Det skär i mig....

Även om jag innerst inne vet att jag gjort rätt som polisanmält händelsen hemma hos oss, så blir jag ändå så ledsen och det riktigt skär i mig att ett "barn" kommer åka fast!

Vad jag förstår så måste han må väldigt dåligt och jag hoppas han får den hjälp han behöver <3


Tålamod...

Det är verkligen en brist jag har.... tålamod!

Tur att man dagligen, iaf ofta, får träna på sitt tålamod och idag är nog en sån dag =P Anmälan har blivit tilldelad en handläggare och han ska ringa upp mig, men jag vill prata med honom typ NU =D, men nu får jag hålla mig...


Alla känner alla....

Såna här gånger som just nu är jag så glad att vi bor i ett litet samhälle där alla känner alla!

Efter några samtal till föräldrar så börjar allt klarna och snaran runt den som gjort det börjar krympa! Det hade bara varit skönt att denne gett sig till känna ist och lämnat tillbaka det som finns kvar =(

 

 


Hur kan man stjäla ifrån en kompis familj??....

Kan inte smälta att någon varit in och stulit saker på min gård.... Än mindre att det rör sig om en av mina döttrars kompis/ar!

Jag hoppas och vädjar till alla att vet ni något så berätta.... Låt inte någon som stjäl ifrån en kompis gå "fri"... Nästa gång kanske det är ni som blir av med något!

Att göra polisanmälan var inget lätt val, för jag hoppas och tror på ärligheten och att det som finns kvar av alkoholen skulle lämnas tillbaka, men så blev det inte och nu får utredningen har sin gång...

Det går fortfarande att lösa på annat vis, så vet du något så berätta så kan jag ta tillbaka anmälan och sociala slipper bli inkopplade, för namn på person/erna har jag!

Jag känner mig kränkt, besviken och oerhört ledsen!

Ärligheten vinner ("förhoppningsvis") alltid!

Mammas stora lilla tjej! <3

Jonna klarade en hel natt utan napp och imorse när hon vaknade så var hon lite ledsen och ville ha nappen, men efter sen att vi pratade om skötbordet och att hon var en stor tjej så sa hon inte ett ljud =) Hon låg och gosade med sin snutte ist och den tänker jag aldrig ta av henne. Tids nog så kommer hon släppa den <3 =)

STOLT =)

Jag är så stolt över min älskade lilla Jonna som idag har slutat med nappen!

Hon önskar sig inget hellre än ett skötbord till hennes docka och jag sa att hon kunde få det när hon slutade med napparna. Igår satt hon hela dagen och sa att hon skulle sluta med nappen, men så när klockan närmade sig sängdags så ville hon hellre ha nappen. Självklart fick hon den.

I morse så sa hon det första när hon vakna, jag har slutat med nappen nu =)... Någon gång under dagen så har hon frågat efter den, men jag har då sagt att du ville ju ha skötbordet och då har hon gillat läget. Hon somnade till och med i bilen utan ett pip om nappen <3<3<3

När hon skulle lägga sig ikväll så började hon fråga om nappen och jag sa då att du ville ju så gärna ha det där skötbordet och så pratade vi lite runt det och då säger hon helt plötsligt, välling vill jag iaf ha :-D

Så en flaska välling och en Jonna i säng utan ett pip, fast klockan var seeent :-D



Arg så jag kokar!!

Ikväll hade vi svägerskan med sambo på besök och jag frågade svågern om han kunde gå och hämta lite cider åt mig i jordkällarn....

Han kommer tillbaka efter en stund och frågar vart nånstans den stod och snart inser vi att NÅGON / NÅGRA har varit ner i jordkällaren och stulit en massa alkohol..

Sen vi gifte oss så hade vi flera flaskor av bland annat Xanté, whiskey och vodka och i somras så köpte Johan sig en platta öl och jag en platta cider för att ha under sommaren, ALLT är nu borta... Jag är så jävla arg för den som tagit detta har för det första vetskap om vart vi förvarar det och det fanns en del annat också som står kvar där...

