Njuter!!

Jag har haft två underbara dag och jag riktigt njuter av att vara semesterledig!

Idag har vi varit till min syster i Skultuna och tillbringat hela dagen i stort sett! Mysigt, roligt och barnen hade så skoj. Tuva, min systerdotter, har varit en underbar barnvakt. Hon är så duktig med de små <3

Ikväll gjorde jag dessutom en otroligt god middag om jag får säga det själv ;) Köttfärsbiffar med lite sås och pasta och en sallad som blev gudomlig, MUMS!

Kvällen avslutades med en promenad med Anna och Karin och vi var riktigt duktia och kämpade på! Jag har Endomondo och tar tid varje gång och vi slog rekord på tid per km idag =) Under 9 minuter =))

Duktiga vi!!


Vart tog solen vägen?

img_2328 (MMS)

Här har vi mys i soffan och det är underbart härligt att ha semester! Dock så är det inge sol ute idag =O Jag som såg fram emot en dag i sandlådan och få lite brunbrända ben ;) Nu blir det frukost strax och sen ska vi åka till min kära syster med familj! Tjing tjong


Underbaraste dag...

Riktigt underbar första semesterdag.

Solen trängde fram när vi steg upp och vi gjorde oss klara för att åka till min moster och kusin.

Mys i parken utanför dom =)




Sen åkte vi hem och nästan direkt kom Karin och barnen och vi åt fruktsallad på altanen =)

Barnen hade kanske inte deras bästa dag, men det rullade på ändå <3

Avslutade kvällen med yoga och nu är jag helt slut ;)


Grattis alla mammor!

Mors dag idag och min namnsdag =)

Idag blir det att äta middag på Måns Ols som vi gjort de senaste 5 åren, tror jag =)

Lika gott varje år och så mysigt! I år verkar det dock bli sämre väder än vi brukar ha, men vad gör det när man är i trevligt sällskap!

Tjipp


Shopping!

Har varit till Sala med svägerskan och shoppat lite. Om jag orkar så ska jag iaf lägga upp bilder på krukorna och ljus"skålarna" jag köpte!

Är inte i form och känner mig allmänt död, så nu ska jag ta och vila lite ör sen ikväll kommer goaste svägerskan och ska laga Paella åt oss =) Spännande värre för jag har aldrig ätit det vad jag kommer ihåg.


Osynliga dag..

Har haft en rolig dag på jobbet och jag måste bara tacka underbara Freyja och Ylva som förgyller min dag på jobbet! Idag har vi skrattat massor och till skillnad mot en viss annan person så beter dom sig som vuxna!

På em kom goaste familjen Lindholm hit och vi har grillat och spelat kort, så härligt =)

Nu väntar bara soffmys innan sängen ropar på mig =)

Puss och hej!

När orken inte längre finns....

Vad gör man när man inte orkar längre? När kroppen signalerar vila och lugnet inom en försvunnit?

Jag säger alltid att jag har inget annat val än att orka, men nu börjar verkligheten eller det är nog fel ord, utan kanske mer att ett stopp börjat resa sig framör mig.

Tänker jag på min situation bara rakt upp och ner så tänker jag ofta att äh det är väl inte så mycket, men summerar jag och börjar tänka igenom min livssituation så inser jag att det är nog mycket mer än många människor går igenom i ett helt liv och för mig är allt här och nu.

Tankar att fly finns ofta, men vart? Jag kan ju inte lämna min familj jag älskar!

Får nog köra på mantrat igen, så går det nog ett tag till:

Jag har inget annat val än att orka!



Tävla om en tatuering gjord av Kate från LA Inc

Gå in på länken och få chansen att vinna en tatuering av en av världens bästa tatuerare ;)

http://www.tlcsverige.se/tavla

My new shoe =)

Nu har jag äntligen köpt mig ett par nya skor till min träning. Inte bara bra utan riktigt snygga också ;)





Sliten!

