Booster för självförtroendet.....

eller inte, haha! Detta damp ner i min mail på facebook.


Skulle vara kul och veta hur många 100a såna här mail han skickat ut, haha!Mike Larry:
Hello dear, I like your picture, you look very pretty. I am single and new in this site. I am 35 years and I wish to have a relationship with a woman, who is as beautiful as you are. Romantic, caring, loving and has a good understanding. Kindly, send me a message and tell me a little about you.

Vad med och rösta och vinn!

Kila in på länken och var med och tävla om 20 000 kr att shoppa loss kläder för i valfri butik! Vem vågar missa chansen?http://www.tlcsverige.se/minmansbrollop/?b

Helgen som gick...

Har haft en riktig superhelg. Började helgen med shopping och middag på stan med maken. Sen hem och slappa framför tv:n, barnlediga. =)

På lördgen blev det fest hos Catta som har fyllt år. Jättetrevligt och en kväll fylld av en massa skratt och goa vänner!

Söndagen blev en lite sliten dag.... haha. På eftermiddagen blev en tripp till bästa syster och hennes familj. Snusade bebis... <3

Nu är det måndagmorgon och allvaret är på gång igen. =)

Rösta!

Rösta på min älskade dotter på länken nedan:

http://www.smiljakten.se/bildvisning/?id=211
=))

Zombie.........

Idag är jag oerhört sliten. Huvudet känns som en sprängd fotboll och ögonen tunga som bly!

Hade svårt att somna och nån gång närmare 12 så slocknade jag. Kl 1 vaknade Jonna och sen var det lögn i helvete att få henne att somna om. Hon var törstig, kissnödig, kramig, kissnödig, törstig... Karl låg för nära, hon höll på att ramla ur sängen, jag skulle klia henne på ryggen osv...... K 2.30 somnade hon om och då dunkade mitt huvud så jag trodde jag skulle kräkas.

Kl 6.30 slog de små upp ögonen och dagen började och jag känner mig mer död än levande...... Tur att jag har lediga dagar såna här dagar.......

Skäms-TV

Jag och maken fastnade framför Pojkvänsakademin igår och jag måste ju säga att det var ännu ett förnedringsprogram utan dess like.


Värsta pojkvännerna kanske var ett rätt ord....... eller är det så där killar beter sig när dom hamnar i liknande situation? Jag hoppas, tror att min man iaf hade haft större stake än dessa och betett sig normalt. Nu hade jag å andra sidan inte skickat dit honom, utan i sånt fall till världens bästa man för det är vad han är!

Surt!

Idag är jag på ett uselt humör och jag känner för att dra täcket över huvudet och bara dö en smula!
Dags att ta itu med motion och motivation för att hitta tillbaka till livsgnistan för den blir verkligen låg annars!

Long time no seeeeeeeeeeeeeeee....

Blogglusten är inte så hög just nu! Inte mycket att skriva om och inte mycket som händer!
Shopping har iaf stort på agendan senaste tiden och denna outfit är inhandlad. =) Otroligt nöjd med t-shirten och byxorna är jag sååååååå kär i!
T-shirten är inhandlad i Ullared för 79,90 och byxorna kommer ifrån Sisters och är ett par tighta kostymbyxor, 599 kr. Hade dom funnnits i flera färger hade jag köpt varendaste en.
Kommer inhandla ett par till senare och köpa på mig ett par blusar som de har och som jag är såååå kär i!

RSS 2.0