.se med familjen Axelsson, eller de vuxna i den familjen =)
 
Ska bli såååå ljuvligt gott och sen ska här drickas glögg och ätas pepparkakor.... Det ska bakas både lussebullar och saffranskakor som ska ätas vid adventsfirandet =)))))


Självförtroende!

Jag har nog ett av de sämsta självförtroende man kan ha.... Min självkänsla är inte så god den heller och jag önskar inget hellre än att jag kunde lära mig att älska mig för den jag är!

Jag är som en liten grå mus inombords och jag är miss osäker personifierad..... Vissa dagar mer än andra!

Vet bara inte vart jag ska börja nånstans för att hitta dit för jag önskar mig inget hellre!



P.M.S

Jag har nog världens sämsta PMS-humör!

Blir galen på mig själv, mmen samtidigt så är det mer än omöjligt att kontrollera sig själv när man känner att man exploderar!

Just nu vill jag...................... ha städat runt mig..... en massa ljus tända........ ligga i min säng och läsa en bra tidning eller bok och slötitta på TV och det jag minst av allt vill är att ha tjat runt mig och hur lätt är det när man har fyra barn och en make, haha!

Nåja..... nån gång kanske min önskan slår in!

Nu ska jag iaf ut och hjälpa maken att ta in husvagnen på vinterförvaring =)

Avslut!

Vi har haft ett jättebra avslut på den här veckan =)

Kvällen avslutades besök och plumpning med familjen Lindholm! Jag hade turen och inte kom sist =) Maken åkte dit den här gången ;-)

Nu blir det lite slösurf och sen ska jag lägga mig, min tur att kliva upp imorgonbitti!

Sov så gott!

Underbara fredag!

Idag har vi varit in en sväng till Sala och shoppat lite!

Jag köpte lite kläder till de små och maken fick en urläcker skjorta =P Själv kom jag hem tomhänt, men det är så nr man inte är snäll mot sig själv ;-)

Var även in och köpte skor till barnen. 1275 kr fattigare blev jag och då var det ändå 30 % på Jonnas skor, pjuuuh! Nu har dom iaf jättebra vinterskor och nu får gärna snön komma för nu är de båda ekiperade!

Snart ska jag börja förbereda lite mat för familjen Lindholm kommer över och vi ska plumpa, tjohooo! Det blir verkligen en kanon fredag :-D



Två av mammas finaste tjejer!

Wtf!

FY vad jag är arg på min våg! Hur är det möjligt att gå upp i vikt VARJE morgon trots att jag äter enligt vv???

Nej, nu jävlar skiter jag i vv den här helgen och nu tänker jag tycka synd om mig! Med tanke på att jag idag väger 800 gram mer än i tisdags så behöver jag inte ens fundera på om jag får plus på vågen på måndag....


Surt sa räven och blev en ännu större rosa elefant!



??

Så mycket som jag vill och så lite som jag gör. Så mycket jag önskar och så lite som slår in!

Just nu drömmer jag om ett städat hem, tipp topp, men jag tror att enda sättet att få det är att köpa det, för idag har jag knappt suttit på häcken och ändå har jag "bara" hunnit tvätta två maskiner tvätt, hängt och vikt, städat i köket, lagat mat, plockat ur och i diskmaskinen... plockat leksaker saker och sen har jag gömt julklappar :-D

Låter ju inte som om jag gjort något, men ändå har dagen rusat iväg och inte ens hälften av allt jag hade velat få gjort fick jag gjort =)

Nåja, tur det är en dag imorgon också :-D

Dagens Jonna!

Hon är bara för go mammas lilla underbaring.

Jonna ligger inrullad i vardagsrumsmattan och säger, men Pelle, oh Pelle, min Pelle, haha. Fick mig ett gott skratt och för er som undrar vem Pelle är så är det Pelle i Saltkråkan =P Tror fröken fått sin första kärlek :-D

Hej då Pelle ropar hon nu, hahaha

Sliter Mitt Hår

Det är inte lätt att hittar kläder som passar alla, men det är definitivt omöjligt att hitta kläder som passar min Matilda =P  När fröken själv köper kläder och som hon sen inte använder för att dom inte var nå bra, hur ska då lilla jag lyckas ;-)

Sen ska de dessutom passa plånboken och då blev det genast än värre =)


Dagens middag?!