Efter en del luskande så har jag iaf klart för mig att det är någon av mina döttrars kompisar som varit här och antingen var dom här när vi var till Kreta eller så när vi var iväg till Rullsand....................... Så besviken, arg och ledsen!

Jag kommer polisanmäla och jag kommer även lämna namn på den / de som gjort det!!!


Shopping-tripp

Snart är det dags att åka till Västerås för att fylla på de smås garderober.

Har insett efter 3 dagar på dagis att det är en hel del som måste inhandlas! Karls gummistövlar som jag köpte innan sommaren är toksmå om hälen, så jag måste leta efter ett par som passar en knubbig fot bättre =P

Mössa, vantar, halskrage, skaljacka, tröjor och strumpor måste fyllas på, så det blir att springa runt på lite affärer =)


Inskolningens baksida...

Idag har Karl varit själv på dagis för första gången.

Måste säga att jag inte riktigt gillar den nya typen av inskolning, dvs att man är med i 3 hela dagar och sen ska den lilla klara sig helt själv =S

Det gick iaf hyfsat att lämna honom, men att höra ens lilla gråta när man går är ingen höjdare... Jonna grät inte en endaste gång när jag skolade in henne och det var enligt "gamla skolan"....

Vid halv 12 ringde fröken från dagis och berättade att Karl rosslade väldigt och undrade om han hade astma... Skulle inte förvåna mig att det blir något sådant.... eller så är det bara förkylningen som satt sig i bröstet på honom. Hur som så fick jag hämta hem honom innan vilan, så nu ligger han i sin säng och sover <3 Känns skönt att det blev en "kort dag" för honom iaf!

Så nu kan vi bocka av en förkylning på listan över immunförsvarets uppbyggelse!

Utrensning...

Varje vår och varje höst får jag allmänt psykbryt på mitt hem. Jag vill lixom boa ut och boa in i dessa årstider.....

Just nu tycker jag vårt hem är så rörigt att jag får som toksnurr i hjärnan! Jag hatar oordning och jag hatar att inte ha tid till att få som jag vill... Okej, allt hänger inte bara på tid, en hel del handlar om pengar också, men i helgen ska jag iaf "få" mitt efterlängtade vitrinskåp till vardagsrummet och ut ska de två andra vitrinskåpen... Ska slänga ut dom på blocket och kanske har vi tur och får in en liten slant för dom iaf =)

Jag hoppas att jag kan ha fått det mesta klart tills jag börjar jobba så jag har några moment mindre att irritera och stressa mig över =)


Spikmattetid sökes..

Så glad att Johan slutar tidigt idag för då ska jag ta mig tid och lägga mig på spikmattan. Min huvudvärk ger sig inte och jag kom på i morse att förra gången jag hade en sån här sväng så hjälpte faktiskt spikmattan mig... Måste försöka få till rutin att ligga på den varje dag. =)


Att vara sjuk eller inte.....

Jag fick migrän för två dagar sedan och huvudet är ff helt ömt och jag skulle inget hellre önska än att jag fick krypa ner i sängen och bara vara, men nej då, idag ska jag tillbringa 6 timmar på dagis med mina små älskade barn.... Överlevde jag igår så lär jag göra det idag med =P

Jag har även kallsvettats i flera dagar nu och jag vet inte vad det beror på. Blir galen?? Kan jag vara överstimulerad med levaxin??? Något galet är det iaf!


Idag är början på allt!

Jaha, då var det dags för inskolning!

Regnet öser ner och lusten är NOLL att klä på två små troll och se till att alla vädrets kläder kommer med och ombyten! Visst hade jag kunnat vara förutseende och packat det igår, men Karl vaknade och var tokledsen när vi skulle göra oss klara för natt och morgondag, så inget blev som tänkt...

