Hej och hå...

Idag var det Affro igen och det är så himlans roligt! Tog ut mig rejält så jag var helt slut och Anna pushade på mig så jag tog i än mer ;-)

Det enda tråkiga med den här dagen var att jag stukade min fot när jag klev ut ur lokalen och ner för trappan! Gaaaaaaaaaaaaaaah säger jag bara. Det knakade till så jag trodde först att jag bröt den, men jag har nog ett bra skelett så det höll =P

Nu sitter jag med foten i högläge och får hoppas att jag kan stå på den imorgon för annars kan jag inte åka till jobbet =S

Efterlyst!

Så skönt att man gripit en person för mordet på Elin!

<3<3<3

<3<3<3 Jag är den första att skriva under att vi behöver mer kameraövervakningar ute i vårt samhälle!

<3<3<3


Ibland bra och ibland mindre bra!

Fick höra idag av min chef att man inte gillar att jag är ledig varannan fredag..... Som föräldraledig så är det orättvist mot andra och trots att jag valt varannan vecka för att vara snäll mot de andra så är det inte nog. Nu måste jag fixa läkarintyg om att jag har behov av dessa lediga dagar tillsammans med min man...

Inga problem att få, men hur sjukt är det inte?????? Nåja.... allt löser sig och löser det inte så gör det det ändå på något vis!

Tänd ett ljus för Elin och hennes familj!

Ännu en ung kvinna hittas mördad........... Omständigheterna kring allt gör det hela så hemskt och man undrar vad man kan göra för att skydda sig i detta kalla Sverige?

Med tre döttrar och en son så måste jag säga att det känns i magen och jag undrar om man skulle överleva att ens barn blir mördad!

Mina tankar går till Elins familj och jag hoppas att dom gripit rätt person och att rättvisan får segra denna gång!



Allvarligt talat!

Jag har just nu världens trotsigaste blivande 3-åring. OH MY GOOD!

Att säga att man är fyr-barnsmamma och borde klara det galant är nästan som ett hån! Inga barn är de andra lik och Jonna har en vilja utav stål och en påhittighet som får Emil i Lönneberga att verka som ett A-barn, haha!

När Jonna blir stor och hon träffar sin blivande man och sina barns pappa, då ska jag berätta om hennes bravader.... eller så väntar jag tills hon är gravid och fött, för annars kanske hon inte vågar skaffa några egna barn ;-)

Lillebror hänger tätt efter och med hans inlärningsförmåga så lär nog busen öka massor när han är i hennes ålder!


Mitt j-la minne!

Jag fattar inte hur jag kan ha så dåligt minne! Blir knäckt på mig själv och önskar att jag kunde göra något åt det.

Jag känner mig tankspridd och utan min mobil är jag helt lost och det senaste är att jag glömmer mobilen i min bil........ Inte bra med tanke på inbrottsrisken och framför allt utan den är jag halv...

För andra gången på 1 v så blir jag tvungen att gå tillbaka till bilen och hämta den på fikat, vilket är drygt då jag har helt fel skor på mig idag för att gå långpromenader =S

Nåja.... dags och jobba häcken av mig en stund så jag kan springa iväg sen =/

När ska man lära sig?

Jag fattar inte hur man snart kan fylla 40 år och ändå inte lära sig av sina misstag!

Tack Jenny för ditt stöd och jag förstår inte varför jag gör om det om och om igen!

Önskar så att du bodde här istället för i Norrköping, typ 10000 mil härifrån! <3 Längtar efter dig och hoppas vi ses snart igen <3

Är åldern bara en siffra?

Har tittat på Tim Gunn på TV som stylar om en tjej som är 41 år gammal. Hela tiden pratar dom om att hon måste bete sig som en 40-åring och inte som 20 eller 30 år... Jag blir alldeles kluven för jag är jag och jag har inte en aning om jag är som en 40-åring eller om jag borde vara som en 40-åring, för jag är ju jag.

Jag vet vad jag gillar och jag gillar den jag är! Får hoppas att det räcker trots allt ;-)


Sockerberoende!

Jag är verkligen fast i sockerträsket och värst är nog att min kropp börjar bli sjuk och trots det så är det som en drog och jag kan inte hålla mig ifrån det!

Velar om jag ska ge mig i lag med LCHF eller nått liknande....

