Inte en natt till......

Fy f-n för mina nätter nu för tiden! Karl har de senaste veckorna sovit katastrofalt och nu börjar jag känna att jag inte orkar mer! Kan inte, orkar inte ens räkna efter hur många gånger han vaknade i natt och jag märker att han precis som Jonna sover sämre om natten ju mindre han sover om dagen, men hur tvingar man en bebis att sova som inte vill sova??? Han har även börjat få "klarvakna" stunder mitt i natten och vad säger man när man hör ett ljuvligt litet "barnprat" när man är som tröttast =P Nej, hoppas på bot och ändring och jag hoppas definitivt att allt hänger ihop att han numera går för det började ungefär i samband med det.....

Slå mig inte.....

Varför misshandlar jag mig själv när mår som bäst av att jag är snäll mot mig!?! Det är ju ändå mig själv jag får dras med resten av livet, då borde jag ju vara min bästa vän! Sov gott! <3

En Dag Man Önskar Kunde Ta Slut

Usch och fy f-n vilken skit dag egentligen, även om den haft sina ljusa stunder.... Mysigt att gå på stan med svärmor och svägerska. Blev en del shopping =P Mysigt med en träff med bästa Karin här hemma på em... Däremot så har resten av dagen sugit rejält och jag önskar inget hellre än att jag kan få lägga mina barn och mig själv och sova en lååååååång och härlig natt.........eller inte!

Testar

Nu tror jag att jag vet hur man bloggar från mobilen! ;-) tack Anna :-) Går som en dans ;-)

Födelsedagsfirande av maken...

Snart kommer "släkten" och firar maken =)

Älskade svärmor har lagat mat och donat här hemma, så himlans snällt och omtänksamt! <3

Maken kommer snart hem han med ;-) Stackarn slutar inte ens tidigare på bemärkelsedagen =P


Semesterplanering...

Ännu är inte semestern planerad, iaf inte den första delen.... men om vi hittar en husvagn så kommer vi dra iväg på husvagnssemester, vilket jag ser sååå fram emot! Däremot är det otroligt svårt att hitta en vagn. Mycket att tänka på och mycket pengar i vissa fall och då vill man ju verkligen tänka sig för!

Hoppas Johan får ledigt på torsdag för då blir det def en dag som går ut på att hitta en vagn =P

Trött tröttare tröttast........

Gjorde ett försök att lägga mig tidigt igår med en tro att vakna utvilad, men jag bedrog mig rejält.....

Karl har i natt varit klarvaken vid 02.00-02.30 ungefär och ville absolut inte sova =S Han kastade nappar och efter några nappistoppningar, så la jag mig med honom i stora sängen i hans rum.... och det är DEFINITIVT = dålig sömn bara det... Men det tog dessutom jättelång stund innan han somna och vad klockan var då vågade jag inte ens titta på.. Med tanke natten så trodde jag att vi skulle få lite sovmorgon till runt en halv åtta, men 06.23 slog lillprins upp ögonen och ville inte sova mer, fast han var dötrött och nästan inte orkade sitta upp =(

Nu är det bara att försöka vila när Jonna är på dagis!

Från och med den här veckan så är hon bara 15 timmar i veckan igen , då dom på dagis tycker att hon är så lugn och så, bara hoppas hon förblir det sen också! Hemma är hon def inte lugn!

Grattis grattis grattis.....

............ våran älskade pappa och make ♥ på din födelsedag ♥


Det var midsommarhelgen det...

Har haft en riktigt mysig, härlig och rolig midsommarhelg! Helt klart nöjd =)

Igår var först en seeeeg morgon. Även om jag fick sovmorgon, så känns det att man la sig sent!

Vid 13 kom svägerskan iaf och hämtade upp mig och Jenny och såg drog vi till Åsby i Hallstahammar. Det var såååå mycket fint att jag kunde ha köpt upp hela affären..

Nu kom jag dock "bara" hem med. Två lyktor för värmeljus att hänga på altan eller i ett fönster, en insektsfångare i glas, en skylt med en jätteklok text på, ett uuuuuursött förkläde till Jonna, en WC skylt och en glass ;-)

Hittade flera tavlor som var jättefina, men jag vill inte inte köpa utan att Johan godkänt dom =/

Jenny köpte iaf en skiiiitsnygg tavla och jag var så sugen på den jag med, men de kanske får in nån sån till sen nån gång ;-)

Sen på kvällen så drog vi till Norberg och Kärrgruvan, det var The Boppers där. Jonas är kusin med en av inventarierna där, Ingemar. Jättetrevlig kille som vi fick chans och säga "hej" till innan allt började =))

Efter det drog vi hem och stupade i säng. Slitigt att parta som småbarnsföräldrar och vi var säkert inte världens roliglaste för Jenny och Jonas, men jag hoppas att dom förstår oss.... lite iaf =)

Nu skiner solen från en nästan molnfri himmel, så kanske blir det lite sola av idag <3

Ha det bäst!

Hoppppppas min dator kommer i veckan!

Dagen efter dagen före

Vilken jättetrevlig midsommarafton vi fick...

Massor med god mat, trevligt sällskap och gott att dricka!

Vi spelade kubb mot kvällskvisten, tjejerna mot killarna! Så klart vann vi tjejer och killarna visade rätt tydigt hur dåliga förlorare de var och började ropa om ändrade spelregler.... Allt för att förhindra att de skulle ha blivit besegrade ;-) Men vi gick därifrån med huvudet högt =P

Johan slocknade rätt tidigt eftersom det var hans tur att gå upp med Karl i morse medans jag, Jenny och Jonas satt i deras husvagn och lyssnade på musik. Underbart härligt och jag bara älskar husvagnslivet =)

Idag blir det en lugn dag och mot kvällen blir det The Boppers och jag är rätt glad att jag ska vara nykter och köra! Hoppas att det blir bra väder och absolut inte så mkt mygg för då blir det inte sååå roligt eftersom det är utomhus! 