Just nu är jag vrålhungrig... Skulle kunna äta en häst, men det passar inte i min viktminskningsplan!

Har iaf druckit bra med vatten idag, så det är ju alltid något =)

Vad det blir för mat vet jag inte.... Skulle ha tagit fram kyckling igår kväll, men glömde det och maken vill ha pommes, så får se vad det blir!


LuSt

Jag har sån lust att göra en massa saker, men med två små hemma och en som inte få träffa andra så blir det lite kämpigare! Nu är visserligen svinkoppor kontaktsmittsamma, dvs nuddar man inte varandra så är det ingen fara, men ändå....

Sen är jag superdupersugen på något och jag får inte äta något onyttigt vilket gör att jag känner mig ännu mer sugen på att hitta på något för när man bara är hemma så ökar lusten till onyttiga saker, konstigt nog =/

Nog med svammel..... nu ska jag fixa mellis till de små =)

Solen i hjärtat!

Oh vad jag älskar såna här dagar när solen skiner och luften är hög och klar =) Energin sprudlar och idag fick jag en enorm längtan efter jul :-D

Tror det är de små i huset som gör att det känns roligare. Jonna pratar ibland om tomten och säger: mamma vad säger tomten när han kommer, hi... Gullunge =)

Barnen har lekt så snällt idag och Jonnas koppor ser mkt bättre ut idag mot igår, så det går verkligen åt rätt håll =)

Solen i hjärtat!

Oh vad jag älskar såna här dagar när solen skiner och luften är hög och klar =) Energin sprudlar och idag fick jag en enorm längtan efter jul :-D

Tror det är de små i huset som gör att det känns roligare. Jonna pratar ibland om tomten och säger: mamma vad säger tomten när han kommer, hi... Gullunge =)

Barnen har lekt så snällt idag och Jonnas koppor ser mkt bättre ut idag mot igår, så det går verkligen åt rätt håll =)

Hur roligt är det?????

Har bestämt mig för att jag MåStE ner i vikt IgEn, så sagt och gjort.... Jag börjde i måndags och idag har jag gått upp 300 GRAM, det är ju som man inte vet om man ska skratta eller gråta!

För er som inte vet så har jag varit med i viktväktarna till och från i hela mitt vuxna liv och idag så kör jag själv via deras webb-sida, så jag vet vad jag äter och hur mkt jag stoppar i mig, vilket då de definitivt borde ge mig viktminskning och inte ökning!

Hur hittar man motivation efter såna dagar??? Hur orkar man hålla i??

Nåja, vi får se vad vågen står på imorgon, är det plus igen så går jag nog och drar täcket över mig och blåvägrar att gå upp!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tack ska ni ha =)

12 kommentarer i min blogg på en dag är nog rekord =)

Nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna!

Sov så gott alla goa medmänniskor!

Buzzning av Pampers Active Fit blöjor!

För några veckor sedan fick jag hem en låda med Pampers Active och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med den blöjan!

Den är verkligen supertunn och på mina barn har den suttit jättebra! Jonna har ju ingen blöja på dagen, men nattetid har den varit jättebra.

Karl har haft den både dagtid och nattetid och jag tycker att den sitter mycket bättre än många andra blöjor. Jämför jag med Pampers övriga blöjor så tycker jag att den här också slår dem.

En av mina kompisar som provat den på sin dotter, tyckte att den var bra dagtid, men att den läckte på natten. Kan ju dels bero på att storleken är för liten, men en sak jag märkt är ju att alla blöjor inte sitter lika bra på alla barn!

Summa sumarum så är jag iaf jättenöjd med dom och kommer definitivt att köpa dem till Karl <3

Dagens middag!

Ikväll blir det spagetti och köttfärssås och till det ska jag göra egen pizzasallad! Det riktigt vattnas i munnen på mig =)

Vad äter ni idag?

Moa vad vill du ha för mat nästa helg när du kommer hem? =)

Storfamilj!

Undrar ofta hur andra löser deras tvättberg, allra helst de med många barn! Vi har ju en rätt stor tvättstuga/grovkök, men det är konstant ett berg av antingen ren tvätt eller smutsig!

