Mammas solstrålar ;)

Mammas solstrålar ;)


SMS-inlägg

img_9555 (MMS)


SMS-inlägg

img_6770 (MMS)


Den där orken ;) Han är inte min bästa vän...

Den där orken ;) Han är inte min bästa vän och han är otroligt osynlig här hemma!! Fy vad jag vill bli pigg och fylld med ork.. Imorgon ska jag röntga njurarna. Fick brev av dr att mina levervärden var lätt höjda så det kunde vara gallan! Håll tummarna att de hittar stenar!!! En operation och jag mår bättre :) syns imorgon <3


Fynd!

Skulle ha berättat igår att jag fyndade PoP-overaller till Jonna och Karl igår! 645 kr styck och jag är sååå nöjd... Har haft lite ont i magen för jag vet att i september är det ALLTID stora utgifter på vinterkläder och med fyra barn så ryker tusenlapparna som ingenting... Bara overaller till Jonna och Karl går ju på 2600 i nypris =O, men dom är så bra!

Karl hade BARA vinteroverallen på sig iförrgår när jag hämtade honom på dagis och han tillbringar största delen av tiden i vattenpölarna så han var dels sjöblöt och grusig... Kan väl säga att jag blev smårsur eftersom han har fodrat regnställ på daigs, men men, det var inte det jag skulle berätta... utan Karl var snustrorr på kroppen.. Trots att overallen var mer än blöt... så räknar man det så, så är overallen värd varenda krona!!

Har en röd overall i storlek 92 att sälja om någon är intresserad... och en turkos i storlek 86, de är ganska stora i storleken, så hör av er så kan ni få prova dom =)

Magen!

Igår blev jag uppringd av C-lass att jag fått en tid för att göra ultraljud av min galla??? Min läkare har inte nämnt ordet gallsten en gång, men kul att det kom upp iaf, för det har ju själv legat i mina tankar flera ggr!

Nu har magen varit bra, så jag antar att de där stenarna antingen har ramlat bort, åkt ut eller vad dom nu kan försvinna nånstans ;)

Magen är rätt okej också =))

Ser iaf fram emot att få svar på de blodprover hon tog för tröttheten för den är olidlig! Blir galen att man aldrig kan känna sig utvilad, men det är kanske också ett led i att vara småbarnsmamma ;)

Nu väntar iaf jobb och ännu en dag i logistikens tjänst!

Yogan..

Igår var det yoga igen och vi hade en annan instruktör där som gick igenom gruppen och rättade till om det var något vi inte gjorde riktigt rätt eller hjälpte till för att komma djupare i positionen.

Det känns att man efter dessa 8-9 ggr blivit mycket starkare i bland annat armarna och det är så kul! Främst så så märker jag på kroppen att den blivit fastare på sina ställen =)

Nu är det bara hålla tummarna att det blir en fortsättning här ute till hösten <3


Hur många lingon finns det i världen!

Har du inte sett den så tycker jag du ska se den =)

Rolig film som samtidigt var tårfylld <3

Jag och maken fick några timmar för oss själva igen... Andra gången vi gick på bio senaste månaden <3 Välbehövligt och det är sååå mysigt! Världens underbaraste make <3

Stora tjejen!

Jonna är så inne på allt med bokstäver och igår satt vi och tränade på att skriva Jonna.

I morse hämtade hon papper och penna och helt själv skrev hon:




Så stolt mamma är jag =)

Sliten killle!

img_2591 (MMS)

På vägen hem från stan började Karl och titta i kors och strax efter kortet togs så sov han! Jonna gillar inte stan hon... En liten lanttjej är allt vad hon är! Hon ville hem hela tiden och skulle vi inte åka hem så ville hon till Ikea och äta köttbullar, haha. Mys iaf med lillafamiljen blev det <3


En liten tripp!

För att skingra tankar och för att försöka att inte sova mig igenom dagen så tar jag familjen och tar en tripp till Västerås. Moa ska vara hårmodell så detta ska vi gå och titta på och sen ska vi kanske shoppa skor om jag hittar några! <3


Karins ögonmakeup på mig <3


Mia Skäringer!