♥ Midsommarafton ♥



Äntligen är midsommarafton här och med en strålande sol hela veckan så börjar förstås morgonen mulet! Vid 4 sken den dock så fint =( Hoppas dock att det lättar upp snart så vi får den fina midsommar vi väl förtjänat!

Uppmanar dock alla att vara försiktig med alkoholen, bilkörningen och framför allt var snälla mot varandra!

Stress, press och smått panik...

Fy bubblan vad vi har att göra inför morgondagen! Bara hoppas att mannen är lika införstående i det!! Annars blir det psykbryt på hög nivå ;P

Moas rum som jag hade hoppats skulle vara hyfsat var katastrof.... Så nu måste jag ägna iaf 2 timmar åt hennes rum, om det ens räcker =(( Får ta det ikväll när de små sover!

Men det ska iaf bli underbart roligt med en midsommar i solens tecken och luuuugn och "ro" med goda vänners sällskap!

Iphone...

Nu har jag bestämt mig för att jag ska köra med min Iphone! Den är uppackad och installerad och jag har använt den hela dagen, känns bättre och bättre ju mer jag håller på, men ff en massa massa frågetecken =)

Får se hur det går med allt =P

Morr.........

Måste morra lite över alla som så fyndigt ska skämta om Karls namn... Det är väl ändå en liten Kalle.... Ni ska väl kalla honom Kalle.... Får man inte säga Kalle!

Vi har döpt Karl till Karl och inte Kalle och jag vet att många kallar sina barn smeknamn och det gör även vi, men inte Kalle utan Prinsen!

Om barnen i skolan tänker kalla honom för annat än Karl är en sak, men här hemma heter han Karl och inget annat!

Sommar sommar sommar.....

Så himlans glad över att sommaren börjar närma sig och ju fler dagar med sol, ju varmare måste det ju bli...

Igår morse sov älskade barnen ända till kl 08.00, helt makalöst underbart skönt och det finns hopp om livet! Idag blev det en "sämre" morgon med 6.43..... För nån månad sedan var 06.43 värsta sovmorgonen, tänk vad fort man vänjer sig med att få sova!

Förhoppningsvis så kommer jag åka iväg på SPA med Fnulis och kanske några andra tjejer i september och det vore sååååå underbart härligt! Maken tvekade inte en sekund, utan när jag sa att jag kan ta det i födelsedagspresent så sken han upp direkt, haha. Han är alltid glad när han slipper fundilera ut något till mig ;-)

Nu ska jag mysa lite i soffan en liten stund för sen är det frukosttajm med de små! Idag är vi helt själva hemma, de två stora har rymt fältet till både glädje och sorg.... Glädje över att få sova om nätterna och till sorg för att jag alltid saknar dom när dom inte är här <3


Dom är här...............

Nu har dom där hemska förbannade j****la Sticitus myggen kommit hit! Elaka saker som faktiskt gör ont när dom sticker! Har precis slagit ihjäl 3 st inne....... gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah


ReSpEkT

Det är verkligen något jag vill att mina barn ska lära sig...

Att lära sig respektera andra människor och att uppträda mot andra som man vill att andra är mot en själv!

Någonstans så brister det här hemma! Jag vill gärna att mina barn har kompisar  och dom får gärna vara här hemma, men jag vill att dom tar hänsyn och respekterar oss som måste upp om mornarna.... antingen för att jobba eller för att gå upp med dom små!

Jag tolererar inte att man har kompisar och är uppe hela nätterna och på det väcker dom som sover!!! För andra natten i rad vid kl 3 så väcks jag av pratande tonåringar ute på framsidan av huset...... Hur arg jag var ska jag inte skriva, men det kokade i mig!

Det är inte okej att inte visa hänsyn i detta hem!

♥ Victoria & Daniel ♥

Ju mer jag tänker på deras kärlek och historia ju mer frågande blir jag... Inte över dom, utan över det liv som Daniels föräldrar har kommit in i ....

Daniel har ju växt in i deras liv i och med att han och Victoria har varit tillsammans i många år, men vilken känsla det måste vara för hans föräldrar och släkt...

Bara tanken av att... I helgen kommer vår son hem hans fru och med hans svärföräldrar.... haha... Kungen och Drottningen ska hem till vår villa och tillbringa dagen.. Kommer sånt hända?? Vart firar de jularna hädanefter, allra helst när barnbarnen fötts?

Det var bara några av alla tankar som snurrar i mig och nu får jag nog ta och lägga ner dom för jag lär aldrig få svar på dom heller, eller vissa lär ju tiden utvisa för det kommer ju stå i tidningarna om dom, men känslan av att ha fått Sveriges Kronprinsessa till svärdotter lär jag nog aldrig riktigt kunna känna eller förstå ;-)




Galenpanna...

Dessa jobbiga nätter tar kol på mig... Är det inte en 10 månaders som håller på, så är det en 2 ½ år eller tonåringar eller en snarkande make, *gäsp*.........

Just nu skulle jag behöva semester ifrån det mesta tror jag och en välbehövlig sovmorgon med tysnad i huset.... Undrar när den dagen kommer.

Jag längtar som en galning efter semester och vår tur till Tällberg som vi ska åka på till hösten, bara jag och maken ...



Underbart..

.... är kort, men ändå hann vi med massor i helgen!