Önskar mig en livschoach som skulle komma hem hit och se vad jag kan göra för att ge mig mer tid och mer struktur i vardagen! Visst kommer saker och ting lösa sig i takt med att åren går, men det är ju här och nu som jag behöver få ordning!

Kan ju inte bygga ut huset, t ex bara för att få ett till rum att ha leksaker i..... utan det är kanske ngt man får stå ut med, MEN att ständigt ha leksaker över hela nedervåningen är ingen höjdare och gör att det blir tilt i min hjärna då och då!

Nåja... imorgon är en annan dag =)


Jag mår bra =)

Eller min fot mår bra =) Den är inte helt hundra, men det känns som att den alldeles strax är det =) Försöker att inte halta, men det går bara inte..... Får öva och öva och öva, så ska det nog gå snart.

Imorgon är det ju 3 veckor sedan jag gjorde illa mig och jag tror nog att jag är helt läkt så om 1 v så blir det afro igen =)
Kommer kanske inte våga ta ut mig helt, men bara känslan att få röra på mig igen känns befriande!

Ruinerad

Skolfoton kan då ta musten ur en familjs ekonomi om man ska ha alla korten och allra helst om man har 4 barn =O

500 kr per barn!

Imorgon ska jag ta och skicka tillbaka delar av dom iaf, för det går inte ihop sig =S

Receptbank!

Jag är såååååå arg på mig själv att jag inte har nån fantasi när det gäller matlagning och jag är ännu surare att jag ska ha så svårt att hålla mig ifrån sötsaker etc!

Jag har hoppat på en liten cirkel på jobbet där vi ska försöka gå ner i vikt.... Typ som viktväktarna, men alla kör på sitt eget sätt!

Så nu behöver jag få lite inspiration så jag fixar det här!

Har du tips på god, enkel och nyttig mat och recept så give me! =)


SvInKoPpOr

Vad är det för påfund????

Blev iaf idag hemringd av Dagis för att Jonna har svinkoppor... Jag trodde det var munsår, men idag har det spridit sig runt hela munnen, så det är väl bara och inse att det är svinkoppor. Turligt nog så hade jag sån där salva hemma som man ska smörja med....

Jag lyckades dock, när jag skulle smörja Jonnas sår, få denna salva över hela mig, typ! Håret, tröjan, bröstet och gud vet vart, haha! Till och med Jonna fick sig ett gott skratt =)

I övrigt har det inte hänt så mycket.... Karl har för ANDRA gången dragit ner lampan i vardagsrumsfönstret i golvet och den gick AV precis som förra gången... Han lär bli dyr i drift den här sonen. Tur jag inte köpte en sån där dyr i somras på Mormors Hus.... Får nog vänta med att lyxa till det tills han vuxit upp =P

Ordningen återställd.

Då var jag tillbaka på jobbet och jag måste säga att det gick över förväntan! Dock har jag fått världens värk i min högra hand på ovansidan... Fattar inte vad det är för fel, men det går knappt att skriva om jag har handen i rätt vinkel =S

Jag är glad att jag hade en "enkel" maträtt att göra för Karl har tokskrikit, men bortsett från det så har det varit en rätt lugn em, kväll!

Jag är dötrött och tror jag kommer stupa i sängen så fort Johan kommer hem =S

Ordningen återställd.

Då var jag tillbaka på jobbet och jag måste säga att det gick över förväntan! Dock har jag fått världens värk i min högra hand på ovansidan... Fattar inte vad det är för fel, men det går knappt att skriva om jag har handen i rätt vinkel =S

Jag är glad att jag hade en "enkel" maträtt att göra för Karl har tokskrikit, men bortsett från det så har det varit en rätt lugn em, kväll!

Jag är dötrött och tror jag kommer stupa i sängen så fort Johan kommer hem =S

Underbara helg!

Sjukt vad tiden går fort när man har det trevligt!

I fredags så åkte jag och maken till Dalecarlia och vi har haft en supermysig helg. SPA med varsin 50 minuters behandling och massor av gott att äta.

Det var så välbehövligt för oss båda och jag är så tacksam för den här helgen.

Den avslutades med att ha kalas för Jonna med släkten <3 Tror hon är lika nöjd hon med =)

Håll kärleken levande!