Igår kväll var jag med mina goa vänner Rosie och Ann till Västerås Konserthus för att titta på Mia Skäringers föreställning Dyngkåt och hur helig som helst!

Mitt i min smärta och en tid när jag inte trodde att jag skulle kunna skratta så fick jag två timmar fyllda med skratt... Jag skrattades så tårarna rann på mig nästan genom hela föreställningen, som även stundtals var riktigt sorglig, men gud vilken underbar människa. Henne skulle jag vilja ha i mitt liv!

Har du inte sett föreställningen så rekommenderar jag varmt att gå och se den! Skulle lätt se om den <3



Det är inte alltid lätt att vara mamma!

Man säger små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer och det stämmer!

Jag är tömd på all energi och jag känner att jag inte vet hur mycket mer jag orkar! Hur vet man vad som är rätt? Ska man gå på magkänslan som skriker NEJ nu är det nog eller ska man gå på det andra säger kan vara bra / rätt?

Jag önskar inget hellre än att jag och mina nära och kära får må bra och jag vill inget hellre än att dagarna ska vara fyllda med skratt och glädje... Numera känns det som att man vaknar med en stor klump i magen och en huvudvärk som nästan tar död på mig.... Somnar med gråten i halsen och undrar hur natten blir!

På allt det här så ska man orka vara mamma till ytterligare tre barn, man ska vara en maka, man ska hålla ihop ett hem och man ska på allt också jobba så man får pengar att leva för!

Just nu vill jag fly ifrån allt och även mig själv... Vill vakna en annan dag när allt är bra igen!



Vem vet inte jag, vem vet inte du!

Ja precis så känns det!

Jag vet varken ut eller in längre och jag märker att det kaos jag lever i är min vardag, så pass att jag knappt märker själv att min kropp skriker om lugn och ro!

Mina muskler är konstant spänd vilket leder till en grym huvudvärk och förmodligen är det väl det som spökar med min mage! Sår i tarmarna? Sår i magen?? Ja jag har ingen aning, mer än att jag får så sjukt ont att jag tror att jag dör.

Magkatarr har jag haft i år och det är inte så här... Dessutom så hjälper varjen Omeprazol eller annat liknande preparat som link etc..

Måste bara vara!

Smärta!

Jag blir galen på min mage!

Igår kväll så började jag må tok illa och efter 20 minuter så kom en smärta utan dess like vid revbenen på mig!

Samma som jag haft tre-fyra ggr innan och det gör så ont att man faktiskt tror att man ska stryka med... Efter 30 minuter så lättar allt och jag somnar helt slut!

Idag var jag till dr och jag är glad att hon iaf lyssnar på mig och tar mig på allvar. Hon klämde på magen och det gjorde ont så jag började gråta.... Hon kliar sig i huvudet och har ingen aning om vad det kan vara för något och en hel hög med prover togs, så nu är det ännu en lång väntan för att se vad dom visar!
Jag är ju också extremt trött så hon kollade upp det också med blodprov!

Håll tummarna att dom hittar vad som är galet!

The bottom is NÅDD

Idag är början på mitt nya liv IGEN!  Ja, jag vet att jag sagt det förut och säkerligen 100 ggr dessutom, men idag ska jag börja köra LCHF!

Känns mig som Bambi på hal is, men jag ska köra på och sen får vi se hur liberal eller strikt jag blir! Jag har ju svårt med frukost och idag har jag ätit EN smörgås mot mina två-tre som jag äter i vanliga fall och om jag ändå får viktresultat så tänker jag äta den mackan fortsättningvis också!

Däremot så har DU tips på vad jag kan äta, recept eller andra goda råd så tar jag mer än tacksamt emot dem!  Mitt mål är att iaf tappa 3 kg och blir det fler så är det bara en bonus!