Jag har sen många år tillbaka tendens att få som eksem och det har blossat upp nu och jag tror att det är sockret som gör det + att jag tror jag har candida som är en svamp som lever på socker eller vad man nu ska säga / förklara det =S

Kanske ska imorgon bli en annan dag för jag måste ta itu med det =((

Polarn o Pyret

Jag är så dålig på att Tradera, men inser att jag borde göra det. Jag har två st skaljackor, röda i storlek 86 & 92 som Jonna vuxit ur och ett par skalbyxor i storlek 86, röda.... En jacka i nyskick den andra bättre begagnad och byxorna i nyskick =)

Hittade en hjälmmössa från Polarn  i storlek 44-46 (4-9 månader) som Karl vuxit ur som är svart!



Ett ullställ, blått, i storlek 74/80 som var suveränt att bara ha på när man gick på stan så det inte blev för varmt t ex i mycket bra skick =)





Mina nya skor =)



Dessa fyndade jag på Marknaden i Kopparberg och jag är helnöjd =)

Mina älskade barn!





 
















Förlåt Moa att jag snott bilder ifrån din blogg ;-)

Älskar er mina underbara barn!

Ni är mitt liv, ni är mitt allt <3


Morr!

Världens inlägg skrev jag och sen dog datorn, grrrr!

Har iaf haft en kanonhelg tillsammans med maken och underbara kompisarna Ann och Jörgen! Vi har ätit gott, myst, spelat kort och gått på marknaden i Kopparberg! Trots det dåliga vädret så har det varit så bra och med trevligt sällskap så kommer man långt!

Jag har dock lärt mig att nästa gång jag åker till Kopparbergs marknad så ska jag klä på mig. Jag frös häcken av mig och därför vaknade jag nog i morse med världes halsont =((( Bara hoppas det går lika snabbt över som det kom!

Vi har "fyndat" en massa i helgen och vi hade sagt att vi inte skulle handla något, men jag köpte mig lammnappa handskar, Johan en såååååå snygg skinnjacka, han blev så snygg i den så jag sa att vi skulle köpa den rakt av =D, jag köpte ett par snygga bruna stövlar, massor av strumpor till barnen och maken i ull och lite annat smått och gott =)

Nu får jag hålla i pengarna rejält om jag ska kunna shoppa i Ullared =))

Då drar vi.....

Äntligen är helgen här och vi ska iväg på en mini husvagnssemester utan barn! Älskade svärmor är hemma med kottarna och Matilda, så det ska bli än ljuvligare!

Tråkigt att vädret såg ut att bli dåligt, men mys i husvagn och gå på marken blir kanon ändå!

Helgen ska spenderas med kompisarna Jörgen och Ann och här ska det spelas plump så pennan glöder hos Jörgen =P

Bloggar om jag hinner, men annars så hörs vi på söndag igen <3

Hej svejs!

Ledig fredag!

Rätt skönt att vara ledig en fredag när maken också är ledig!

Idag blir det en tripp till Sala för att handla mat, försöka få Karl klippt och sen ska jag en tripp till apoteket! Har fixat gardasil vaccin till tjejerna som jag ska hämta ut och sen måste jag få dem att åka till deras pappa vars sambo ska ta sprutorna så "sparar" vi iaf 150 kr per person för att ta dom...

Man säger att man har gratis läkarvård under 19 år, men allt är en sanning med modifikation... Den sprutan är absolut inte gratis =S och ändå är det ett vaccin idag som kommer ges gratis av skolan till tjejer födda 97, tror jag det var... Mina tjejer är födda 94 och 96 och då får jag först betala 1800 kr sprutorna och sen dessutom 150 kr per person och gång = 900 kr... =S

Nåja, huvudsaken att tjejerna får sprutorna, men tråkigt att det är så dyrt!

Oh happy day!

Idag blev det Afro igen och även om det absolut inte var lika roligt som förra gången så var det iaf roligt och jag ser fram emot att "riktiga" läraren är där nästa gång!

Sen måste jag säga att för varje dag som går så är det bara roligare och roligare att jobba! Känns som jag har fått livsglädjen tillbaka och det är en härlig känsla!

Att jag sen jobbar 50 % tror jag bidrar till en stor del <3






Ljuvligaste!

Tänk vad barn ger en massor!

Karl är som en liten solstråle hela dagarna och skrattar så mycket att man blir alldeles varm i hjärtat! Han är den gladaste av alla fyra <3

Jonna har så sköna kommentarer att man blir så full i skratt. "Kom igen då mamma" ropade hon igår när jag inte snabbt nog gick ut i köket och började laga mat!