Ikväll var jag och maken på en föreläsning som kyrkan hade som heter "Håll kärleken levande" och det var en mycket rolig föreläsning med massor av tankar och tips för att få äktenskapet att hålla.

Han berörde även lika mycket om hur det är att vara förälder och vad man ska tänka på och jag känner att jag blir så glad när jag får höra sånt. Inte för att man gör rätt alla gånger, utan för att det är mänskligt att fela och han var noga med att säga att om du visar dina barn att du verkligen älskar dom, så gör det inget om man ibland blir för arg och säger fel saker, men bara ibland!

Viktigast var iaf att visa sina barn villkorslös kärlek! Något alla borde tänka på!

Puss

Tråkigare än tråkigast!

Förlåt för mina tråkiga inlägg och att dom är såååå få!

Att vara hemma och ligga i soffan och peta sig i naveln (nej då jag gör inte det ;-P..) är inte min grej!

Igår hade jag dock besök av Zandra med Matilda på fm och på eftermiddagen kom Anna L med underbara Engla hit och slog bort några timmar. Tack för den jättefina blomman och omtanken <3

På kvällen så firade vi Matilda och hennes pappa med sambo kom + Johans familj <3

Tror Matilda var nöjd med dagen och det var det viktigaste!

Idag blir det att vila foten... Har fått nån konstig värk där benet gick av så jag antar att det är vila som är bäst =/ Ikväll hoppas jag att jag och Johan kommer iväg på en föreläsning och sen är det fredag imorgon =))

Vi har barnvakt hela helgen och drar iväg på Spa-weekend. Ska bli underbart och bara vara och äta gott och mysa =)

Grattis älskade du!

Idag fyller min mellantjej hela 14 år.... Nu  kan jag inte längre säga att hon är närmaer 13 än 14 =P

Ikväll blir det tårta och lite firande. Hon fick sin present för 2 v sen så hon är lite puttrig, men ska komma ihåg det till nästa år ;-) Önskas något stort med då innan så får hon vänta till dagen D =P


Sol, bad, hav och värme!

Idag har jag en sån sjuk längtan efter att boka en resa till värmen... Thailand skulle inte alls vara fel eller för den delen Egypten.... bara det är varmt och massor med sol och möjlighet till att sola och bada ;-)

Det är väl typ det enda jag önskar mig i 20-års present nästa år =P

Hoppas någon vänlig själ vill göra min önskan uppfylld ;-)

Upp och ner!

Mitt liv går verkligen upp och ner och just nu är det mer ner! Det kommande härliga (NOT) veckan är här snart och man känner hur man för varje dag sjunker neråt, för att sen vända uppåt igen... Vilket j-la påfund =P

I natt har jag haft så ont i foten att jag till och med har drömt om det =(( Vet inte vad det var för något, men det känns nått strax ovanför där benet gick över!

Idag ska jag bara vara och ta hand om mig själv iaf <3

Vila i frid!

Gud så många unga människor som får sätta sina liv till i denna värld..... Är det inte mord så är det självmord och jag går sönder inombords!

Vila i frid Rasmus  och du unge man som tog ditt liv idag <3


Höstdepp!

Jag brukar vara den som får höstdepp, men har klarat mig rätt bra de senaste åren, men av någon anledning så känns det tyngre i år!

Visserligen har det varit mycket runt mig och med mig, men ändå! Jag borde vara världens lyckligaste med allt jag har, men näää... Just nu ser jag inte skogen för alla träden står i vägen typ!

Nu ska jag vårda mig och mitt sinne ömt och bara vara! Tror jag är värd det <3

Härliga fredag!

Underbara dag med maken hemma = sällskap!

Idag har jag ont i foten, kanske beror det på att jag var uppe totalt 2 timmar mer mot andra dagar... Lite mer svullen i foten och jag har till och med känt av den i natt =/

Betyder att det där med att vila inte är så dumt då.. Bara mitt psyke som inte riktigt klarar av att inte göra som jag vill!

3 v kvar tills jag kan gå på Afro, tjohooo... Hoppas jag vågar ta ut ordentligt, så jag inte blir för rädd att göra illa mig..

Ikväll är vi bortbjudna på mat till Karin & Johan Andersson, det ser vi fram emot =P <3

Lyxfällan!