Förhoppningvis så kommer godissuget att lägga sig vilket är min stora bov i allt! Om jag blir av med det så kanske jag kan återgå till ett normalt liv, men jag ska försöka att hädanefter iaf hålla mig ifrån potatis, ris, pasta och så länge som det går vetemjöl med!

Så nu kör vi..... =))


Solsidan!

Nästan så jag vill gråta en skvätt.... Sista avsnittet var ikväll och det är ju så sjukt bra! Får hålla tummarna för att det blir fler säsonger med dom, för hur kan man få för sig att spela in så få avsnitt av något så bra ;)

Tyvärr slutar ofta serier som jag gillar... Andra Avenyn var en annan jag följde och åååh så bra den också var, dock inte på det humoristiska planet =)

Nu väntar soffhäng och sen blir det att ladda för en ny vecka och håll tummarna att barnen håller sig friska för Matilda hade 39 grader i fredags och hon hostar hemskt, Moa är superförkyld, Jonna snorar, Karl snorar och har krupphosta =O

Det kan bara bli bättre =))

Happy Friday!

Oh vad denna dag är välkommen! Totalt slut och längtar efter sovmorgon så det finns inte =)

Snön yr ute och det ska bli busväder, då är det skönt att jobba inomhus iaf! Stackars maken får slita ute, men tur att han är van.... Dessutom är han så brun redan att det är galet åt det! visserligen bara i ansiktet, men ändå ;)

Nu väntar jobb och sen blir det fredagsmys med familjen Andersson <3 Hääääärligt!

Torsdagen den 12e eller???

Från gryningen idag tills jag nu sitter i soffan så har då dagen varit katastrofal!

Inte ens jobbet flöt, utan ena ämnet efter det andra var långdraget, svårlöst eller till och med totalt omöjligt att lösa =S

Avslutade jobbdagen med att köra in i bilen framför mig som var på väg ut hur p-huset =S Turligt nog så klarade sig hennes bil ifrån skada och våran överlevde med en liten buckla på nummerplåten och jag känner att jag skulle nog inte ha klivit upp ur sängen i morse =O


This is my life...

Började skriva rubriken för att jag är trött som få, men nu passar rubriken ännu bättre in för Karl har krupp....... Jag blir verkligen så ledsen! Han är visserligen pigg i övrigt, men jag måste avvakta ett tag innan jag kan avgöra om vi kan gå till dagis eller inte.............. eller ska man alltid vabba när dom har krupp!

PSYKBRYT på hög nivå och snart gråter jag!

Back to reality =P

Så var man tillbaka till vardagen och jag får drömma mig tillbaka till England lite ;)

Här kommer lite bilder =)




Så tom var väskan när jag åkte mot England ;)




Dålig bild, men så full var den, haha!



Otroligt god Tex Mex rätt åt vi också =)



Utsikt från hotellet första morgonen!





Glad Nufsa efter en dags shopping =P






Första dagens shopping, men alla kassarna är INTE mina, utan det är allas =)




Manchester U:s hemma arena ;)





Vacker grön gräsmatta och klarblå himmel.....




Här är det väntan på hemresan efter en otroligt härlig helt med ett härligt gäng tjejer =)


Borta bra men hemma bäst!

Det stämmer iaf till 210 procent på mig =)

Har haft en galet bra långweekend och jag är så nöjd!

När man packar upp sakerna man köpt så känns det alltid så mycket mindre än när man släpar kassar från stan =P Dock var min väska såååå tung så det finns inte, hahaha! Nästan lam i armarna innan jag kom fram till tåget!

Ska summera resan mer senare och lägga upp lite bilder, men nu ska jag mysa med min familj <3


Sunday night :)

Nu är vi såå trötta! Till och med shoppingtarmen var mättad idag, men mest mätt är våra resväskor, haha. Carro m minst väska kommer vi få sitta på imorgon ;) Min är proppfull och väger dryga 22 kg, maxvikt 23 ;)) Nu blir det strax sängen :). Kl 6 blir det dags för hemfärd i morgon och jag längtar som en tok efter hela min familj!!!!! Älskar er massor!