Har varit en kanonhelg och jag är sååååå glad och fylld med kärlek och energi efter att ha tillbringat den med min älskade familj!

Fredagen med Pizza Hut och grillning med svägerskan och svågern.... Lördagen med bästa familjen Fagerlund, mys med god mat, lek och spel ;-) och söndagen fika med familjen Lindholm och en massa husvagnsprat <3

Mer såna här helger åt folket ;-)

Idag fortsätter vi med myset och då ska vi till min kusin Amanda och gratta henne på hennes 18-års dag <3

Något som är mindre underbart är nog tonåringar som har sommarlov! Moa har då sitt rum fullt med kompisar och det gör mig inget..... bara jag får sova. I natt vaknade jag vid 3 av att några killar stod ute och förmodligen rökte.... Vilket går över mitt förstånd och ännu mer när de kastar fimpar på våran gård.... Grrrr............. Vi har små barn som leker på gården och hur lätt är det inte att stoppa i sig fimparna....

Nåja... bor man på landet så är man van vid att det är tyst utanför sovrumsfönstret så jag kunde så klart inte somna om förrän dom hade gått in igen... så idag är jag lite trött och sliten!

Min mobil fungerar idag, iaf så här långt =P Skönt.................. =)

Nu blir det frukost med de små!

Han går som en .....

Nu kan man iaf inte säga annat än att sonen går.... Han är så himlans duktig och han har redan på 2 dgr blivit såååå duktig <3 Det är kärlek i mamma hjärtat till 210 %.

Något mindre kärlek är det dock om jag ska prata mobiltelefon ;-P Karl spillde ut mitt kaffe över mobilen och även om den startar så är den seg som sirap..... Det känns som att den måste tänka 1 minut för varje knapptryckning och mitt psyke pallar inte det =S Får se hur jag löser det.... Men nu vet ni kära vänner om jag inte svarar på sms så är det för att jag inte er dom =S

Sliiiten söndag...

Undra hur många som har dagen efter idag och då syftar jag inte på bakfylla utan mer en dag efter en sen kväll =D

Igår eftermiddag kom familjen Fagerlund hit och tillbringade hela kvällen här. Jätteroligt hade vi och det hoppas jag att vi kan göra om igen =)

Turligt nog så var de lika intresserade som jag att se själva vigseln så den såg vi medans vi fikade och sen blev det uteliv och alldeles lagomt när det var dags att börja fixa med mat så började regnet strila så då kom härliga altanen till användning =)

Victoria och Daniel var så otroligt fina, fast jag önskar att han kunde byta glasögon så han slapp likna Boxer Robert, haha!

Missade de vackra talen som hölls och jag är så glad att det fanns att se på nätet och tårarna trillade här också, hi...

Nu ska jag ta det riktigt lugnt på förmiddagen för sen i eftermiddag ska vi hem till familjen Lindholm och fika och det ser jag verkligen fram emot =))


Det är kärlek i luften .......

Ska väl erkänna att jag nästan är lite rörd till tårar över dagens bröllop.... eller jag är ju en person som gråter för allt och ingenting och blir lätt rörd...

Jag älskar kärlekssagor och det är verkligen dagens bröllop!

Jag hoppas att ni får en otrolig dag idag Kronprinsessan Victoria och Daniel =))

Jag tror nog inte att jag kan följa bröllopet direkt... utan spelar in det så jag kan titta på det senare i lugn och ro ;-)

Lite pirrande nervös känsla över hur vacker hon kommer bli, vilken ingångsmarsch de ska ha.... Undra om det blir Ockelbo gångmarsch.... eller blir det samma som kungen och drottningen hade... = samma som jag och maken hade ;-) Jag ÄLSKAR den!!!!

Nu blir det att städa vidare och dona lite med tv:n på!


Datortorsk...

Nu äntligen är min dator inlämnad för reparation.... Hoppas jag får den snabbt, men det kommer tyvärr påverka mina blogg inlägg, i antalet!

Idag har vi varit och fixat pass till barnen iaf 1600 kr fattigare blev vi, men nu är det färdigt inför Kreta resan =P

Karl och Jonna var så duktiga och fastnade till slut på bild. Matilda var nog den som de tog längst tid för ;-) Hon kunde inte låta bli att skratta, haha! Man får INTE le på bilden, hi.

Sen var vi och åt lunch på Pizza Hut.... där efter till E-tuna för att titta på husvagn. Tyvärr kom vi hem utan... Varför ska jag inte gå in här på, men det kändes inte rätt ;-)

Så nu har vi ff ingen vagn, men jag hoppas att vi snart skaffar oss en iaf!

Ha en underbar helg, goa vänner!

Härliga torsdag...

.... är strax slut och snart kommer mysfredagen!

Imorgon åker vi till Västerås tidigt på morgonen och sen blir det en hel dag med en massa ärenden och först ut börjar vi med pass till barnen <3

Tänk att snart blir det Kreta... Egentligen vill jag inte tänka så för det känns så hemskt att jag snart ska börja jobba då! Har ingen lust till att jobba alls och jag måste verkligen försöka hitta orken, styrkan och lusten.... Fyyyy bara fullt med ångest för hela slanten!

Nu sovdags!


Energi..

Varför får jag sån städenergi och lust när det är soligt ute???

Det är ju nu jag borde gå ut och lapa sol, som jag älskar, ist för att fejja och dona inne?!

Nåja, nu är iaf tvätten hängd, skåpluckorna i köket torkade, disken undanplockad och nu ska jag vila lite innan jag ger mig på ännu mer tvätt!

Jag drunkar i kläder....... Mina, barnens och även makens!