Ännu en dag avklarad och fy tusan vad jag känner mig sliten =/

Hoppas iaf på en bättre natt inatt så kanske man känner sig lite piggare =)

Hämtade hem två stycke små gallskrikande barn från dagis nyss och herregud säger jag..... Ena skrek för att han var livrädd att jag skulle åka därifrån utan honom och en tjej gallskrek för att hon ville leka leken som dom gjorde på dagis..

Nu kommer snart farmor och avlastar mig lite iaf <3 Gudomlig hjälp!

Arla morgon!

Fy vilken helvetes natt.... Karl har inte sovit mycket sen kl 3 och stackars Johan fick ta honom i natt för jag kände att ska jag orka med morgonens gnällpass så måste jag få sova, men tror ni det gick....

Jag lär mig aldrig.... När Karl knölar i sovrummet bredvid så hör jag minsta suck han tar och så fort han vänder sig eller rättare sagt kastar sig i sängen... Så ist för en och en halv trött mössa så har vi två och en halv, urk!

Det blir en tidig kväller ikväll, gäsp!

Ens rätta jag!

Hur kan du vuxna arbetskamrat helt plötsligt förändra sitt beteende så mycket att du knappt pratar med en längre?? Jag har aldrig gjort dig något, aldrig yppat ett ont ord och än mindre pratat skit om dig med andra!

Att någon pratat skit om mig till dig står ganska klart och man kan ju inte låta bli att fundera på vad som sagts... Att denne som pratat skit dessutom måste vara en som står / stod mig rätt nära gör  inte det hela mindre kul.....

Du vet alldeles säkert vem du själv är och vad du sagt och jag hoppas att du skäms och att du förstår att ingenting längre kan bli som det varit!


Klarar mig gott och väl utan er!


Dagen efter dagen före!

Har haft en bättre natt än den innan, men det inte helt hundra.

Idag ska jag försöka äta lite mer iaf.. Igår blev det en smörgås till frukost och lite te och sen blev det en halv macka från Subway till lunch, så idag ska jag försöka äta kvällsmat iaf <3

Jo men visst!

img_1954 (MMS)

Jonna visar mig att hon gjort sig illa på dagis och jag frågar. Vad gjorde du då då? Jag ramlade rakt ner, bums. Jaha sa jag, inne eller ute? Ute............... eller inte kanske svarar fröken, haha.


Why me!

Idag har jag en sån där ful, fulare, fulast dag och jag hatar dom! Iofs så har jag inte dagar då jag känner mig vacker, vackrare eller vackrast, men att få känna sig lite så där mitt emellan vore väl rätt så kul att få känna sig.

Min mage har ballat ur igen och det gör mig deppig så det spär på det där lilla extra fula =S

Vilken dröm att få höra att man är snygg av nån man nån gång. Min man säger det så klart, men han är ju partisk!
Nån gång kanske <3 =)


Underbara helg!!

Har haft en riktigt underbar helg, så perfekt som den bara kan bli!

Fika med goa vänner, goa vänner på middag och träffa mor och syster och varit till busborgen.

Jag har varit ute och gott med både svägerska och kompis Karin <3

Idag har maken hållt på och fixat trall till en liten spa-pool som har både värme och bubblor, kommer nog bli kanon =)





Inte riktigt färdigt, men snart så och då ska här badas <3 =)

Ingen är som du och ingen är som jag...

Blev en tidig morgon idag då Karl vaknade kl 6. Det är bra konstigt att jag i veckorna får väcka honom vid 7 tiden, men när man är ledig då ska han vakna tidigt?!

Ser ut att bli en fin dag <3 Här ska jag försöka städa lite och ikväll kommer grannarna Therese och Håkan med deras Emil. Ska bli jättekul =)

Ha en underbar dag!


Sunny day!

Vilken otroligt härlig dag idag!

Började dagen med en promenad till jobbet i solen.

Lunchen tillbringades med min goa kompis Karin i solen, så länge sen och så härligt och få träffa henne!