Munnen går i ett och när hon suttit och pratat en stund och jag inte gett henne full uppmärksamhet så säger hon högt: MAMMA, lyssna på mig då, haha! Antar att jag har sagt så nån gång när hon inte lyssnar på mig när hon gör bus, haha!

Mina stora tjejer är älskvärda och ljuvliga, älskar dom minst lika mycket, även om det inte kommer så mycket roliga kommentarer ifrån dem eller ser ut som solstrålar särskilt ofta =P

Ni är så underbara alla mina fyra skatter!


Mat!

Jag är så urdålig på recept och fantasier när det gäller matlagning att jag nästan blir arg på mig själv!

Latmask heter det nog lika ofta för jag vill ha det så enkelt som möjligt och gärna snabblagat med =/ Hittade en gammal matsedel och jag måste säga att när jag läste den så insåg jag att våra veckor är nog rätt tråkiga matmässigt!

Nu ska jag sätta mig och leta recept och försöka förnya åtminstone en maträtt i veckan <3




You are my sunshine!

Solen skiner och det är verkligen som balsam för själen!

Jag har så mycket att se fram emot och jag är så tacksam över allt som livet erbjuder mig =)

Häromdagen när jag var och tränade så sa min kompis syster om Zumbaläraren att hon var så snygg som fött fyra barn och då säger min kompis till systern att det har Jeanette också gjort, då tittar hon på mig, jaa det är hon, men du är ju ung säger hon till mig och då visade det sig att det skilde 1 år mellan oss och hon trodde alltså att jag var jämngammal med hennes syster som är 27 år =)

Bildsköna..

Måste ju säga att jag fått två döttrar som är väldigt bildsköna och hoppas att Karl och Jonna också blir det som stora =))



Mammas äldsta <3



Mammas mellersta <3

Tisdagsmys

Hämtade hem två trötta små och Jonna som aldrig gråter var så ledsen... Sällan hon ber om att få bli buren, så med lite mutning att vi skulle ha lite mys i soffan och titta på Postis Per, så gick hon glatt till bilen =))

Nu har vi ätit varsin glass och bara myyyyst, det är vardagslyx med stora bokstäver!




Jonna och Karl äter vattenmelon på Kreta <3

Energi!

Jag känner att jag måste börja strukturera upp mitt liv.

Känner en stress och press över att finnas till lags över allt och hinna med allt...

Idag är det min familj som prioriteras till 100 %, vilket det ska vara under småbarns åren, men jag känner att jag blir så kluven när jag har en massa jag vill och tiden inte räcker till.

Johans och min relation påverkas också av tidsbristen.... så jag är så glad att vi i helgen kommer iväg utan barn och ska få umgås med underbara vänner! Såna vänner som får en att må bra och som verkligen finns där <3

Sen i oktober så ska jag och maken på SPA weekend i Tällberg och där ska vi också fylla på med en massa energi så vi orkar oss igenom hela långa vintern.......

Känner mig lite depp idag för att det är så mycket jag vill och så lite som jag hinner =((


Bara, vara vänner......

Förmodligen läser du inte ens det här, men det struntar jag i.

Att kalla sig vän innebär vissa förpliktelser och att påstå att man är en bästa vän, ännu mer och där kvalificerar du dig inte längre!

Grymt besviken på spydiga kommentarer och annat skit, så nej tack, hellre ensam än ha vänner som inte respekterar och behandlar mig med värdighet!

 


Vad är normalt?

Ofta kan jag få en känsla av att jag längtar efter det normala... Normalt för vem och vem säger vad som är normalt?

Men just idag känner jag att jag önskar att min man hade "normala" arbetstider, så att jag, iaf två gånger i veckan, kunde komma iväg och träna, t ex......

När man bor i en liten "håla" så får man ta de tider som finns på träningarna och för mig är det inte stort utbud tyvärr!

Jag saknar verkligen att båda var hemma vid kanske 16.00 och kunde hjälpas åt att laga mat och bada och natta barnen, men nej...... det får jag göra själv =(


Det okända!

Jag älskar det programmet och även om det som händer här hemma inte är så mycket som det är för dom på TV så känns det som att det ändå är för mycket för att bara inte tro på!

Jag hoppas att min kompis Annas syster kan komma hit och känna av huset och berätta vem det är som är här =)

Sorgens dag!

Så ledsen över att Sverige, istället för att gå framåt, går bakåt!

