Styling av hallfönster och lite annat



Jag skrev tidigare i min blogg att jag köpt ny lampa och blomma till hallfönstret och här är resultatet... Bättre sent än aldrig ;-)

Sovrumsfönstret

Är lite småkär i mina sovrumsgardiner.... Tyvärr blev de rosa lite längre än dd vita, ska fixa det när jag orkar =P

Jonnas fönster

Jonnas fönster, köpt ny blomma till henne också och ny lampa <3


Tankar <3

De flesta vet att jag är en riktig grubblare =) och det är inte alltid positivt och allra minst när man vaknar på nätterna och inte kan somna om för att tankarna far i mitt huvud.

Jag fick ju inte tjänsten jag sökte i januari, men jag ska få jobba som vice bemanningsplanerare / trafikledare.... vad det nu betyder?? Ja tjänsten vet jag ju, men vad vice innebär har jag inte riktigt klart för mig än.

Nåja... fick iaf bordplacerings-lista av min chef för det jobb jag iaf har, MEN jag fanns inte med på planeringen, vilket förvånade mig eftersom vi bara har fem bord att tillgå och alla platserna där är fulla.

Har mailat och frågat, men inte fått svar, så tankarna går.... kanske ska jag inte jobba med faktura iaf?!?!?! Är det tänkt att jag ska sitta borta vid Helene som fick tjänsten?!

Sen har jag hört från olika håll, typ att den och den tackade nej till vice-tjänsten... Det känns som att alla lite fint talar om för mig att jag bara fått vice-tjänsten för att ingen annan ville ha den typ och vad står det för =´(

Nåja, allt visar sig och jag får väl träna på att öva mitt tålamod som inte är så stort alla gånger..

Fridens...


Karl =))

Karl har idag tagit sina första krypsteg. Visserligen var det halvdana, men han är då på god väg nu :-D Han går/springer jättebra när man håller honom i händerna nu, vilket han helst föredrar och reser sig upp mot möbler, så frågan är... Går han innan 10 månader?!

Följ min blogg med bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1658051/livet-p-en-pinne?claim=aff7c3ys7s7">Följ min blogg med bloglovin</a>

Gråa onsdag..

Jag undrar vart solen tagit vägen?! Mitt sinne, mitt humör, min själ behöver sol, sol och åter sol!
Ont i halsen, förkyld och känner mig allmänt sjuk då är ju solen det bästa pencillinet!

Jag fick iaf sovmorgon i morse och tack för den älskade make!

Min älskade kompis Barbro ringde för ngr timmar sedan och vi pratar alldeles för sällan, så när vi väl pratar blir det låååånga samtal och jag hade turen att prinsen sov och maken och Jonna var till farfar på en fika! På lördag blir det den årliga Påskafton-festen hemma hos henne med familj och den ser jag så mkt fram emot! Ägg-letning, kokt korv med bröd till lunch och en härlig påskmiddag på kvällen, det kan bara inte bli bättre <3

På söndag dyker mamsen upp och det ska också bli jättekul!

Nu vill prinsen ha lunch!

Kämparglöd =)



Karl kämpar järnet för att krypa, men det blev nått missförstånd för han hamnade på fötter ist :-D

Bara sååå go

Världens sötaste och gosigaste lillprins <3


Jonnas kläder



Här är en del av Jonnas kläder =P

Back to reality =P

Då var man tillbaka till verkligheten = kl 05.40 slog lillprinsen upp sina ögon och var så där ljuvligt underbart glad =D Tur det för hur trött man är kan man då inte göra annat än att le ;-)

Idag måste jag ta itu med mitt liv igen.... Vågen pekar uppåt och jag blir galen. Varför är det så tråkigt att banta, men så livsnödvändigt?! =S

Ska försöka lura med mig maken ut på en promenad och passa på nu när han är hemma den här veckan för sen börjar verkligheten igen!

En del av allt som shoppades :-D

Alla kläder som syns är en del av det jag handlade =P Väskan var tom så när som på underkläder och strumpor när jag åkte dit ;-)

Nu ska vi roa lillebror som är lite smågnällig!


Äntligen hemma... eller ;-)

Jo så klart är det underbart att vara hemma igen, men oj vilken härligt underbar resa vi haft!

Vädret var jättebra både fre, lör och söndag, men idag regnade det, men vad gjorde det när vi ändå bara skulle resa hemåt =P

För att summera resan lite så började vi lördags morgonen med att gå till Primark till kl 9 när dom öppnade och Jenny och jag tog varsin kasse och sen började shopping :-D

Efter nästan 2 timmar så kände vi oss nöjda eller våra armar orkade inte bära mer och notan slutade på 174 pund :-O

Det blev Primark flera gånger och måååånga andra affärer och mina mest nöjda köp är en kort jeanskjol för 12 pund och ett par Converse för 37 pund, vilket är superbilligt, typ halva priset mot här!

Vi har med andra ord haft en mysig, rolig och härlig lång weekend!

Mina älskade barn var så glada att se mig och jag ännu gladare att se dom och inte minst min älskade make! Längtat såååå efter dom, så borta bra, men hemma absolut bäst!


Manchester here we come!

