Ibland bra och ibland mindre bra!

Fick höra idag av min chef att man inte gillar att jag är ledig varannan fredag..... Som föräldraledig så är det orättvist mot andra och trots att jag valt varannan vecka för att vara snäll mot de andra så är det inte nog. Nu måste jag fixa läkarintyg om att jag har behov av dessa lediga dagar tillsammans med min man...

Inga problem att få, men hur sjukt är det inte?????? Nåja.... allt löser sig och löser det inte så gör det det ändå på något vis!

Kommentarer
Postat av: Lina

Va faan säger, du gu va förbannad ja blir, det är för faan ens rätt att vara föräldraledig eftersom man valt att få barn, vilka nötter, avundssjuka tror ja starkt är rätt ord

2010-09-29 @ 17:16:26
Postat av: Anna-Carin

Tja. Det är väl ungefär vad man kan vänta sig av din arbetsgivare... Men frågan är om de verkligen får kräva det? De kan inte neka föräldradagar om du söker i rätt tid.... Ring facket och kolla om de verkligen får göra så?

2010-09-29 @ 18:54:13
Postat av: Ann

Det är din lagliga rätt att bestämma när du vill ta ut din föräldrapenning, jag tror inte att arbetsgivaren har något att säga till om, har du lämnat in 2 mån innan så ska det inte vara något problem.

Svenska avundsjukan i ett nötskal, och jag ger mig sjutton på att om de som gnäller oxå hade småbarn så hade de gjort precis likadant.

Tycker oxå att du ska kolla upp reglerna ring FK oxå.

Krya på dig kram <3

2010-10-01 @ 09:14:42
URL: http://finnbo.blogg.se/
Postat av: Marie

Kruxet är väl när det blir uppdelade gånger med FP. Om jag inte minns fel så är det 3 sammanhängande tillfällen per år som man kan lägga ut FL på och då kan arb.giv alltså säga nej och det med rätta, men inte vidare hyggligt. Ett annat knep är ju att du går ner i tjänstegrad då du har barn under 7 år. Är en halv djungel det där!

2010-10-01 @ 23:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0