Nu blir det iaf frukost strax och sen ska jag försöka hitta den där orken som jag inte vet vart jag lagt nånstans och med ett stort leende på läpparna åka mot DAGIS!

Summering av semestern..

Måste väl skriva lite om semestern =)

Veckan vi var där var jättevarm och en bra bit över det normala för årstiden! En servitör sa att det låg runt 6-8 grader över normaltemperaturen. Mig gjorde det ingenting för jag tyckte det var alldeles lagomt.

Hade det varit samma värme i Sverige så hade man nog klagat rejält, men med en pool i närheten och ac på rummet så var det mer än bra!

Resan ner gick hur bra som helst med barnen! Karl slocknade innan vi nått full höjd och Jonna somnade efter halva resan och sov nästan ända fram sen. <3 Så stolt över våra små som skötte sig exemplariskt!

Första dagen så åt vi tidig middag och på kvällen så tog Johan och jag oss en gyros till kvällsmat på rummet. Sjuukt stor och för knappt 8 euro så blev vi mer än proppmätta! Somnade hur tidigt som helst... Tror kl var ca 7 svensk tid =P

Dagen efter så åkte jag och Jenny till Jumbo som är ett stoooort varuhus med mycket leksaker och en massa roligt till små, men även lite heminredning och kläder =) Handlade för 85 Euro och hade kunnat handla minst det dubbla till, men man ska kunna frakta hem allt också =)

Efter att vi ätit på kvällen så gick vi en sväng på stan och helt plötsligt så tittar vi in på en restaurang och där inne står det en öppen kista, fullt med blommor runt den och man ser att det ligger en man där i =O Jag har aldrig sett en "livs levande" död person nån gång så det kändes rätt makabert.... Han låg iaf där i 1 ½ dygn minst och hade ständigt någon vid sin sida som satt och pussade och hade på honom något.... Där kan man snacka om olika kulturer... Smått läskigt och jag kan säga att vi åt aldrig något på den där restaurangen =P

Ja det var väl lite om resan...

Hemresan gick precis lika bra som dit och vi är alla sååå nöjda, det enda som hade kunnat varit bättre hade väl varit en vecka till där =)

Att vara vuxen är inte alltid vare sig lätt eller roligt..

Ibland hatar jag verkligen att behöva vara vuxen... Inte för att det är så lätt att vara liten heller alla gånger, men idag har jag gråten i halsen mest hela tiden.

Även om jag förstått och vetat om länge att Moa skulle börja plugga i Västerås så blev gårdagen iaf 100 ggr jobbigare än vad jag trott. När jag la mig och drog ner rullgardinen så var det så mörkt på hennes rum och det skar i mig... tanken slog mig att om jag saknar henne så fast hon "bara" är 5 mil ifrån mig, hur hade jag då mått om jag hade varit Johannas mamma som förlorade hennes dotter förra veckan.... Jag ryser av bara tanken!

Imorgon ska jag börja skola in Karl och snart ska jag vara ifrån honom "hela" dagarna och det gör mig också ledsen och jag känner mig orolig över att börja jobba!

1000 tankar snurrar hela tiden och de senaste 5-7 nätterna har jag sovit såååå dåligt och varit vaken flera timmar under natten!

Det är väl baksidan med att vara vuxen att trots det som tynger en försöka hålla humöret uppe och inte visa sina nära hur man egentligen känner det!

 


Borta bra men hemma bäst........ eller!

Efter en underbart härlig vecka på Kreta så är vi hemma och jag måste säga att jag hade mer än gärna stannat en vecka till...

Vi har badat, solat, ätit en massa gott och druckit en del öl =)

Firade födelsedagen med en drink också ;-) Jag är ju ingen storkonsument på alkohol, så jag kan inte påstå att det blev mycket av den varan =P En öl och en drink :-D

Jag ska lägga upp nån härlig bild när jag fått över dom till datorn!

På tisdag börjar allvaret och ångesten är stor.................... för stor! <3


Solsemester!

