The bottom is nådd!

Jag är helt totalt slut och jag har noll ork, så därför är jag frånvarande från bloggen!

Energin går åt att hitta styrka att vara mamma och det är nog så jobbigt och allra helst just nu!

Allt jag vill nu är att sova!

Midsommarafton!

Det enda som saknas idag är klarblå himmel, men med tanke på hur det såg ut i morse så är det nog på G!

Gjorde en PW i morse med jättebra resultat så jag är så nöjd! Nu kanske jag kan ta och unna mig lite gott ikväll =)

Nu ska jag fixa lite lunch, skjutsa Moa och sen börja göra mig klar för att åka till svägerskan, så jag hoppas alla ni underbara människor får en riktigt härlig dag idag!


Idag är en annan dag!

Allt har gått bra idag, men tyvärr måste jag be om mer ledigt nästa vecka, så jag har lite ont i magen. Vet att Eva är världens bästa, men att söka ledigt när det är somma är inte det bästa!

Var på stan en sväng och tänkte hitta något fint att sätta på mig, men jag gav upp efter tre affärer =) Får ta den tunika jag hittade förrförra veckan =)

Har gått två stycken PW idag om 4 km, känns så underbart och mest skönt är att det gör mig inte det minsta att gå själv =) Stolt som tusan!!

Men vad då då?!

Känner mig som en liten zombie..... Kommer inte i ro om kvällarna så jag kan somna och när jag väl somnar så har jag en snarkande make bredvid mig, så idag känner jag att jag är på ett sånt där uruselt humör att alla borde hålla sig borta!

Huvudet dunkar i vanlig ordning och jag längtar till kl 19.00 då jag ska ut och gå, det är det som förhöjer mitt liv just nu och därför har jag sagt åt maken att jag önskar mig inget hellre än ett löpband när jag blir vuxen i sommar! Så fort höstrusket börjar och kvällarna blir mörka så vet jag att jag inte kommer att våga mig ut ensam och blir jag då sittandes i soffan så blir det väl bristningsgränsen!

Imorgon semester, men en fullspäckad dag. Inge roligt alls, men viktigt och ett måste!

Tjingeling!

Den blomstertid...

Snart är det midsommar och jag ser fram emot en härlig dag i vänners sällskap!

Håller tummarna att det blir åtminstone uppehåll så det går att vara ute och grilla!

Nu blir det soffhäng efter dryga 6 km PW med Anna och Karin <3 Så himla bäst!!!


More than words!

Trots att jag har det ganska rörigt runt mig. Fullt på de flesta plan så är jag ändå glad att jag har det jag har!

Jag är nog, för första gången i mitt liv, nöjd med mig själv. Nöjd med vad jag presterar och vad jag har presterat... Kanske är det stärkande promenader som även stärkt mitt inre?!

Det är en tuff tid just nu och jag måste vara stark för att stötta och finnas till <3

Nu blir det jobb och sen lunch med Eva =)

KärLek!

Jag känner riktigt hur jag blomstrar när det är sommar! Även om det är en gråmulen dag idag så gör det inget!

Jag älskar grönskan och det är varmt ute, även fast det bara är typ 15 grader, men jämför jag med i vintras så är det stor skillnad!

Min hals är ff inge bra, men kanske lite bättre, dock har jag åkt på huvudvärk IGEN... Undra vad en läkare skulle säga om denne visste att jag äter minst 4 alvedon och två ipren om dagen... Kan ju inte vara så jättebra egentligen, men utan dem kan jag varken jobba eller vara uppe!

Nu ska jag klä på de små för att åka och hämta Matilda, lämna de små på dagis och sen hem med Matilda för att sen dra mot jobbet och jag ser riktigt fram emot att få jobba =)) Skönt att slippa vab och snart, 3 v knappt, är det dags för semester och husvagnsåkande =))

Storrensning!! En soppäck har fyllts med e...

Storrensning!! En soppäck har fyllts med en massa kläder ur min garderob, sååå skönt och nu vet jag vad jag behöver fylla på m till hösten :D Ska försöka få in lite mer färg när jag accepterat min kropp :)


Den där tiden!