I höst lovar jag och svär att jag ska rensa ur min garderob och kläder jag inte använt på evigheter ska bort!

Hur många toppar behöver man egentligen???? Jag har väl närmare 20-talet, förmodligen än fler.... och är det verkligen nödvändigt??? Hur många mjukisbyxor behöver man, trekvarts byxor och cardigans?? =P


Skolavslutning 2010



Bästa Moa med kompisen Hampus på väg ut ur kyrkan!  En rörd Moa <3




Bästa Matilda med bästa kompisen Julia <3
Två underbart goa tjejer ;-)

God morgon .........

Ännu en dag med sol och man blir ju så lycklig!

Jag har sååååå svårt att komma i säng om kvällarna! Älskar när det är så där ljust och när man väl lagt sig, ligga och prata och bara njuta av denna underbara årstid. Tyvärr är det en dålig kombo med en make som går upp typ 4.20 om mornarna.

Idag ska jag till naprapaten igen och jag hoppas verkligen att det blir av!

Nu blir det frukost med en tuttsugen Jonna! Börjar tro att hon aldrig nånsin kommer kunna sluta med nappen! Gråt och tandagnisslan hela tiden, =(

Förundersökning...

Nu har jag läst igenom hela FuP:n gällande Beatrice Fredrixon och fy så himla sorgligt allt är! Tragiskt att hon blev mördad, men ännu mer tragiskt att det var för en påstådd graviditet som aldrig ens varit...

Vila i frid Beatrice <3

Sol, sol underbara sol!

Första dagen för barnens sommarlov och det är klarblå himmel ute och solen gassar! Tyvärr är värmen helt borta, men vi får hoppas att den kommer under dagen. Nyss var det iaf bara 9 grader i skuggan, buurrrr!

Idag ska jag försöka få lite sol på mig, så jag hoppas att liten sover bra under dagen ;-)

Gräs, gräs och gräs igen..

50 minuters gräsklippning har tagit musten ur mig... Antingen är det min astma / hosta som gör att jag är helt slut, för jag orkade inte en minut till och jag får glädja mig åt att det bara är knappt hälften kvar!

Nu blir det soffan och snart sängen.... Tur jag är dötrött annars hade jag väl legat och vänt mig för att de stora är ute och på skolavslutningsvift, huuu!

Hoppas på en lugn kväll för ALLA ungdomar som går ut skolan nu!


Vilja...

Jag har så mycket lust, ork och vilja att göra saker här hemma, men det mesta stupar direkt när jag har två stycket småbusar som antingen hjälper till för mycket eller gråter runt benen så rätt snart så är lusten bortsköljd!

Jag har verkligen fått två småbuskottar fulla av bus =P Det bara lyser i ögonen på båda två!

Igår fick Jonna gå och sätta sig i köket en stund när vi hade kompisar här för att hon inte kunde låta bli och "sparka" på en  av dom. Tyst som en liten mus var hon och efter en liiiten stund så kommer hon ut i vardagsrummet och säger att "socker är gott", "jag har ätit socker"...... Lilla damen har då tagit sockerskålen på köksbordet och smaskat strösocker =O

Det var bara en liiiten händelse av alla tiotal som händer varje dag <3

Mitt sommarlov....

Nej inte är det mitt sommarlov, men nästan! Jag är ju mammaledig fram tills september så jag är ledig och kan njuta i kapp med mina älskade barn!

Däremot så fick Moa och Matilda idag ett väl unt sommarlov! De har kämpat på bra i året som varit och allra mest Moa! Jag är stolt över dig älskade dotter!

Bilder från dagen kommer senare!


Galna måndag =P

Har haft en skön och härlig dag idag!

Fick besök på eftermiddagen av Anna med Viggo och Dennis och bästa Karin med Stella och Svante =P Det var verkligen high life, men det är som det ska med 6 ungar i åldern 7 månader till 3 år =P

Karl har idag gått och gått och gått och nu kan jag nog snart säga att han går på "riktigt". Tjohooo 10 ½ månad blev han!

Nu laddar jag för att gå ut och gå när maken kommer hem! Inte så där väldigt på topp, men ett måste! Jag mår bra och själen mår bra!


Juni eller...

Fyyyy bubblan vad det är kallt ute idag. Isande vindar och gråmulet väder =S

Stackars Moa och Matilda som har en heldag ute på Svedbo idag. Hoppas ni springer er varma! <3

Jag är fortfarande hes och jag blir galen på att aldrig bli bättre! Svårt att vara tyst i en familj med 6 personer ;-) så jag har väl aldrig någon chans att bli bättre heller =)

Idag blir det en lugn hemmadag med Karl och jag ska försöka hitta på något smarrigt av köttfärsen jag tagit fram =) till middag ikväll! Älskar att sitta på nätet och leta recept, även om det ofta slutar med att jag gör något gammalt beprövat recept =P

Tjing tjing..

Husvagn...

För nån vecka sen köpte vi en husvagn, billig och gammal.... Idag började vi titta för att ev byta tapeter och golv i den, men när jag började dra bort tapeter så upptäckte vi att det var fukt, fukt och återigen fukt i väggen... Materialt bakom tapeten var murken och tyvärr så är det en del jobb med att kunna få den så bra att vi kan ha våra små och sova i den, så nu har vi tittat efter att köpa en nyare vagn!

Jag hoppas, ber, längtar, drömmer och bara vill såååå mycket att vi köper en nyare vagn så vi kan ut och resa med våra små!

Saker jag tänkt /drömt som att skaffa pool och sånt kan jag verkligen lägga på is då. Hellre att vi kan åka på roliga semestrar med barnen om så bara över en helg!