Det bästa med hösten är alla bra program som börjar och ett av dom är Lyxfällan!

Gillar att se hur folk kämpar med ekonomin och varje gång jag ser det ser jag en chans att börja med en budget, men haha, vi kommer aldrig dit ;-)

Nån gång så kanske vi gör det, hoppas och tror jag iaf =))

På tal om pengar så var jag och klippte mig idag. Tack goaste Karin som skjutsade mig fram och tillbaka... Utan dig hade jag fått se ut som en lufs i året ännu längre.... Puss på dig!

Jag är inte gjord för det här!

Min kropp är inte gjord för att bo i Sverige, höst och vintertid.... En dag som denna, när det är grått, kyligt och fuktigt så får jag som molvärk i kroppen... Inte av värsta sort, för det blir det bara om jag blir riktigt kall, men ändå så där så man känner sig kymig =(

Nu sitter jag med en varm dator i knä och en stor filt på mig och skulle helst inte vilja resa på, så skönt att jag får sitta här med foten i högläge =)


Gladast idag =)

Nja det är jag nog inte, men jag är iaf glad och tacksam över mina vänner =)

Fick idag besök av min kompis Therese och granne <3 Skönt med sällskap och mys i soffan! Även om dagarna är långtråkiga med foten i högläge så måste jag säga att de går så fort. Imorgon är det en vecka sedan jag gjorde illa mig och om 3 v så kan jag träna, tjohooooo!

Foten känns så mkt bättre när jag vilar och det känns så bra! Det gör ju att det känns lättare att vila iaf när man märker att det gör nytta =)

Nu är det lite tv med barnen och sen är det läggdags för dem =)

Det är bara att insE

Hösten är här och den tänker stanna!

Jag bara måste hitta kläder till mig så jag inte fryser ihjäl nu.... Även om jag blir bra i foten och kan börja använda "vanliga" skor snart, så kommer jag DEFINITIVT inte kunna använda mina höööögklackade skor på ett tag =( Törs inte ens tänka tanken på att pressa ner foten i dom =O Så jag måste försöka hitta en snygg stövel eller liknande med liiiiten klack eller inte alls och hur lätt är det. Jag är lixom fröken högklackad och jag känner mig som en pygmé utan dom, hi!

 

Har du nå tips på snygga skor, så hojta till, tar tacksamt emot allt som kan tänkas vara passande ;-)


Varannan ..

Jag sover verkligen bra varannan natt! Kanske beror det på att jag sover av ren utmattning den andra natten, men vad skönt det vore att sova lagomt båda nätterna ;-)

Inatt vaknade jag av att Johan kom och la ner Jonna i sängen, jag som vaknar så fort en av dom piper, hade inte hört ett ljud och Johan som kan toksova igenom när Karl gråter vaknade?? Knepigt det där ;-)

Sitter och väntar in farmor som ska komma och lämna de små på dagis och sen blir det en lugn stund för mig... Ser inte fram emot em idag.... Får hålla tummarna att Jonna har lekt av sig rejält innan hon kommer hem och kan tänka sig att titta på Postis Per i stillhet =S

Ha en bra dag alla <3

♥ BaRa LiLlA jAg ♥

Fy så liten man kan känna sig ibland!

Livet är så skört och man måste ta vara på det man har och det som finns kring en!

Ikväll är jag djup i tankarna och jag känner såååå för alla så förlorat nån som står en kär! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Smärta.....

Fy tusan för min fot! Hur lätt är det att få den att läka när man har två små hemma.... Har redan varit tvungen att rusa upp två gånger och sista gången gjorde det så j-------------la ont att det kändes som när jag vrickade till foten!


Ledig hela veckan!

Ledig är väl inte rätt ord, men hemma är jag iaf!

Har börjat ringa mina samtal som jag måste klara av idag och har klarat av det första..... till Sala Kommun.

Den 27:e varje månad ska man få inackorderingstillägg, men jag har ff inte fått en krona och börjar faktiskt surna till... Han på kommunen skulle ringa upp mig senare när han kollat med banken vad som är fel =/

Sitter just nu i kö till Trygg Hansa för att anmäla min skada, lite besviken är jag att min försäkring INTE täcker inkomstbortfall så jag får hoppas att förskringen på Gymnastikföreningen kan täcka det =S

Livet suger!