Eftermiddagen tillbringades sen med ett gäng goa tjejer, men först så gick jag och Catta och provade ut en bikini till mig och jag tror jag provade på hela affären. =D Blev iaf nöjd med ännu en Panos =)

Sen blev det mat, fika och mys på Cornetto och så klart en chai latte, MUMS.

När jag väl kommit hem så tog jag och svägerskan Erika en promenad runt Gärsbo och gud så härligt skönt!!

Nu väntas sängen <3

Skandalboken om Kungen!

Helt ärligt så undrar jag HUR  MÅNGA av oss bryr oss om vad Kungen och hans vänner gjorde i slutet på 70-talet och början av 80???????

Jag blir så trött på allt skvaller som ska spridas och jag lider med alla kända människor som får skit för allt dom gör och måste tänka på varje steg dom tar!

Även om de får betalt för deras kändiskap så får det väl ändå vara nån måtta på hur vi medmänniskor beter oss!

Nej, lägg ner häxjakten på kända människor och så länge dom inte begår allvarliga brott så låt dom vara!!!!!

Blod svett och tårar...

Nja nu överdrev jag nog lite, men svettig det blev jag allt.

Gick en runda med Anna ikväll och det var sååå skönt trots att jag känner mig lite blåst för vindarna är rätt kyliga ute =)

Man hinner avhandla en hel del när man går och det är så kul att prata och gå samtidigt =) Är nog därför jag sällan går själv för det är inte lika kul.... Skulle vilja ha lite ljudböcker, men jag är så snål =S Storytel är ju bra, men lite för dyrt tycker jag ändå för jag köper ju gärna pocketböcker när jag väl köper några, MEN jag har alldeles för sällan tid att läsa. Blir typ bara på semestern!

Nu väntar lite TV.


God morgon världen!

Vilken underbar dag! Nja den hade kunnat vara ännu bättre om solen sken och att det inte blåste.... Här är värsta blåshålet!

Gick en promenad med Karin igår igen och det kändes så skönt, trots att jag satt med gräslig huvudvärk och var dötrött i soffan! Ikväll blir det nog av igen och hoppas att det iaf inte spöregnar då.

Nu blir det strax jobb och jag har klarat av två veckors jobb strax utan en vabbdag, tjohooooo! Peppar peppar kör vi lite också!


Måste ju berätta en liten söt sak. Igår när jag kom till dagis och skulle hämta kottarna så gick jag fram till fröken och där stod en liten kille som strax blir 3 år. Han tar mig på benet och säger vilka snygga ben du har, haha. Jag och fröken fick oss ett gott skratt! Vilken sötnos =))

Ha en underbar dag alla goa!

Funderingar!

Vi har pratat här hemma mycket om att man inte ska skrämma djur och jaga dom! Jonna frågar då ofta om man får jaga t ex flugor, harar etc.

Idag kom och hon frågade:
Mamma får Karl skrämma Carinas igelkottar (de är i stengods) =).
När jag sa att dom inte är riktiga så sprang hon ut och ropade glatt till Karl:
Karl du får skrämma igelkottarna!

Hahaha, jag tror inte ens att Karl vet vad man menar med att skrämmas!


Galet!

Känner mig mäkt stolt över all motion jag gett min kropp senaste veckan =P

Jag har en skaaaaplig träningsvärk efter Yogan i måndags och det är en underbar känsla, även om den är liiiiiiite jobbig på sina ställen när man ska göra vissa rörelser.

Igår gick jag och Karin och jag hoppas på en promenad ikväll med. Ska checka av senare får se =P

Nu väntar dagis och de små ligger i soffan med pyjamas på och kollar på Bollibompa, så bäst att sätta fart!

Jag är nog inte riktigt klok!

Sköna dag som började med en strålande sol vid 5-tiden och nu när vi strax ska åka till dagis så mulnar det på och det nästan är risk för regn. =S

Känner för att hitta på något roligt, men tiden är en bristvara och schemat är fullspäckat med vardagliga ting att det får läggas på framtiden. Ser fram emot en härlig semester och iaf tre veckor med min älskade make.