En Kabe blir det iaf, sen får nog plånboken styra vilken stort och årsmodell =)

Finally...

Äntligen är vi hemma! Kl 19.00 så parkerade vi bilen på gården och då har vi varit på resande fot sen typ 4.30 i morse ;-)

Det har iaf varit en jättetrevlig och rolig dag och jag har shoppat en hel del. Tyvärr fanns inte allt jag hade på listan, men det blev lite annat smått och gott ist =P

Karl och Jonna fick iaf bra med kläder, fast man kan aldrig ha för mkt barnkläder tycker jag =)

Jag köpte en skitsnygg jacka till Johan <3 Han blev så snygg i den, :-D

Nu blir det soffan och sen sängen.... skapligt trött!

Ullared here we come...

Nu blir det fika alldeles strax och sen drar jag och Moa söderöver!

Bloggandet kommer säkerligen ligga nere tills lördag kväll / natt, jag har ju inte fått min Iphone än ;-)

Helt ärligt så låg jag igår kväll och funderade på om jag gör bort mig som skaffar en Iphone... Hur enkelt är det att skriva sms? Hur rolig är den egentligen. Surfa kan man ju visserligen göra på den, men jag surfar ju på bärbara ändå juh... Får se, har ju iaf ångerrätt 14 dgr från att jag tar emot den ;-)

En tanke var ju att låta maken ta telefonen, men eftersom surfpotten ligger på mitt abonnemang så måste vi byta och det tror jag nog varken han eller jag är så sugen på!

Vinner jag pengar så ska jag iaf köpa en sån till honom <3

Nu ska jag sluta svamla på... Nu fikar vi =P


3 ½ ........

timme tills jag och Moa drar söderöver!

Ska bli så himlans mysigt att få umgås lite med min äldsta! Hoppas vi kan få en härlig sommar tillsammans, för det känns lite som att jag "förlorar" henne till hösten... Kan knappt tänka på att jag inte kommer få se henne mer än kanske varannan helg =((  Ska försöka bjuda henne på lunch nån dag, om det passar med skoltider!


Ikväll åker vi iaf hem till underbart goa Jenny Axelsson med familj och det blir några timmars sömn innan vi drar vidare till Ullared <3

Har en gedigen lista och jag hoppas att jag hittar det mesta av det jag behöver! Både Karl och Jonna är akut behov av "rediga" kläder och jag tänker köpa kläder till hösten då Karl börjar på dagis och kommer att behöva en hel del av jeans och utekläder!

Sen hoppas jag att jag hittar lite smått och gott till husvagnen! Jag är så sjukt sugen på att köpa mig en "nyare" husvagn, men framför allt större så att vi kan få en riktig sovdel till Jonna och Karl. Nu kommer det bli trångt om nätterna, men det får gå medans vi provar på husvagnslivet!

Maken har ju aldrig levet det livet som jag gjorde som liten! Älskade vår husvagn och våra tripper med den!

Min dröm vore att ta med husvagnen söderöver, Öland eller Gotland och åka ner med Jenny + familj och mysa i en vecka eller två <3 Hoppas den går i uppfyllelse, men då behövs en större vagn.

Nu ska jag strax slänga mig i duschen och göra mig klar för resan som slutar typ lördag kväll / natt!

S o V m O r G o N

Det är sant, idag fick hela lilla familjen Wassberg sovmorgon! Tjohooo. Jonna och jag vaknade vid halv åtta och Karl och Johan vaknade kvart över åtta! Det är ett rekord utan dess like!

Visst var natten jättejobbig, men det har aldrig spelat någon roll förut utan morgonen har ändå börjat vid 6!

Idag regnar det och det känns lite trist iom att maken är ledig, men samtidigt skönt att han är hemma när det blir en inne dag! Nu har visserligen Jonna och Johan åkt till Västerås för att titta på ett ev jobb Johan ska göra =)

Nu blir det mys med Karl för min del!

Härliga helg..

Nu har helgen kommit till familjen Wassberg!

Idag har jag städat ur bilen, plockat, dammat, dammsugit och putsat upp den lite ;-) Ska till Ullared på lördag morgon med ett gäng tjejer, så jag tänkte att dom skulle slippa allt bråte och smuts som var i den =D Riktigt skönt var det iaf och sen har jag klippt gräset igen, men bara typ halva, sen tog svärmor över och klippte en sväng!

Nu är det soffan en stund och sen blir det att dyka på tvätthögen igen!

Hoppas ni får en kanon helg! Får se hur mkt jag hinner blogga när jag nu ska vara på resande fot ett par dagar ;-)

Helg, helg, helg...

Natten har varit helt okej och morgonen ännu mer okej, båda barnen sov till 7.20, helt underbart <3

I eftermiddag börjar våran helg och det är så underbart att ha Johan hemma på fredagarna. Får njuta så länge det varar eftersom det kanske inte blir så framöver!

Idag ska jag tillbaka till naprapaten och jag är sååå glad för det! Fy tusan vad jag har haft ont sen jag var hos henne, inte bara när jag rört på mig utan även när jag böjt mig framåt, vilket jag inte haft förut!

Imorgon em bär det av mot Norrköping och goaste Jenny! Ska bli så kul och få träffa henne och sen blir det lite äventyr till Ullared! Måste komma ihåg och ta med mig både alvedon och noskapin så jag överlever =P

Nu blir det att få lillprins att sova och det är sååå typiskt att idag när jag inte har tid att sola så skiner solen för fulla muggar! Jag som behöver massor av sol för att få energi och ork! Karl sover ju när jag är borta och jag vill inte vara ute med honom när det gassar för fullt, eftersom han inte vill sitta i vagnen nå längre stunder!


