♥ Smaksatt grädde av Arla ♥

Vilken fröjd för alla som älskar att baka! Arlas senaste tillskott på gräddsidan är ett lyft om något!

Tänk att kunna baka en suveränt god tårta med chokladgrädde, eller varför inte göra en panacotta med jordgubbsgrädden, mums säger jag bara!

Nedan följer lite information om grädden från Arla.

Smaksatt vispgrädde är vanlig vispgrädde med två karaktäristiska smakvarianter. I chokladgrädden ingår 70 procentig choklad och i jordgubbsgrädden en annan klassisk smakbärare: jordgubbssylt. Chokladgrädden är helt slät medan jordgubbsgrädden innehåller små bitar av bär. Den smaksatta vispgrädden har en fetthalt på 27 procent och vispas lätt till önskad konsistens. Den är dessutom lika hållbar i uppvispad form som vanlig vispgrädde.

Arla Köket smaksatt vispgrädde finns i butik från och med nu och har ett cirkapris på 16 kronor.Produkterna kommer säljas i återförslutbar förpackning (2,5 dl) med skruvkork. Smaksattvispgrädde är hållbar i 28 dagar i oöppnad förpackning och 4-5 dagar i öppnad.

Prova jordgubbsgrädden tillsammans med smaker som rabarber, lime, balsamico, pistage, svartavinbär, krusbär, vit choklad, mynta, stjärnanis eller lakrits. Chokladgrädden passar extra bra tillsammans med kaffe, kardemumma, körsbär, hallon, nötter, mandel, röda vinbär, salt och rom.


Vill du få chans att testa Arlas nya grädde? Kika in på Smartsons och anmäl dig, det har jag gjort <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0