Jag hoppas och ber för att alla som röstat rödgrönt och på Fi håller sig friska och arbetsföra under nästa kommande 4 år....... för i det här Sverige kan man varken vara sjuk eller av utländsk härkomst =(

Synd att inte Fi fick SD:s röster, vilket hade lett till att vi hade haft en rödgrönrosa regering i 4 år framåt ist...

Duktiga vi!

Idag har jag och maken varit uppe på boden och i förrådet och röjt massor! Tre sopsäckar fulla med skräp och då har vi inte ens kommit till hälften och mer blir det =P

Det som känns "sämst" är att man har begränsat utrymme att spara saker och jag vill samtidigt spara saker åt tjejerna... mest för att jag inte har några sparade saker ifrån när jag var liten, men också för att dom ska kunna ge till sina barn när de väl får några =)

Jag har dessutom lagat två stycken maträtter alldeles nyss. En tills imorgon em när jag kommer hem från jobbet och en till ikväll.

Känns så skönt att laga mat med, iaf nästan, glada barn och dessutom lyckas med två st =).

Nu blir det lite vila, sen snart äta och sen zumba ikväll =) Ska bli kul och se om det är lika roligt som affron eller kanske rent av mycket svårare =O

Val i dag..

Jag är inte mycket för att prata politik, men en sak är säker iaf jag önskar inget hellre än att vi får maktskifte i natt!

Jag tänker inte på mig själv idags läget, utan jag tänker på alla sjuka, arbetslösa och fattiga människor och vem vet en dag kanske det är du eller jag som är där och hur vi då ska kunna överleva i det blåas rike är för mig en obegriplighet.

Jag har ingen förmögenhet att falla tillbaka på, inga rika föräldrar att flytta hem till och i vår familj behöver vi två inkomster för att kunna unna oss att bo hus!

Så till alla som röster blått, jag hoppas innerligt att ingen du känner eller du själv blir allvarligt sjuk och ställs på ruinens brant, kanske inte imorgon, men 4 år är en väldigt lång period i ens liv när man står utanför samhällets ramar och skydd!

Det tar sig sa mordbrännarn...

Idag har vi haft en härlig dag hemma hos Jenny och Fabbe.

Ätit gott och barnen har lekt massor!

Avslutade dagen med ett besök på Ikea och nu är skåpet inhandlat och vardagsrummet börjar ta form =P Det blev så mycket bättre än vad jag kände igår ;-) så snart kommer bilder =P

Tv:n är ff ett gissel, men får så nu vara tills vi byter soffa =P

Tjing tjong!

In my dreams..

Nej, det går inte att ställa soffan bredvid kaminen. Det kommer se jättekonstigt ut när schäslongen kommer hamna mitt i rummet, men efter en massa bollande mellan maken och mig så har vi kommit fram till.

Vi får göra det bästa av det som går och när vi i framtiden köper en ny soffa så ska vi köpa en som får plats mellan ytterväggen och kaminen, men eftersom våran soffa är 1 år gammal så får det nog dröja några år till iaf....

Hade jag dock haft 15 000 som låg och skräpade hade jag def åkt och köpt en ny idag =P

Nu dags för tripp till Elingbo och hälsa på Jenny med familj <3

Så typiskt jag!!

Idag har vi börjat med homestylingen av vardagsrummet och jag kan väl säga att av 21 kvm (jag vet, det är inte stort) så blev kanske 2 kvm som jag hade tänkt mig.....

Det svarta skåpet som jag kände att jag inte ville göra mig av med, för att det är ganska nyligen inköpt, insåg jag efter 2 röda att det INTE kommer göra sig i vardagsrummet och det betyder att jag/vi måste köpa till ytterligare ett vitrinskåp och maken är inte ett dugg sugen på att göra det imorgon och det betyder att det kommer ta VECKOR innan mitt vardagsrum blir iordning......

PÅ allt detta så känner jag att möbleringen av tv:n i vardagsrummet blir inte heller bra och att tv-bänken dels är för stor men också står malplacerad... Det största problemet är dock att det finns ingen annanstans och ha tv:n eftersom KAMINEN i vardagsrummet står så till att antingen får inte soffan plats eller så kan vi inte elda i kaminen hädanefter =(((

Näää just nu suger det och det enda jag är nöjd med är min övervåning, så jag tror jag flyttar upp dit för gott ;-)

Homestyling..

Jag känner mig såååå peppad att sätta fart med mitt hem och få det fint och idag har vi varit iväg för att komma en bit på väg iaf.