Nu är det dags för jobb =)

Hatade maskrosor!

img_9323 (MMS)

Våran gräsmatta är sjukt täckt av maskrosor, så jag tror jag dör! Jag rensade bort en skottkärra igår, men som ni ser så har jag att göra tills sommaren är slut..... Detta är bara en 4 kvm av totalt 1000 kvm gräsmatta =S Har du universalmedel för att ta bort maskrosor så hojta är ni snälla =)


Regnet det bara öser ner! *sjunger*

Regnet det bara öser ner! *sjunger*


15 små droppar...

Det är konstigt att Karl inte kan sova utan sina små droppar av Theralen... Glömde bort dom i kväll och redan 2 timmar efter att han somnat så börjar han vakna och gråta =/ Tur det går att ge honom dom nu ist...

Mammas lilla hjärtegryn <3

Härlig söndag!

Trots regn och rusk så har jag och maken varit ute hela dagen.

Vid 10.30 drog vi mot Sala för att åka och hämta hem 47 plantor av Tuijor till våran häck. Det kostar ju en hel del så vi har tagit lite pö om pö.

Vi köpte även häggmispel (tror de hette så),  lite smultron, allåkerbär och sen lite fröer som vi ska så i landet som vi ska fixa nästa helg!

Här har ni iaf resultatet av planteringen av häcken:





Jag är nu helt sänkt..... har gått, grävt och rensat ogräs hela dagen =/

En 3 årings vardag!

Det kan inte vara lätt att vara 3 år med alla känslostormar som rusar runt i kroppen!

Jonna är fröken tvärtemot från hon kliver upp tills hon somnar. Mamma jag vill ha mjuk macka (läs polarkaka) och när man lägger mackan på bordet så får hon ett allmänt psykbryt för det var ju limpa hon ville ha, tålmodiga mamman påminner då fröken om att hon faktiskt sa mjuk macka och lägger fram en limpa, men se då har hon ju själv kommit på att det var ju den där mjuka mackan hon egentligen ville ha... Man kan slita sitt hår för mindre saker ;)

Tankeläsning fungerar alltså inte numera ;)


Leva livet!

Idag jobbar maken extra så jag och de små är ensamma hemma! Jonna vägrar klä på sig, men jag och Karl är iaf hyfsat representativa!

Vet inte vad vi ska fördriva dagen med. Västerås har Barnens Dag, men jag vet hur jobbigt det är att gå med Karl på stan och vara två vuxna, så jag hoppar det för mitt psykes bästa.

Ha en härlig lördag ni alla <3


Förlåt mitt tjat.....

.............. men jag kan inte låta bli att dela med mig av Jonnas små kommentarer:

Mamma får jag stå i din väska och kolla om det finns en snutte på hyllan (byrån i hallen), haha. Inte många cm hon skulle komma upp om hon stod på den ;)


Mammas älskade lilla Jonna!

img_9254 (MMS)

Jonna har fått en rulle med som ser ut som en tejprulle, men det är små klistermärken där istället..... Hon sitter och tittar på rullen som börjar ta slut och säger med förvånad min, det vita är alldeles vitt <3 Älskade sötnos!


KäRlEk!

Vilken lycka och se sina barn leka tillsammans.

Jonna står och håller i en bok med massa djur i och säger till Karl:

Karl kan du säga gjiiis?
Karl svarar giiiiis.

Karl kan du säga häscht?
Karl svarar hääääs.

Man goa skratt dom ger en de små liven =)


Är helg nu eller?

Helt galet va fort veckorna går! Jag undrar om det har med åldern att göra eller känner alla så typ?

Fick en sån där sorgligt underbar känsla när jag åkte hem med bilen, jag kan inte riktigt förklara hur jag menar, men jag fick en känsla av mitt liv för en 20-25 år sedan... Skolavslutningar, alla underbara dofter, livet som det blev när jag flyttade till Västerås på gott och ont.