Mitt liv är så fullspäckat att jag knappt hinner med mig själv. På allt så är jag dessutom disträ och allmänt förvirrad, haha! Myshelg har vi iaf haft. Fredagen blev det fika med Irene, medans maken var på personalfest, jag som hade hoppats att jag skulle bli medbjuden, men inte då ;) Lördagen bestod av firandet av min älskade systerdotter Tuva som fyllde 6 år, sen hem, ut på en runda (jag är imponerad av mig själv, som tränar i min ensamt) och hem och dammsög huset för att ta emot gästerna Sophie och Ove med deras barnaskara! Det blev en mysig em som snabbt blev till kväll och vart 6 timmar tog vägen fattar jag inte! Söndagen har bestått av en promenad och sen har jag vilat! Något spökar i min kropp, halsen värke och huvudet dunkar och jag känner mig småhängig! Så imorgon blir det vila från motion.... om jag inte är bättre förstås! Nu ska jag vila lite....

Vart fan tog den vägen?

Dagarna rusar fram och jag hinner inte med nått? Man säger att ju äldre man blir ju fortare går dagarna och min slutsats är att det är alla måsten som hopat sig över en.... Tänk er tillbaka till tonåren och hur nära en axelryckning man var.... :S Funderar på att börja rycka på axlarna varje dag så kanske jag inte fyller 40 år så snart ;) Nå väl, bäst att göra det bästa av det man har så man iaf kan njuta av minnena på ålderdomshemmet! :)

Sorry för dålig uppdatering, men all min t...

Sorry för dålig uppdatering, men all min tid går åt till träning och släktforskning, haha. Bortsett från familjen då så klart <3 Imorgon ska jag skriva mer.


Mördande...

En dag på jobbet och jag har åkt på en grym huvudvärk.. Så pass att jag nästan känt det som att jag blir vindögd och inte orkar fästa blicken =S

Fattar inte varifrån den kommer så fort... Okej efter några dagars jobb där rygg, axlar börjar protestera, men på en gång?!

4 veckor kvar tills semester igen, då får jag vila =)


Blixtar och dunder en söndag som denna! Hä...

Blixtar och dunder en söndag som denna! Härligt att luften rensats ur, men nu vill jag ha sol igen :) Snart blir det promenad med goa Anna så man kan åka på kalas i em och ta lite tårta. Trots student och kalas har jag gått ner den här veckan och jag är stolt över mig själv! :)) Motionen gör allt ;)


Man kan inte annat än att........

njuta av livet!

Såna här dagar när det är strålande sol och man får umgås med goa vänner då är livet på topp!

Enormt tacksam för alla underbara människor runt mig som ger mig energi och glädje! <3

Vi har varit till familjen Fagerlund idag och grattat deras lilla 2-åring! Himlans roligt var det och barnen har lekt massor och njutit av både gott att äta och dricka =)

Snart är denna kväll till ända och imorgon böjar ännu en underbar dag!

Tack älskade make för att du är du!

Det går framåt!

Sorry, ingen bild på mig men nån gång kanske det kommer ;)

Vi har varit så duktiga och motionerat Anna, Karin och jag och Endomondo är riktigt roligt att ha och se hur duktiga vi är =))

Wihooooo säger jag bara!

Vackra underbara dag!

Oh ännu en underbar dag till ända!

Firat bästa kusinen Amanda idag som tog studenten, grattis igen bästa du! =)








Denna vackra blomma lyser upp vår tom. Jag tror att det är en form av syren, men jag är inte säker..... Inte vet jag ens vart jag ska ta reda på det heller =P


Mer än nöjd!

Blev jättenöjd med håret och foton kanske kommer efter morgondagen när jag har fått stylat det som jag brukar =P

Nu blir det snart PW med Anna och Karin och vi är så himlans duktiga! Nu har jag gått ca 5 dagar per veck och tränat yoga, så jag känner mig supernöjd med mig själv!

För 1 år sedan mätte jag mig och vägde mig och trots att jag då vägde 3 kg mindre så har jag i stort sett samma mått som då, förutom på höfterna som är något bredare, men det gör inget ;)

=)))

Idag händer det!

Som jag längtat efter att klippa mig, men idag sker det! Det är svårt att hitta tid att klippa och färga håret då min frissa inte jobbar längre än till kl 16 om dagarna men nu så...

Kanske kanske kommer det en bild på håret ;)

Underbara helg!

Vi har haft en så härligt skön ledighet att man inte vill att den ska ta slut =)






Far och son gräver så vi kan sätta plattor på framsidan.