Plånboken gillar Ikea, så det fick det bli och nu har vi blivit ett vitrinskåp rikare och en byrå till vårt sovrum =))

Ska fota och lägga upp bilder på före och efter ;-)

Det enda som riktigt suger är att vi "måste" ha leksaker i vardagsrummet för att barnen inte kan gå upp och ner själva till övervåningen, ett stor negativ sak med två våningar och små barn, men men, om ett par år så kan vi flytta upp allt och dit längtar jag som en galning.

Nästa steg blir att fixa klart i boden så att Matilda kan få sitt rum där ute och då tar vi över hennes och Karl får vårat och lilla rummet som Karl har nu blir ett gäst/arbetsrum! Ska styla om det också när tiden lider, men det ser jag ingen brådska med! Viktigast är att de rum vi använder dagligen blir som jag vill!

Näääää dags att fota som det ser ut nu med leksakskaos och annat stök, men snart så =P

Afro is da shit!

Oh vad det här var roligt!!!

Tack Anna för att du föreslog afro för mig och det var sååååå kul, mkt roligare än vad jag trodde och jag kommer definitivt se till att jag kommer dit varje torsdag jag inte jobbar!

Så du som inte testat afrodans, gör det =P


Sjuka barn = dåligt samvete!

Då har Karl feber igen och man får så dåligt samvete för jobbet, PLUS att jag vill jobba! Jag känner verkligen hur glad jobbet gjort mig och jag har inte mått så bra pyskiskt på väldigt länge. Det negativa är våra eftermiddagar då, men bortsett från det.

Nu är det att göra Jonna klar för dagis, så hon får leka av sig <3

Humörsvängningar!

Vad är nyttan med att en massa hormoner ska hoppa runt i den kvinnliga kroppen varje månad???

Om nu Gud skapade oss, så skulle jag gärna vilja ha en bra förklaring på vad det ska vara bra för? Det främjar ju knappast för att kärleken ska blomstra och medmänniskorna får ducka för, förhoppningsvis bara, hårda ord eller en massa fräs som kommer ur munnen.

På det så tillhör jag den skaran som blir deprimerad när den där hemska veckan ska komma.... så inte nog med att man dels ska känna sig som världens ofräschaste i veckan, på det ska man dessutom bli deprimerad, svälla och känna sig som världens fulaste... Från att under ägglossningen känna sig en aningen bättre iaf =P

Nääää vilket j-la påfund!


Vad får andra att ta någon människas liv?

Ett av mina favoritprogram är Efterlyst och har du följt min blogg ett tag så vet du redan om det =)

Jag saknar dock Leif GW Persson massor.... <3

Nu har de tagit upp så många tragiska fall och man blir så ledsen. Just nu pratas det om Marina som är borta sedan snart 2 månader och att hon är bragd om livet är det nog inget prat om.

Tänk så mycket föräldrar, släkt och vänner får våndas för att hennes kropp inte har hittats!


Allvarligt talat!

Jag känner mig så himlans glad över att vara igång och jobba, MEN snälla ge mig tips på hur jag ska få mina eftermiddagar att gå ihop!

Jag hämtar hem två stycken barn som är trötta, hungriga och så mammatörstiga att jag inte kan röra mig ur soffan en sekund, utan att någon skriker, gråter, drar och sliter i mig =S

Att laga mat känns som en hel vetenskap. Visst lagar jag mat fast dom skriker, gråter och har sig, men jag är så sönderstressad att jag känner hur min kropp börjar må dåligt! Jag har haft eksem i mitt liv, men varit bra i många år, men nu börjar dom blossa upp.... Jag känner att det är farligt för min hälsa...

stresscartoon


Många måste som förälder =P

Ojojojoj vad man har mycket att göra när man har barn och än värre när man har fyra stycken =O

Som det är idag har jag tre stycken föräldramöten att gå på och tyvärr är ju inte tiderna alltid de bästa, men nu har jag betat av ett av dom och jag kan tycka att det är såååå jobbigt att åka iväg på dom, men när man väl är där är det så intressant!

Jag har varit med i föräldrarådet som är på mina minstas skola och det är så intressant att höra allt som händer kring barnen och nu tycker jag det är så megatråkigt att Johan jobbar så sena kvällar mån-ons att jag begränsas att vara med på nånting alls =((

Nån gång i framtiden kanske jag kan vara med igen...

Tisdag och en ny dag..

Har varit så sjukt trött sista dagarna att jag stupat i säng och det är knappt att jag kommer ihåg att jag lagt mig ner innan jag somnat!