Skulle ljuga om jag påstod att det händer mycket i  mitt liv just nu!

Här är det verkligen dötrist och ju mer jag är uppe ju ondare gör foten och mer svullen blir den! Bara inse att jag har en tid framför mig i soffan och jag är verkligen sämst på att ligga där när saker och ting finns att göra!

Av den anledningen blir inte heller bloggen så rolig, om jag inte börjar få fart på mina tankar lite =P

På torsdag ska jag ÄNTLIGEN klippa mig och jag har sett så fram emot det, MEN hur f-n ska jag ta mig dit.... Törs man peppra sig full med värktabletter och hoppas att det går bra att köra eller ska jag inse att jag blir tvungen att skjuta på klippningen =(

På återseende!


Kriminolog... eller?

Jag skulle verkligen har utbildat mig till en forensiker eller kriminolog eller dylikt!

Jag ska inte säga att jag fascineras av mord och andra hemska brott, men jag har ett grymt intresse för bevismaterial.... varför människor gör som dom gör, vilka som gör det och allt kring kriminella!

Jag är en person som slukar deckare, läser allt jag kommer över när det gäller artiklar, på nätet etc..

Många gånger är det på gott, men ibland när man mår så dåligt själv över det som hänt de drabbade så är det verkligen endast av ondo.... Jag ska inte säga att jag kan känna deras ångest, men den ångest som sköljer över mig hur de måste ha mått är ändå otroligt stor =((

Läste allt om Beatrice som blev mördad som 16 åring i Västerås och just nu följer jag Elin som bara blev 27 år ifrån Falköping, men som fick sätta sitt liv till i Göteborg...

Ju mer jag läser ju mer övertygad är jag om att polisen har gripit rätt man och jag är såååå tacksam över den kameraövervakning som finns på spårvagnarna, bland annat... Utan dem hade de aldrig kunnat gripa denna man!

Må rättvisan segra!

Nej då, jag finns kvar ;-)

Tydligen nå strul med blogg.se  =S

Idag har jag stått på loppis och fått en hel del barnkläder sålda. Känns riktigt skönt =P Ser nästan fram emot vårens loppis så jag kan bli av med lite sommarkläder. Vi har verkligen hur mkt kläder som helst!

Jag är så himlans glad att Moa är hemma i helgen och jag älskar att ha alla mina barn här hemma bara två som fattas Maja och Julia, hi...

Finns visserligen en helbunt med Moas kompisar som jag saknar. Vissa har ju varit här hur mkt som helst och nu vet man ju inte när man ser dem nästa gång =(

 

Nu ska här vilas... Min fot är toksvullen och det sa läkaren att den inte fick vara, så bäst att ligga med den i högläge då.....


Livstecken :-)

Först måste jag säga att jag är så glad för era kommentarer :-) Sen så skriver jag fr mobilen så texten blir lite knäpp :-S Gällande min arbetstid så är jag fl på 50% och har sökt det i 1 år och fått beviljat. Eftersom jag har så långt till jobbet bad jag om en ledig dag per v. För att vara snäll mot mina jobbarkompisar tänkte jag då ta varannan fredag ist för varje, men det spelade tydligen ingen roll :-/ Hur som ska jag få intyg fr läkaren om att jag behöver vara ledig fredagar, så då får chefen det hon behöver :-$ Sen måste jag berätta att det var ett ben i foten som var av, grattis Jeanette!! Jag har verkligen tur jag! Näää alla sover så jag ska oxå försöka göra det!

Tur dom finns...

Klockan 2 i natt så hade jag inte sovit många minutrar och jag blev så kissnödig och gav mig på att gå upp.... Fy f-n vad ont det gjorde...... Johan fick gå ner och hämta nå starka värktabletter när jag väl tagit mig tillbaka till sängen coh efter det har jag iaf sovit hyfsat.....

Kl 6 gick jag upp för att testa om det gick att gå, men näää ta mig till jobbet var inte att tänka på! Nu sitter jag här och väntar på att åka till husläkaren och få foten lindad och kanske några kryckor att hjälpa till med.

Hur man ska kunna klara av två små med en fot man inte kan stå på får förbli en gåta tills på måndag =S


RSS 2.0