Nej det blev inte mkt till sol idag, men det var ändå varmt!

Vi var ute en sväng efter dagishämtningen och då var det riiiktigt skönt ute! Imorgon ska bilens städas ur... dammsugas, torkas rent så jag törs släppa in ett gäng tjejer när vi ska till Ullared på lördag =P

Jag är så glad att Moa följer med som sällskap =)) Mysigt att få lite egen tid med henne också! Nästa gång är det att hitta på något med Matilda, men hon är svårare att få med sig... Hon sitter ju ihop med hennes bästa kompis Julia <3 Tur att Julia är en underbar tjej och kompis!

Nu blir det sängen strax.... Gjorde supergod kvällsmat, kycklingfilé, bulgur, champinjoner jag brynte på med paprika och sås av naturell lätt yoghurt och sweet chilisås i <3 Mumma och bara 9 pp ;-)

Diss på hög nivå

Det är inte ofta jag blir upprörd över saker och ting men idag blev jag faktiskt riiiktigt sur!

Fick ett mail ifrån Extra Film om att det var gratis att framkalla kort i sommar, oh tänkte jag, lät ju som ett bra alternativ, men jag hade väl ändå i bakhuvudet att det måste finnas en baktanke bakom allt, men jag gick in och började ladda upp lite kort!

När jag sen går till kassan så har mina foton som skulle vara gratis helt plötsligt kostat mig minst 1 kr per foto..... Då surnade jag till och stängde ner skiten...

Varför kan man inte gå ut med att man har en expressavgift på 260 kr plus frakt från början..... Det är ett lurendrejeri utan desslike för dessa 260 kr har jag aldrig betalt förut när jag beställt foton från dem och då betalt styckevis för varje kort!


Så nu dissar jag www.extrafilm.se en lång tid framöver!

Beach 2010 eller ?

Alkohol och bantning hör verkligen inte ihop.... Jag drack lite i lördags och jag gick upp 1 kg för att fyra dagar senare vara nere i samma vikt som i lördags morse, huuuu. Får hålla mig ifrån sånt tills jag är nere dit jag vill..=P


Bara vara .........

Idag njuter jag över att solen lyser lite med sin frånvaro... Jag har en sjuk rethosta och jag känner att jag bara vill hänga i soffan hela dagen idag och jag ska göra det så långt det bara går!

Ibland saknar jag verkligen dagarna när man inte hade barn, när man kunde rå sig själv till 100 %.

Bara att få ligga i soffan hela dagen om man ville, äta när man vill, äta VAD man vill och sova hur mycket man vill och NÄR man vill =P

Så idag ska jag leva lite så..... fast bara nu medans Karl sover sin middagslur, haha!

Idag har jag en sån sjuk längtan efter onyttiga saker att jag kommer få sitta på mina händer för att inte äta ur mina skåp =S



Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eller inte, hi!

Bara så underbart härligt...

Jag är så glad och nöjd att jag äntligen tagit mig i kragen och kommit igång med träning igen!

Det är Jennys förtjänst att jag börjat tänka om och jag kan inte tacka dig nog vännen! <3 Jag mår sååå mycket bättre och jag känner att jag äntligen kan börja njuta av livet igen.

Idag har jag först tagit en sväng runt Prästtorpet med Anna och våra småttisar och nu på kvällen blev det stavgång med älskade dottern Moa och hennes kompis Carro. Sååååå glad att jag får sällskap för det går så mycket lättare då!

I´m so happy


Hur slut kan man bli.........

Min älskade Jonna vet hur hon ska få hennes mamma helt slut... Om jag skulle ha ett hem som var någorlunda städat dagarna igenom så skulle jag få springa som en löpeld genom mitt hem! Hon har nu varit hemma i 2 timmar och man kan tro att hon fått härja fritt här hemma i flera dagar, haha!

Jag är sååååå trött, men än så länge är det inte soffhäng... Först städa och sen söva små och sist men absolut inte minst långprommis <3

Datorer...........

Suck, pust och stön för datorer ibland!

Jag skulle lägga upp lite bilder på facebook från Erikas fest i lördags och jag höll på i flera timmar igår kväll och det gick bara inte.... Så jag tog nya tag i morse och vad händer då, jo datorn hänger sig och hänger sig och till slut får jag psykbryt och stänger av datorn, där av att jag inte har bloggat och sen har jag haft besök av en tjej som heter Anna, vi tog en promenad med våra små, så himlans skönt ute, men nu ska jag nog vila min röst resten av dagen tror jag =S

Nu ska jag roa liten, bloggar mer sen =P

Kär .....

Tycker det är så himla underbart att känna sig som 14 år och lika kär efter 5 ½ år tillsammans!

Han är unik min man och otroligt underbart härlig, omtänksam och underbar pappa! Så glad att han står ut med mig och mina små utbrott emellanåt, det är sann kärlek det ;-)

 


Så... nu kör vi =O




Totalt osmickrande bilder på mig, men överst Malin ser du iaf mina kläder, hyfsat =P

Sen är det mor och dotter ;-)



Jag med födelsedagsbarnet och gästerna =)



Makarna Wassberg <3

Älskade Karins favvobild, men absolut inte min, haha!



Så nu har jag gjort något ångestladdat, men jag bjuder på det för den här gången, haha!


Tystnad...

Min röst är fortfarande inte okej och jag låter som en kråka... Det konstiga är att om jag viskar så pratar jag helt vanligt, men försöker jag prata normalt så kraxar jag och skulle jag försöka mig på att skrika så kommer ingenting ur mig, haha.