Karl somnade kl 18.15 igår, helt totalt tokslut och Jonna hittade jag halvsovandes i soffan strax före 19, så hon fick gå i säng direkt =) Skönt, men jobbigt när de är så trötta och em bara blir fulla med gråt och tandagnisslan.

Nu är det iaf en ny dag och solen skiner och ger mig en massa härlig energi.

Sämst är dock att jag glömde mina läkerol hemma, mitt livsuppehållande =P Allt för att orka genom hela dagen ;-) Tur det inte är så långt till nån affär iaf =P

Borde inte den bästa vara mest lämpad??

Lyssnade på radion i morse där en granskning gjorts av polisen och deras antagning av invandrare....

Enligt kollen så uppfyller inte polisen kraven de har från riksdag och sig själva och jag känner hur jag börjar koka!

Borde inte den som ansöker och kommer in vara den som är mest lämpad istället för att nationaliteten ska spela någon roll??

Givetvis så ska det finnas rim och reson i antagningarna och givetvis ska det inte vara diskriminering pga kön eller nationalitet, men att sitta och hacka på att antalet antagna är för få bara för att de endast har EN eller ingen förälder född i utlandet får mig att koka...

Näääää jag vill mötas av en polis som kan sitt yrke och är bäst lämpad för det och inget annat!

Så var det slut...

Helt sjukt vad fort helgerna går... Förra veckan jobbade jag 3 dagar och den här veckan blir det 4 dagar, får se hur det känns och allra värst är nog torsdagen.

Jag vet ärligt inte hur jag tänkte när jag la in att jag ska börja kl 11.00.... Måste haft en väldigt dålig dag och hjärnsläpp =S

Idag har vi äntligen bytt ut fönstret i vardagsrummet mot ett öppningsbart och det blev så mkt bättre än vad vi kunde föreställa oss! Skönt, härligt och bara såååå underbart =P

Nu dags för att fixa inför morgondagen <3

Puss och god natt!

Min underbara lilla Jonna

Det kommer så mycket goa saker ur Jonnas mun hela dagarna så man blir full i skratt :-)





Idag så åt jag en klubba och Jonna som är väldigt fascinerad av godis, tittade nyfiket på mig. Sen säger hon... "sår jag sää kubban". Jag svarar jag och fröken tar ur den ur  munnen på mig och säger sen... "Vikken siiiin kubba du ha". Mamma hjärtat bara smälter och kärleken växer i kroppen :-D

I hate rain..

Usch vilken hemskt grått och regnigt väder det är idag. I veckan när man jobbade sken solen och det var så underbart ute.. Det är det tristaste med att jobba att man ofta missar dom där dagarna som ger en energi, styrka och ork att hålla igång..

Jag sitter och tittar lite efter utlandsresor, vill så gärna åka till solen att jag nästan kreverar.. Nästa år fyller jag jämt, typ 30 och då vill jag åka till solen och njuta. Helst med maken, men i andra hand ensam =P och i tredje hand med familjen =)

Karl är ff inge pigg, sover redan i soffan och undrar om det blir jobb imorgon =S

Tror ni att det går att lura maken till Ikea idag??? ;-)

 


Sorry...

Förlåt, inte ofta jag glömmer bort att blogga, men igår var det en fullspäckad dag =)

Karl hade 39,4 på morgonen och medans jag försökte göra mig iordning för jobb så fick jag bära runt på lillprinsen emellanåt...

Iväg till jobbet och gjorde mina 5 timmar. Jag måste säga att det är otroligt skönt att jobba och jag börjar komma mer och mer in i det. Har börjat jobba ensam med mail och fax och jag har ökat antalet varje dag, vilket betyder att jag kommer ihåg mer och mer ;-)

Sen var det raka vägen hem och pyssla med mat och hem innan Ann och Jörgen kom.... Blev en kanon kväll med god mat och en massa PLUMP :-D

Alltid lika trevligt och roligt och jag måste säga att jag är urusel på plump, men jag gillar det iaf =P

Bästa avslutningen på dagen blev att nu är det klart att jag ska följa med Ann, Nanna och Malin till Ullared i oktober, tjohohohohoho :-D

Nu frukost och sen Västerås =)

Sjuk sjukare sjukast..

Jag tror var och varannan hostar och är förkylda runt oss, men det är väl så om höstarna... eller året runt för den delen =S

Matilda har en kompis som har hostat i 6 månader, 6 HELA MÅNADER och det är ingen dålig hosta heller. Lider så med henne, men tydligen så hittar dom inget "fel" eller iaf inget som biter på hostan.