Shopping is the shit!

Helt galet vad vi har shoppat! Min resväska som väger ca 3 kg tom max, väger just nu 21 kg fylld med kläder ;) Jag har fyndat så mycket så det finns inte :). Hoppas barnen blir nöjda. Bildbevis kommer :)

God morgon!

Ligger i sängen och surfar... Vaknade kl 5.30 svensk tid och då är kl 4.30 här :O Blir galen på mig själv. Alla andra sover så sött iaf :) Idag är det shopping som står på lista ;) Bilder kommer sen, lovar :))

Sitter på Arlanda :) och väntar in flyget....

Sitter på Arlanda :) och väntar in flyget. Snart lyfter vi!


Resdags!

img_6340 (MMS)

Så här ser resväskan ut, haha. Den är mer än tom, men vänta tills på måndag, då ska ni få se på packning =) Ha en underbar helg alla glada goa medmänniskor!


Kaos Kaos Kaos

Det är kanske förnamnet på denna kväll!

Jenny och Fabbe är här för att hjälpa oss lite och Johan och Fabbe donar med det och Jenny och jag har checkat in Manchester resan och tittat på lite diverse saker...

Jag har lagat mat med två stycken skrikande småungar så jag vet att jag lever!

Nånstans känns det som barnen blir jobbigare ju mer stressad man är så det är ju då man borde sätta sig och ta några djupa andetag och börja om från början!

Nu är vi strax klara iaf och jag har massor att göra innan jag får gå och lägga mig, så höres vi inte förrän måndag så får ni ha så bra =)

ID igen då ;)

Anna, sorry att jag missförstod din fråga.

Vivamondo är en svensk sajt med billig fraktkostnad och eftersom den är svensk så betalar du inget mer än för frakten =)


Shopping shopping!

Strax närmar sig min resa till Manchester och nu börjar jag få lite panik för jag har inte packat en endaste pinal, haha!

Väskan är iaf intagen och jag måste börja titta igenom min lista på vad som ska inhandlas och mäta fötter och byxor etc!

Lovar att lägga upp bilder i bloggen ;)


ID Bareminerals!

Hej Anna,

Tack för din fråga =)

Hoppas att du hittar tillbaka och läser svaret =D

När jag har beställt smink ifrån England har jag aldrig fått betala för något annat än frakten. Jag kan också tycka att frakten har varit "låg" jämförelsevis med om du själv skulle skicka paket till utlandet. Vid ett av tillfällena när jag beställde därifrån så fick jag 20 % rabatt på redan låga priser, så himla bra!

Beställer man ifrån USA, så kan man riskera att få betala tullavgifter, men det beror lite på för hur mycket du beställer, men jag även beställt därifrån och sluppit undan såna avgifter. Då har jag handlat för ca 500 kr per tillfälle.



Ljus!

Jag älskar att ha något att se fram emot och just nu har jag en hel del, även om en händelse grumlar resan på torsdag!

I sommar så blir det först husvagnssemester med familjen Lindholm till Varberg, sen lite senare så blir det en London-tripp med familjen Röstvall =)

Sen i januari / februari så BLIR det en Thailands resa med familjen Lindholm, sååå roligt =)

Fast jag glömde, det måste bli en tripp till Kopparbergsmarknaden också =P

Myyyyys på hög nivå!

Grå morgon och även jag känner mig så... A...

Grå morgon och även jag känner mig så... Aldrig får man må bra!! Idag hoppas jag på minst ett samtal så att jag iaf kan få svar på några frågor......


<3

img_8619 (MMS)

Utsikten en måndag morgon, grå som få!


Lika är ibland riktigt bra!

Jag blir lite full i skratt när jag läser mina kompisars statusar så här på morgonen! Var och varannan skriver och berättar om deras mys framför tv:n för det är ju vasaloppet idag!

Jag och maken har inte mycket intresse av sport och det enda som vi nån gång tittar på är kanske VM, OS eller nån enstaka hockeymatch när Leksand spelar, haha.