Ja då var det dags att börja göra sig klar..... Jenny har kommit och vi ska slänga i oss lite lunch innan vi åker =D

Ska bli underbart att få shoppa, äta, sova och umgås...

Ha det så underbart alla nära och kära, hör av mig så snart vi kommer hem
!

Väskan packad...

Då har jag packat det mesta av det lilla jag ska ha med mig =P Det sista får bli imorgon efter duschning och sminkning :-)

Hoppas ni alla har det riktigt skönt när jag är borta och sköt om er alla =)

Uppdrag granskning!

Jag missade programmet igår, men tittade just på det via SVT play och tårarna har rullat på mig i 55 minuter!

Har ni inte sett det så gå in och se det direkt, det handlar om Linnea och Jennifer, två tjejer som blivit våldtagna av samma kille (skolkamrat) och det är så sorgligt hur VI i samhället beter oss mot våldtäktsoffer!

För många år sedan läste jag en bok som heter Flickan och skulden, skriven av Katarina Wennstam, som redan då beskrev det som nu hänt / händer Linnea och Jennifer!

Det som gör mig mest beklämd är kanske hur många unga TJEJER tar dessa våldtäktsmän i försvar och smutskastar sina kompisar / vänner / bekanta etc som blivit våldtagna!

Mitt hjärta blöder och jag önskar att jag själv kunde göra något för att förändra den syn samhället har på våldtagna tjejer!

En sak har jag lovat mig att min son ska lära sig hur man uppträder mot tjejer och hoppas att han blir den största svärmorsdrömmen! Karl ska lära sig hur man bemöter och uppträder mot tjejer i alla lägen.....

Sen ska jag lära mina tjejer hur man uppträder mot andra och hur man stöttar dom som behöver stöttas... Hur man vårdar sitt språk och inte missbrukar ord och framför allt, man ska inte SNACKA SKIT om andra människor eller sprida falska rykten! Så länge man inte har hört saker sägas från berörd person själv, så vet man inte hur mycket sanning som ligger i de ord man får höra! Värt att tänka på och värt att ta i beaktning nästa gång någon snackar skit eller sprider rykten om andra!

Underbara torsdag ;-)

Kl är 12.40 och hela familjen har varit in till Sala och shoppat lite! Jag kom hem med Weledas schampo och dusch-tvål för småttisar. En helt otroligt bra serie som är såååå skonsam mot de smås hud. Sen blev det en tur till apoteket med diverse förkylningsatteraljer till de små....

Avslutade city-besöket med att först stöta på underbara Karin och Svante <3 Såååå himlans roligt och se henne, känns som det var månader sen sist!

Just ja... det blev en kabinväska också från Guns väskor, så nu har jag en som jag kan fylla med ytterligare kläder till hemresan på måndag! ;-)

Nu blir det mer familjemys och sen blir det till att packa lite smått inför morgondagens resa till Manchester

Efterlyst!

Onsdagar på TV är en höjdarkväll för mig, så pass att jag tittar på ett, spelar in ett annat och det tredje får jag kolla på nätet nån annan dag =P

Sitter nu och tittar på Efterlyst och blir alldeles beklämd över mordet på Linda Chen! Om hennes sambo inte är skyldig så blir jag otroligt förvånad.... Har han tur så klarar han sig ifrån en dom på mord... men jag hoppas inte att så blir fallet!

Nu är det strax sängdags här *gäsp*


Familjetripp

Idag på eftermiddagen åkte jag och "lilla" familjen till Avesta och första stoppet var på Franzéns =) Köpte mig en påskduk till köksbordet och två st fina blommor till hallfönstret, blev riiiiktigt mysigt där uppe nu! Lovar att fota och lägga ut sen ;-)

Sen åkte vi till Jularbo för att lämna in en koppling till Johans grävare och sen till "stan" och köpte oss kvällsmat. Ingen höjdare och en stor besvikelse, men men.... vi blev iaf mätta!

Nu ska här läggas barn, skööööönt! :-D

Mammas största och minsta älskling!




Verklig kärlek <3

Sååå gott att jag inte ens kan släppa den medans jag leker ;-)

Tänk vad han älskar den där saken med äppelbitar i :-)

Ännu en dag!

Så nu börjar det äntligen lugna ner sig lite! =)

Har precis pratat i telefon med bästa Karin och hon är för underbart härlig! Himlans glad att jag lärt känna henne!

Även om jag fick lite sovmorgon av maken idag, så känns det som att jag hunnit med massor och nu blir det soffhäng en sväng med maken innan vi drar oss mot Avesta och Franzéns och till nån mekaniker av nå slag som ska fixa en koppling till vår grävare!

Det börjar närma sig med Manchester och jag är lite nervös över att jag inte kommer hitta nått som passar =/ Om inte så lär jag ju iaf hitta en massa till mina barn iaf!

Karl börjar bli mer och mer rörlig och idag ställe han sig med händerna i golvet och fötterna i och reste som sig upp, har för mig att Svante också gjorde så precis innan han börja krypa :-D

Nej, mys i soffan var det =P

Nystart!

Jag flyttade över hit ifrån blogger eftersom det inte går att göra så roliga saker där som här ;P

Lovar att skriva mer så snart jag får tid.... maten kallar!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0