Nu hoppas jag dock iaf att Karls hosta inte blir så långvarig för han hostar så han kräks när han får välling om mornarna... lilla skruttgubben!

 



Nej, så ska vi inte göra imorgon när vi ska spela kort :-D


Förbannade VAB

Har noll lust och ork att vara hemma en dag till, men Karl har feber och väldans hostig och förkyld =(

Jonna får iaf åka till dagis, så kanske dagen blir lättare.

Idag var det fotografering på dagis, skönt nog så fick Karl också vara med, så har vi lite julklappar klara ;-)

Konstigt nog så tar de gruppfoto och enskilda foton en dag och sen till skolkatalogen en annan dag =) Så det gäller att ha dom i fint skick i flera dagar i sträck ;-)

Husvagnsmys..

Oh vad jag längtar efter husvagnsliv..... Ser så fram emot en tripp vi ska ta tillsammans med Ann och Jörgen snart <3 Riktigt längtar efter att bara få vara och på det så ska vi vara barnfria, oooooooh vilken känsla. Nästan så jag känner mig som 14 igen =P

Har så mycket att se fram emot den här hösten ♥


Dreams..

Helt sjukt vad jag har drömt i natt! En hel hög med konstiga drömmar som sammanvetsades... Tror jag har bearbetat senaste månadens alla intryck! =)

Mest konstiga var att jag var på en stor affär, som typ Ikea, men det var ändå ett hotell och personalen var rödklädda och rätt som det var, så skulle vi åka buss och jag hade massor av packning med som jag tänkte skulle få åka med först, men så när jag lagt på allt så slog det mig att det förmodligen inte skulle ligga kvar när bussen kom tillbaka, så jag fick lov att åka med och då var det som att vi var på väg utomlands, haha!

Weird..


En sten föll från mitt hjärta!

Ikväll fick jag besök av en av pojkarna som stal alkoholen ifrån oss och jag är så glad och tacksam över att han dels vågade sig hit och dels för att han gav sig tillkänna!

Läser du det här, så tack än en gång och jag är så glad för att du vågade dig hit och för att du visade mig att du ångrar det du gjort!


Dag 2

Jobbade andra dagen idag och för att ha jobbat så lite som jag har med faktura så måste jag säga själv att det gått riktigt bra =P

Visserligen måste jag fråga en hel del... Dels kan ju saker och ting ha ändrat sig, men mitt minne är inte riktigt hemma på alla ställen =)

Jag vet iaf utan och innan till hur man gör en adressändring igen iaf =P

Karl hemma från dagis, sjuuk med en vabbande pappa och Jonna på dagis för det var skolkatalogskortstagning idag, tråkigt att Karl missade det =S

Nu soffhäng en stund och sen blir det att förbereda för morgondagen.. Skönt med ledig dag iaf =P


Stoltaste ever <3

Jonna fick sitt efterlängtade skötbord idag och hon rusade upp till övervåningen för att visa Matilda det =D Hon var stå stolt och ville att Matilda skulle leka med henne!

Nästan så man fick en liten tår i ögat över hennes glädje, värst var dock att få henne i säng... Hon ville INTE sova =P

Klicka för att se nästa bild
Låna bilden ifrån blocket =)

Min Moa på Youtube....

Nu på kvällen har jag och Jonna suttit och lyssnat på Moa när hon sjunger på Youtube.... Saknar henne så och vissa dagar gör det riktigt ont!

Jonna sitter med tårar i ögonen och säger att hennes Moa sjunger och när låten slutar så frågar hon om hon är ute och går hem nu!

http://www.youtube.com/user/Mmoaan#p/u/5/FAfaXVvX_c4 

Ett litet smakprov på världens bästa Moa! Jag älskar dig!


Jobb jobb jobb jobb

Idag är jag på plats och ingenting fungerar =P Iofs hade jag inte så stora förväntningar att det skulle vara fixat, men en liten önskan hade jag nog allt =)

Nu sitter jag och väntar på att få igång systemet vi jobbar i och trots lösenord så är det någon spärr som sitte där och ställer till det.

Ska bli roligt att sätta sig in i problematiken igen och få svara på lite frågor =D

Rensning...

Idag har jag varit så duktig och plockat ihop kläder som jag ska försöka sälja! =P

Fem kartonger med barnkläder, helt galet =P Finns säkert ännu när maken kommit ner till kartongerna med kläder =P Nu har jag bara rensat pappkassar :-D

Sen har jag lite "större" kläder i storlek 130 och uppåt!