Jag älskar den här årstiden så enormt mycket att det känns som att jag är kär i självaste gröna gräset, träden som knoppar och som blir gröna..... alla underbara dofter och solen, den underbaraste av dom alla =)



Första för i år!

Kl 04.00 i  morse så kom Guden Tor och hälsade på oss och jösses vilket åskväder det blev! =S

I säkert en timme höll det på och det slog ner nånstans i närheten av oss för lika fort som blixten kom slog åskan ner!

Varför säger man så??? Det är ju inte åskan som slår ner utan det är ju blixten, jaja, ni fattar nog ;)

Galet mysläskigt iaf!



I flugornas värld!

Jonna tre år avskyr flugor... egentligen borde jag skriva att hon skyr det mesta för det gör hon! =)

Hur som så sitter vi i soffan och tittar på Bollibompa och Jonna drar ett djupt snabbt andetag och säger med stora förvånade ögon till mig...:

Det är en fluga inne!

Ja, svarar jag lugnt!

Jonna: Han får inte vara här!

Jo då det får dom! =)

Jonna: tänker om han biter mig?!

Nej då, säger jag flugor bits inte.

Efter en 30 sekunders tystnad så säger hon, men mamma tänker om han bajsar på fönstret då.

Ja då får han göra det, men hur vet du att den kan göra det? Barn förvånar en väldans ofta =)

Jonna: Jo men tänk om den är bajsnödig.....

Lite svårt att hålla mig för skratt där och då svarar Jonna snabbt:

Släpp ut han så han kan bajsa ute istället...


Ja tänk om man kunde dressera flugorna så dom bara bajsade ute =P




Genomskådad!

Jag fyller snart 40 år och jag vet att jag borde ha lärt mig att inte bli förvånad eller att ens behöva höja ögonbrynet ibland, men jag har tydligen inte gjort det ändå eller är det min goda vilja att tro på människor som gör att jag blir sårad, förvånad eller ledsen?

Små ord kan få en att tappa balansen och små ord kan såra mer än vad man förstår och även om det indirekt inte är du som är orsaken så lyckades det iaf bli så!




Borta bra och hemma kaos ;)

Kom hem vid 16.30 och åkte raka vägen och hämtade upp mina små busar på dagis och de var så glada =)

När jag sen kom hem och skulle börja med maten utbröt kaoset. Båda gallskrek och var mer än hungriga!

Fick drömma mig tillbaka till gårdagskvällen i Borlänge med strålande sol, mycket trevligt sällkap och en god cider =)


Monday morning!

Älskar den låten, men jag sjunger den inte just nu.


Började morgon med migrän, grattis grattis........ Inte ska man väl få vara pigg och glad och kry heller??
 

Gick upp kl 5 för jag ska till Borlänge idag på utbildning och imorgon med för den delen så för en gångs skull så blir det hotellnatt som jobbet betalar =) Vi är 8 st (tror jag) tjejer som ska till på en Care-utbildning som jag tror handlar om förstå kunderna bättre och de andra som varit iväg har varit nöjda så jag hoppas att vi också tycker att den är lika bra =)


Synd att mamma flyttat ifrån Borlänge nu för jag hade gärna åkt hem till henne en sväng <3


Nu blir det strax att väcka de små änglarna och göra dom klara för dagis!


Peace!


Älskade Moa!

Det gick inge vidare för min älskade Moa och Idol 2011. Hennes röst försvann under natten och senare på em så blev hon riktigt sjuk. Idag har hon varit till jouren och det är nått virus hon har och hon ska vila och fick hostmedicin.

Det låter som om hon gråter när man pratar med henne, men det är för att hon är så hes =(

Får hoppas på tredje gången gillt <3

Puss på dig älskade dotter!


Idol 2011! Nu sitter vi i bilen på väg mot...

Idol 2011! Nu sitter vi i bilen på väg mot audition i Stockholm. Moa och tre tjejkompisar ska söka och snälla mamman och låtsaspappan skjutsar <3


Ok-stämpel i rumpan!