Det får bli en relativt tyst dag idag och kanske läker min röst och blir bra till imorgon =)

Ska fixa lite bilder på begäran, men jag vill varna. Jag är allt annat än bildskön och jag brukar tänka att om jag ser så jävlig ut i verkligheten som jag gör på bild så borde jag dra ett täcke över mig, haha! Moa är riktigt fotogenisk, men absolut inte jag =P

Nu blir det att söva lillebror <3

Sega söndag..

Hela familjen Wassberg är lite dagen efter idag och småsega och trötta!

En dag som denna skulle man behöva äta ddet som lusten faller en in, men då lär ju inte mitt kämpande med vikten ge samma resultat tyvärr =S

Jag är iaf grymt sugen på något onyttigt, flottigt och saaaaaaaaaaaaalt :-)

Nu blir det soffmys med familjen!

Idag är dagen efter ;)

Ojojoj vilken otroligt rolig dag igår!

Först en massa donande och fixande, men sen kl 17.00 drog festen igång.

Allt var sååå lyckat och även om myggen en tid var odrägliga så var det ändå så himlans roligt!

Helgrillad gris var så otroligt gott och jag åt som aldrig förr och fick paltkoma där ett tag, men när det väl sjunkit undan så var det full fart igen ;-)

Min jobbarkompis Jocke spelade musik på kvällen tillsammans med fyra andra grabbar och dom var såååå bra! Otroligt duktiga och de hade en gästspelande gitarrist, Peter Forsberg, som var otroligt duktig och en fröjd att lyssna på!

När jag och Johan traskade hemåt vid 01.15 så hade jag såååå ont i mina fogar och ryggen och fötterna värkte attans efter allt dansande och rösten var nästan obefintlig ;-)

Idag är jag fortfarande mör i fogarna, liiiiiite skallebang och rösten sviker mig, men vad gör det ;-) Lite får man ta när man haft en kanon kväll dagen innan!

Nu blir det strax frukost och sen ska jag försöka få en chans och luta mig tillbaka i en solstol, iaf min vision ;-)


♥ Dagen D idag ♥

Idag är det den efterlängtade festen ♥ Ska bli jättekul, men innan dess är det lite pyssel både här och där!


Båda barnen har sovit jättebra i natt, tack för det älskade barn! Vi fick spontanbesök av Karin och Johan igår kväll med lilla Svante, supermysigt, jätteroligt och underbart, så det hoppas jag att vi gör om snart igen =P

Nu blir det frukost och sen blir det att sätta fart!

Får se om det hinns med nå bloggande idag!?

Shopping idag, igen =P

Fick med mig maken till Sala idag och shoppade honom en skjorta som satt sååå snyggt på honom! En riktig 20 poängare :*)

Älskade Karin hjälpte mig och hitta ett linne, så NU är min outfit för morgondagen avklarad! Kommer bli kanon ;-)

Så festen here we come tomorrow ;-D


♥♥♥ Grattis Jenny ♥♥♥

Stort grattis Jenny på din födelsedag vännen, hoppas du får en kanon dag och att fikat på jobbet blir supergott ;-) Ser fram emot att få smaka på den när vi åker till Ullared =P ♥


Trötta barn..

Karls sömn har helt plötsligt gått åt det sämre hållet igen och jag begriper inte varför... Han har sovit så himlans bra, till och med hela nätter, men nu helt plötsligt så vaknar han stup i kvarten och gallskriker.... Eller han gallskriker inte så där hysteriskt så man skulle kunna tro att han drömt nån mardröm, utan mer som att kom och ta upp mig.

Igår, innan jag ens lagt mig, så hade han vaknat en 3-4 ggr och lagomt när jag hade försvunnit in i dimman så hör jag uuuääääh... Eftersom mannen får sovmorgon idag så var det hans "nattpass" så jag fick peta på honom så att han fick gå in och kolla läget. Efter 4 försök så insåg båda två att det lika gärna var att ta honom till vår säng och hur det gick vet jag inte riktigt för jag stoppade i öronproppar och la mig på sidan och somna, fast i ett annat rum ;-P

Däremot så behagade lillmannen att vakna 5.20 i morse, whaaat???????? Han som sovit så himlans bra om mornarna också senaste veckorna.

Nej lillprins följer inga mönster och han följer definitivt inte sina systrars sömn-mönster, så frågan är vad månne det bliva av denna lilla man!

Nu har han varit vaken i drygt en timme och han är såååååå trött och ingenting är bra och då blir ju frågan ännu större, varför vaknar du så tidigt när du ändå inte är utvilad??????

Happy friday ;-)

Myggbett...

Jonna är allergisk mot myggbett och har idag fått ett i pannan och nu ser hon ut som "elefantmannen"... Först trodde jag att hon hade ramlat på dagis och slagit sig, men sen så såg jag bettet. Svårt att hålla henne ifrån myggorna när det är så mycket ute som det är nu =((

Det blir att beställa en sån där myggfångare a´la Large-modell. Visserligen kostar den 4000 kr men det är det värt om hon ska reagera så här mycket! <3

Foglossningen from hell....

Man kunde väl tycka att när man har en son som hunnit bli 10 månader så borde man ju vara fri från graviditetskrämpor, men nääää min foglossning vill inte släppa taget och idag har jag äntligen sökt hjälpt och fått en början på hjälp av en naprapat! Louise heter hon och hur underbart gullig och go som helst och jag hoppas och tror att hon kommer kunna hjälpa mig.

Jag ska iaf snarast försöka införskaffa mig en pilatesboll, hon hintade att vi nästa vecka ska börja träna på en sådan och stabilisera mitt bäcken.