Däremot så är det ju jättebra att vi delar denna syn för vad hemskt det hade varit om en var tokintresserad och ville se allt på tv mendasn den andra inte alls ville... Kanske bråk om olika program etc.

Så även om man säger att olika är bra så är det i det här fallet bra att vara lika =)



Lördag Lördag Lördag!

Jaha då var helgen kommen och natten var okej! Det enda som är mitt problem är att när jag vaknar så kan jag inte somna om =S Tankar och tusen såna far igenom mitt huvud! Vissa går att lösa dagtid, men många av mina frågor är såna som inte går att lösa och då blir det ännu fler frågor =/

Nåja, inge trök nu... Nu ska vi strax fara mot Avesta för att hälsa på min mormor som fyller 85 år, grattis mormor!!

Kul att träffa släkten, dessvärre blev det inte som tänkt då min kusin Amanda stackarn åkte på magsjuka så vi måste fira hemma hos mormor istället för i Västerås <3 Krya på dig Amanda!

Hoppas ni alla får en härlig dag!

Kram

Dagen!

Efter en relativt lugn förmiddag så kom vi till läkaren och hon sa att jag ska smörja Karl ännu mer med kortisonkrämen och hon förstod inte varför jag inte skulle smörja hans ben etc, så nu blir det att ösa på! Hon sa att hon skulle gå till botten med allt och vi fick en tid för pricktest, eller rättare sagt hon skickar oss en tid!


Vi sköt upp vaccinationen för honom, så slipper han få feber nästa vecka.... Känns som vi vabbat ändå tillräckligt!

Därefter drog vi till Willys bara för att Jonna vill ha deras leverpastej, haha! Det är den hon älskar mest och då passade vi på att handla lite mer...

Sen hem och käka taco som Matilda och Jonna beställde... Lite crazy en torsdagsk väll ;-)

Nu sitter i soffan och försöker andas ut!

<3

Dimma!

Idag känns hela min värld dimmig! Trött som få och min kropp skriker efter sömn och vila och mitt psyke skriker efter JOBB, TRÄNA, RÖRA på mig.... Ingen ekvation som just nu går ihop =(

Jag förstår att man inte kan gå ner i vikt när man inte sover som man ska för all ork går ju åt att orka hålla sig vaken och inte till förbränning =/ Urtrist är rätt ord!

Snart dags för läkarbesök!

SMS-inlägg

img_1250 (MMS)


Familjemys!

Idag har vi en riktig mysdag i soffan!

Jonna var på benen en stund när alvedonet verkade och då kunde man knappt tro att hon var så hängig när hon vaknade. Hon kan stå på ett ben i taget, både på höger och vänster ben och när jag tittade i utvecklingsguiden jag har så såg jag att det ska man kunna när man är 5 ½ år =)

Mammas lilla duktiga skrutta! =)

Nu sitter vi i soffan igen alla tre och myse <3

Den där febern!

När Jonna kom ner i morse med hög feber så låg hon med en filt i soffan trots att hon var så varm! När hon fick alvedonet så åkte allt av och hon har varit nakenfis hela morgonen....

Nu är förmodligen febern på G igen... Hon har nu satt på sig strumpor, tights, linne och en tröja och sa att hon skulle hämta lite mer byxor och tröja och vantar =S

Mammas lilla skruttgumma!

Syskonkärlek <3

img_0433 (MMS)

Karl sitter mage mot mage på Jonna och hon kliar på hans rygg så han nästan somnar, så gulliga att det riktigt värker i mitt hjärta <3


Mitt favoritmärke på smink!

Jag måste berätta om det underbara sminket Bare Escentuals även kallat Id!

Inte nog med att det är lätt att använda med bra resultat så är det även bland det bästa man kan använda i sminkväg för hyn!

Har man sen som jag problem med hyn så är det ännu mer kanon då det innehåller mineraler som är inflammationsdämpande!

En sida som har bra priser på detta smink och som man kan beställa ifrån Sverige är Vivamondo!