Var till doktorn idag och allt var bra med mina prover, vilket känns otroligt skönt! Jag känner själv hur jag mår bättre och bättre för varje dag <3


Jag kan göra allt jag inte får ont av sa han och det jag får ont av kan förlänga läkningsprocessen så det ska jag undvika!

Ibland önskar man sig bara bort! Missat et...

Ibland önskar man sig bara bort! Missat ett möte idag som jag glömt att avbokat, så nu skäms jag :(( Det är så fullt i mitt liv att jag inte vet ut eller in längre!


..............

Nånting fel måste jag ha gjort, men jag förstår inte vad!






~ Stonedead ~

Så har ännu en dag gått och jag är så trött på livet och då slog det mig att det är den där trevligaste veckan i månaden *NOT* på intågande!

Att vi människor inte är mer konstiga och freakade är ju ett under med tanke på att lite hormoner kan få en att flippa ur totalt!
När man då hamnar i klimakteriet då borde ju det bli bättre, men nej vem har inte hört talas om depressioner, demensliknande symtom och svettningar/vallningar ala värre än värst!!!
Fy vad vi kvinnor får stå ut med =( Inte nån jämnställdhet alls i den frågan inte =O
Nu ska jag och min redan döda hjärna slappa i soffan och invänta avlösningen som kommer om 30 minuter i form av älskade maken!

Man kan inte annat än att skratta!

Karl har börjat med att säga nä mamma, nä gunga etc och han syftar då att det är MIN gunga etc och Jonna säger då sorgset till Karl, är det bara din mamma Karl, är det bara din gunga Karl och han svarar JA och hon bryter ihop, haha! Tänk va tidigt dom läser sig såna saker och jag antar att det kommer ifrån dagis där dom säger att det är deras sak de leker med =P
Febern är nästan borta, men snoret rinner desto mer, så det blir att vara hemma imorgon också och sen hoppas vi på jobb på fredag, tjohoo!

Uttråkad ala värre än värst!

Nu har jag varit hemma för länge! Blir galen på alla sjukor i detta hus och det resulterar i att jag vill göra om. Jag vill förnya, bygga nytt, flytta, bygga ut, ja listan kan göras milslång!
Förstår inte varför jag är en så orolig själ djupt där inne när det står stilla i livet =(
Inte ens att vi går mot ljusare tider kan få mig att le idag =/

Här är jag =P

Dagarna rusar iväg och jag hinner ingenting!
För att summera dagarna så tillbringade vi sista april hos goaste familjen Lindholm och där kom även ytterligare tre familjer och vi hade en mycket mysig kväll, om än svinkall!
Tacos, äppelpaj och snacks bestod menyn av och det var så gott =)
Vi sov där i husvagnen och våran natt blev väl allt annat än bra då Karl började med krupphosta och sov jätteoroligt och TROTS att de var uppe sent så kl 06.30 blev det morgon i husvagnen <3
Frukost och mys blev det innan vi åkte hem!
Söndagen tillbringades att röja upp inför städningen som blev av i måndags <3 Helt galet underbart skönt att fått hela huset städat av två superduktiga tjejer! Jag som haft ytterligare två städfirmor här och varit missnöjd, blev superglad när jag kom hem efter en tripp tilll Avesta och allt var tip topp =)
Idag har jag haft barnen på dagis och själv fick jag migrän så hela fm tillbringades sovandes i soffan =S Sen blev det en sväng till Sala för att Matilda skulle på ett möte! Köpte stövlar till lillprinsen <3
Sen hämtades de små hem och så klart hade Karl feber när han kom hem! Jättekul, NOT..... Jag känner direkt hur stressen kryper upp i mig och jag får panikkänsla =S Snälla snälla du där uppe gör att mina barn blir friska och att vi kan få en superskön sommar utan feber och annat skit!
Det var mina dagar <3 Hoppas ni haft det lika bra som jag, minus Karls feber!

RSS 2.0