Känns iaf superskönt att ha rensat upp och fått ordning på torpet ;-)



Sen har jag på kvällen dammsugit och torkat golven! Lagt iordning alla barnens kläder inför morgondagen och gjort oss klara för jobb och dagis <3

Sunday bloody Sunday!

För första gången på väldigt länge så har man lite söndagsångest..... imorgon börjar allvaret igen! På ett vis känns det rätt spännande, men samtidigt så känns det skönt att få in lite rutiner!

Idag kommer mamma över en sväng och sen hoppas jag att vi hinner rensa ut lite mer kläder i förrådet <3


Utförsäljning....

Jag är så glad att vi äntligen tagit tag i att sälja av barnsaker :-D

Jag har sålt vårat babyskydd, gåstolen, babygymmet och en P o.P overall =) Nu är det en hög med barnkläder jag skulle behöva sälja av!

Vet du någon som är i behov av barnkläder från typ 50/56 till 74 på pojk och upp till 92 för tjejer så har jag! Säljer det billigt och det allra mesta är i nyskick!

Har t ex en P o. P marinblå skaljacka i storlek 74 som verkligen är i nyskick =)

LyCkA!

Igår fick jag hem Moa och för första gången på väääääääldigt länge så satt vi allihopa och kollade på en film tillsammans! (LYCKA) Filmen vi såg var"Remember Me", sååå sorglig, men jättebra!

Så underbart att ha alla hemma och jag njuter för fullt... Idag åker Moa till Maja på födelsedagsfest så lyckan var kortvarig, men jag hoppas hon snart kommer hem igen!




"Remember Me"


Sista helgen...

Idag är sista "vanliga" fredagen innan min mammaledighet är slut.... Å N G E S T E N finns här, men jag försöker tänka att det kommer bli en jättebra höst och att det ska bli skönt att dels få lite mer pengar i plånboken, men också att träffa lite vuxna människor om dagarna!

Jag är iofs en person som inte har svårt att bara vara hemma! Det enda som varit jobbigt har varit att hemmet blir så stökigt och eftersatt när man har två små busar hemma som kräver ens uppmärksamhet hela tiden =P Visserligen leker de rätt bra numera, men gud vad dom stökar ner..... Helt galet mycket :O


Hej då mitt "gamla" liv och välkommen mitt nya!

Höst!

Fy, idag har verkligen hösten kommit hit. Det är så där grååååkallt att det nästan ilar i mina leder!

Var till naprapaten på fm och fick massage och efter det så åkte jag och svärmor till Västerås för lite shopping!

Hittade tre stycken varma, gosiga koftor att ha nu när kylan biter och sen köpte jag en stickad tunika, jättefin <3. Det blev också ett par tights, ett linne och benvärmare =)  Så underbart att förnya garderoben lite!

Idag har jag fattat beslut om att jag inte ska jobba med bemanning.... Ett beslut som känns jätteskönt inom mig och en sten mindre föll från mitt hjärta!

<3

Solen skiner för dig Tina!

Idag är det 1 år sedan du gick bort Tina!

Mina tankar och all kärlek går till dina barn och dina nära och kära!





Jag vill inte.....

Varför föddes jag med så mycket empati att mitt hjärta blöder över de som stulit från mig!!!! Varför gråter jag av smärta över hur du mår *****! Jag känner din ångest i mig... Jag gråter dina tårar! Jag hatar mig själv!!!!

Polisbesök

Idag kommer polisen ut för att förhöra mig angående stölden här hemma!

Känns bra på sätt och vis, men samtidigt så känner jag mig så ledsen över allt.... Önskar så att inget hade hänt eller att de skyldiga hade erkänt direkt och att man hade kunnat slippa polisanmälan...

Nu är allt iaf i rullning...

Ibland orkar man inte...

Det är en oerhört jobbig tid just nu!

Inom loppet av en vecka för 1 år sedan så förlorade min underbara kompis hennes syster i ett mord och mina döttrars underbara kompis deras mamma i en mc-olycka...... Det känns som det var igår emellanåt och jag har fortfarande svårt att förstå det som hände...

Våran stöld känns så banal mitt i allt, men det gör så ont i mig när barn är inblandade och jag vet ju att det säkert kommer bli jobbigt på många olika vis av det här....

Just nu önskar jag bara att allt kunde försvinna och att allt kunde vara ogjort <3

RSS 2.0