5204993702


Denna blir nog min nästa ögonskugga =)


5214393702



Den här kan man använad som eyeliner eller so ögonskugga också underbar!



8301393702

Den här är jag kär i också ska också hamna på min sminkhylla =))

Vackra morgon!





Även om det är lite kallt ute så är det ialla fall så vackert! Fåglarna kvittrar så när man går ut så tror man nästan att våren är här iaf!

Riktigt längtar efter en lång och mysig vår!

Mammas lilla <3

img_5482 (MMS)

Jonna har så hög feber och är som en liten kamin! Alldeles febermosiga små kinder!


Livsfarlig!

img_4592 (MMS)

Den här grabben kommer gå långt! Pappa ropade och frågade om de skulle borsta tänderna och Karl är inte dummare än tåget så han fixar det själv! En pall räcker inte, så då tar man fram leksaksbacken och vänder den upp och ner först och sen på med pallen! Smartare 1 ½ åring får man nog leta efter =O


Resa!

Vi ska ut och resa jag, maken och våra två små och frågan är vart, hur och när!

Jag sitter och tittar på olika alternativ och räknar och har mig!

Alternativen vi har är lite beroende på om vi får resesällskap eller inte!



1:a alt Thailand januari / februari 2012 och då åka reguljärt i tre veckor, med Ann och Jörgen.

2:a alt Thailand november 2011 eller januari 2012 och då två veckor till Khao Lak.

3.a alt Grekland i två veckor eller tre och det måste väl bli 2012 det med tror jag!

4:a Egypten eller annat land man kan åka till under hösten / vintern / vårvintern!




The Briza Beach Resort Khao Lak

Bilden är från Thailand och Khao Lak <3


Västerås tur och retur!

Vi hann nästan fram till Västerås när doktorn ringde och berättade att vi behövde inte komma och visa upp Karl!  Hon sa att eftersom vi hade tid hos barnspecialisten på torsdag så var det bättre, då dom kan barn mycket bättre än primärvården!

Hur som skrev hon iaf ut starkare kortisonsalva till lillprins och mjukgörande! Doktorn vi träffade i torsdags sa att man skriver inte ut mjukgörande på recept längre??????????????? Nåja, inget att irritera sig över nu för nu har vi så det räcker ett tag iaf!

Moa är nu tillbaka till Västerås och Matilda är i Ransta hos hennes kärlek och jag är tom i hjärtat! Jag är verkligen halv utan alla mina barn <3


Glad att jag bor i Sverige!

Idag blir det ännu ett besök till doktorn med Karl! Glad att vi bor här så vi har fri läkarvård till barn under 19 år!
Skulle annars har varit ruinerad vid det här laget!

Läkaren vi träffade i torsdags skrev aldrig ut Locoid som hon sa, så idag ska vi få det! Får se om det hjälper bättre för Mildisonet har inte hjälpt något =S


Vad gillar ni för rakvatten??

När jag ändå är inne på det här med parfymer så undrar jag vad ni gillar för rakvatten på era karlar =P Eller vad ni killar gillar på er själva?

Jag luktade på den här häromdagen och den ska bli min mans nästa rakvatten, absolutly. Helt underbart luktar den:

7275423105


Den här luktar också otroligt gott! Hmmmm tror jag har kommit på att maken iaf ska få rakvatten i födelsedagspresent =P



2315480205




Den han använder idag är den här och den luktar också jättegott, men nu behövs det lite förnyelse =)


3540935505



♥♥♥

Idag är jag totalt slut!

Karl har knölat så jag känner mig mer levande än död och kl 06.50 ville han göra morgon! Helt ärligt så hade det inte varit mörkt ute så hade jag trott att klockan var mer 5 än 7!

Tur vi ska vara hemma idag med för jag hade aldrig orkat gå upp kl 6!

TACK ni som kommenterade om vilken parfym ni gillar! Ska skriva ner dom på en lapp och ta med mig till nån parfymbutik och lukta och testa =))

Frukosttime!

RSS 2.0