Helgen är snart här!

Så himlans skönt när maken är ledig fredagar, men kanske är det sista fredagen på ett tag... De som har bygget där maken är vill helst att alla jobbar 7-16, vilket känns taskigt för alla killar som reser långa vägar för att ta sig dit, så jag hoppas dom tänker om.

Nu är det strax dagis dags här och idag blir vår underbara kompis son Svante 1 år, hipp hipp hurra Svante på din dag! ♥



Stora älskade Svante som fyller 1 år idag. Han gillar sand, haha! ♥



Här är en bild på mig med underbara Stella och Jonna ♥


Dagen idag :)

Idag har jag gjort massor och det känns som jag inte har suttit ner många minutrar. Mitt försök att sola i fm gick väldans bra, hi. 6 minuter hann jag få innan Karl vaknade och så går det när man donar och har sig =)

Nu på eftermiddagen så blev det en tripp till Franzéns i Avesta. En mycket rolig liten butik som har kläder och heminredningsprylar och man kan inte komma tomhänt därifrån =P

De har en liten hörna med två fåtöljer och en hög med tidningar och allt som oftast när man är där så sitter nå gubbar och läser tidningar medans frugorna kollar runt, hi. Ser väldigt roligt ut och jag hoppas att jag kan få släpa med mig Johan dit när vi blir gamla =D

Jag införskaffade ett jättesnyggt kuddfodral med texten Amor Vincit Omnia?!?! Tror det stavas så iaf, orkar inte gå och hämta hit det =P Sen blev det en sak man kan sätta över en lampskärm, ska testa och se om det går att sätta på husvagnens lampa. Har tänkt piffa upp vagnen lite och jag ska se om svärmor kanske kan hjälpa mig och sy... Min symaskin fungerar mer än dåligt och jag har länge tänkt mig en ny sådan, men kanske kan jag få det i 40 års present, fast det är låååångt dit ;-P

Nu är barnen nybadade och doftar underbart av Weledas barnduschtvål/schampoo, den rekommenderar jag varmt till alla föräldrar.. Finns inget bättre sortiment för våra små barns kroppar! ♥

Snart blir det stavgång med bästa Karin och kanske kommer svägerskan med också =) Underbart härligt och röra på sig!

Lycka!

Idag är jag så lycklig.... Redan från att jag slog upp ögonen så kände jag bara hur underbart glad jag var/är =D

Sen blev jag inte mindre lycklig över att min älskade make har fått fast jobb igen.... TJOHOOO. Visst är det roligt med eget företag och kunna rå sig själv, men mindre roligt när man har en osäker framtid och ovisst med hur mycket jobb man får in.

Du är så bäst Johan ♥

 

Tack för kommentarerna om min nya blogg, men jag kan inte ta åt mig äran ;-) Det är min älskade Matilda som gjort en header till mig, tack älskade dotter!

Nu blir det dagisdag och sen ska här tvättas och fejas!


Kläder ♥

Förstår inte hur mycket kläder den här familjen har, men ändå så klagar typ alla utom Johan på att de inte har något att sätta på sig och det inkluderar mig själv... Visserligen har jag vuxit ur min garderob, men tyvärr inte på längden utan på bredden.... sen är det ju typ 4 år sedan jag var ogravid och dessa kläder är ju omoderna nu så de behövs ju bytas ut ändå =P

Matilda rensade sin garderob och resultatet blev 4 pappkassar FULLA med kläder som hon inte vill eller kan ha...... Helt galet... Moa har säkert lika mycket, men hon kan inte kasta kläder så där byggs bara garderoben på och minskas aldrig...

Snart blir det iaf en tripp till Ullared för att fylla på min garderob och de minsta och jag hoppas att jag kan hitta några cardigans till mig bland annat, älskar att använda såna och sen nån snygg topp under =P


Rosa det är jag...

Hjärta av rosor

Oh vad jag blev kär i den här bilden... Först och främst så älskar jag hjärtan, men sen så älskar jag även rosa... och för att inte tala om rosa rosor, det är
K Ä R L E K om något ♥

14 again..

Idag är en sån där dag då det bara sprudlar om kärlek och lycka..... Visst älskar jag min man varje dag, men vissa dagar känner jag mig som 14 igen...Där magen pirrar och man blir så där löjligt fnittrig och längtan efter sin älskade blir än större..... Oh vad jag längtar tills han kommer hem ikväll!


Härliga underbara tisdag!

Idag är en underbar dag som började med sovmorgon till hela kl 7.00. Tack mina små underbara småttingar! ♥

I morse fick jag en enorm längtan efter att min älskade make skulle få semester! Vi har varit tillsammans i 5 ½ år och tillbringat 5 somrar tillsammans, men aldrig haft mer än max 2 veckors semester ihop och jag börjar tycka det är väldans tråkigt! Nu blir det visserligen 1 vecka till Kreta i augusti och sen förhoppningsvis blir det ytterligare 2 veckor i juli, men det vet jag inte än, eftersom han själv inte vet hur det blir med det =((

Man lever ju upp så mycket på sommaren och jag älskar att vara uppe lääääänge när det är ljust ute och solen skiner eller då är den väl på nedgång, men ändå ;-)

Nu blir det rätt tidiga kvällar ändå bara för att de små vaknar tidigt även om det är helg =)

Nu är det dagisdags för hela slanten!

Kramar

♥♥♥ Grattis Karin ♥♥♥

Idag är det min kompis Karins dag

Så stort grattis på din födelsedag vännen! Hoppas du får en härlig dag!

Kramar från hela familjen Wassberg / Graflund


RSS 2.0