Vi är en bit på väg =)





Faster var här en sväng och hoppade med syskonbarnen och det var
jobbigt att hoppa med båda två =)




Så här blå var himlen i fredags =)))





De små har lekt så duktigt hela helgen, mammas små älsklingsungar! <3


Lördagsmys på hög nivå =)

Vi hade bjudit hem familjen Andersson på grillning igår och jag har kämpat hela veckan för att inte berätta om Karls dunderförkylning och ögoninflammation då hennes make Johan och vi bestämt att vi skulle lura ut henne istället =)

Vi fixade båda barnvakt åt våra barn och vi var såååå duktiga att inte avslöja för Karin om vad som komma skulle =)

Karins min när vi åkte mot hennes hus var obetalbar, haha! Hon kastade sig in och snyggade till sig ännu mer och jag är impad över hur hon så snabbt kunde göra en riktig festmake ;)

Vi drog iaf mot Västerås och åt en god middag på Ruffino. <3



Förrätten





Filet ala Pepe, supergod pepparbiff och med pommes till =)





Snyggaste paret Andersson!


Efter det så drog vi mot Sala och Lindströms och tog lite gott att dricka!
Själv tog jag en Irish Coffé, så himlans god =))






Här är det party på G ;)

Några fler foton blev det inte, men vi kilade iaf vidare till Statt och jag kunde
nog varit mamma till alla där inne, utom till barisen som alla snällt påpekade
som var betydligt äldre än jag ;)

Dock var det iaf jättekul, men nästa gång jag ska ut så blir det på 30+, annars får det
vara ;)



Tack mina goa vänner och make för en jättetrevlig kväll och J:son för skjutsen hem ;)


Så länge man lever!

Vaknar till ännu en strålande morgon med gassande sol! Det kan knappast bli bättre här i livet!

Det enda jag saknar såna här dagar är närheten till en strand eller en pool! Varje sommar blir jag galet sugen på att skaffa en pool, behöver inte vara så stor, men något med reningsverk och som man iaf kan simma lite i!
Så nån gång, innan jag dör, ska jag äga en pool =D






En sån här skulle jag kunna tänka mig =P

Bilden lånad ifrån J & F Fritid


Solens strålar värmer!

Oj herregud vilken underbar dag =)

Jag har köpt mig ett par skitläckra sandaletter, handlat mat i Västerås och sen mysigt värre än värst hemma.

Barnen har  lekt och badat ute och kanske hinner jag lägga in en bild imorgon =)

Fler såna här dagar åt folket och alla kommer må så mycket bättre och bli friskare, jag är övertygad =)

Mycket man vill...

Idag har jag plockat och varit lite småduktig ;)

Jag måste göra mig av med saker och ting. Jag är lite av en hamster och tycker och tänker att "det kan vara bra att ha"! Så jag har lagt ute lite på en sida på Facebook och går det inte vägen så blir det en annons på blocket om några dagar =) Nu ska här tömmas =P


Det blev en riktig smäll!!





Jag ska nog vara glad att det gick så bra som det gjorde, men attans vad jag har ont och huvudet värker lite lätt så där =O


Johan håller på och snickrar räcke runt poolen och jag min yrhöna skulle gå förbi och gick rakt in i brädans hörn.... Jag svimmade iaf inte, men det kändes som att det blev ett flera cm djupt hack, haha. Turligt nog så blev det inte så djupt och jag har inte vågat lyfta på skinnfliken i det översta såret, så jag hoppas att det läker ihop rätt fint iaf!

SMS-inlägg

img_9670 (MMS)


SMS-inlägg

img_4112 (MMS)


Sjukdoktorn!

Jonnas senaste tillskott av roliga ord ;)

Idag har jag försökt att röja och jag kan lova, dyrt och heligt, att det har gått helt åt pipsvängen! Ska jag vara ärlig är det nog stökigare nu än innan dessutom och bara det är ju värt en medalj, eller hur?!

Så snart vi ätit får maken köra iväg med de små, så jag kan få chans att röja upp!

Have a nice day =))


Blixtar och dunder!

Bra svart på himlen så det kanske är nå åska som är på väg in över oss!

Jag älskar åska och blixtar, men att vara hemma med två små då är nog inte så kul, så jag hoppas att det väntar in till kvällen i sånt fall.

I natt vaknade jag vid 00.30 och hade världens kramp i gallgångarna! Tog en diklofenak, men det gav sig inte så jag proppade i mig spasmofen och efter 40 min och det inte hade hjälpt ett dugg så ringde jag sjukvårdsupplysningen och tänkte att hon skulle ge mig rådet och ta två såna, men nej då... Hon tyckte jag skulle åka in!

Ringde efter sjukvårdstaxi, men efter att jag la mig på soffan så tog det ca 10 min så började värken att lätta och jag bokade av den. Jag vill inte åka in och jag hatar sjukhus =/

Nu vet jag att det berodde på Citodonet jag tog när jag la mig så aldrig aldrig mer ska jag ta Citodon!!

Nu frukost!

RSS 2.0