Som jag längtat efter den här resan! 6 månader sedan den bokades och då kändes det som en evighet dit, men tittar jag tillbaka så känns det som om det var igår....

Vart har min föräldraledighet tagit vägen??? När vi kommer hem är det inskolning som gäller och sen börjar allvaret för att hålla på tills pension... Faktiskt skrämmande =O

Men nu ska här njutas av semester och inga negativa tankar ska fylla min skalle!

God mat och en massa sol, det ÄR livet det! <3


Hypotyreos..

För några dagar sedan började jag äta en annan medicin i kombo med min gamla och jag måste säga att jag tror mig känna lite skillnad....

Jag har sovit så bra i 2 nätter, så där riktigt stenhårt och skönt! Sen har jag faktiskt haft mer energi om dagarna, men någon riktig pigghet känner jag inte av, fast det kanske kommer? Skönt är det iaf, något som inte är bättre är ledvärken och det kanske tar längre tid att märka av?!


På resande fot...

Äntligen börjar packningen blir klar och det känns som att vi får med oss allt och ändå plats med massa till =)

Imorgon vid lunch drar vi mot Arlandia hotell och tillbringar natten där med familjen Röstvall =) Trevligt värre! Hoppas vi hittar nått gott ställe att äta kvällsmat på iaf =)

Det enda som nojjar mig lite är att man fått med sig allt man kan tänkas behöva... Ofta är det inte förrän man verkligen behöver något som man saknar det, men det mesta går att köpa iaf!

Datorn följer med om hotellet har nå internet annars så blir det dåligt med bloggande den här veckan. Lovar däremot bilder när vi kommer hem som plåster på såren =)

Ha det så skönt här hemma i värmen, för jag tror att ni får varmt ni med!

Mopeder är livsfarliga....

Igår vid 21 tiden blev jag uppringd av en av mina döttrars kompisars mamma och jag hörde direkt på rösten att något hade hänt.... Iskall känsla spreds sig genom hela mig innan hon berättade att jag var tvungen att komma för Matilda och hennes kompis hade kört omkull med mopeden.................

Konstigt att när man hamnar i en sån situation så vet man knappt vart man ställer skorna??? Jag sprang fram och tillbaka för att hitta mina skor och det kändes som att världen på nått vis stod stilla.

Tuuuur nog så var dom inte långt hemifrån och jag var snabbt på plats och Matilda stod upp och var så klart både chockad och ledsen... Hon blödde från smalbenet, men det var inget gigantiskt stort hål som tur var... Kompisen däremot hade ett stoooort öppet står mitt över hennes handrygg och både ben och senor syntes! Så klart hade hon jätteont... Ambulans var skickad och kom jättesnabbt på plats.

Matilda fick åka med i ambulans för att kolla upp sig så att såret skulle bland annat kollas upp.

Jag fick inte plats i ambulansen så jag åkte hem, bytte kläder och packade med mig lite godsaker för att hålla energin uppe och Moa och Jasmine följde med mig in och jag är tacksam för det, skönt att slippa åka ensam!

Matildas sår gick inte att sys igen då det var lite djupt och rätt stort och det var en del hud borta... 1 månad sa läkaren att det skulle ta innan det läkt ihop =S  Bada var det absolut inte tal om och det kändes sååå tråkigt när vi nu äntligen ska få komma iväg till Kreta, men en underbar sköterska kom med ett plast "förband" och satte på och sa att hon kan doppa sig med det, men det blir inte att lägga i vattnet nå längre stunder!

Kompisen hade sån tuuuur att den "enda" skada hon hade var att en sena gått av i handen och den ska dom fixa rätt snabbt, men ingenting brutet förutom skrapsår på hennes tår...

Så tur i oturen klarade sig våra underbara barn bra, men det hade kunnat sluta än värre om de inte hade haft täckta kläder på sig...

Åk ALDRIG moped utan långbyxor och gympaskor är mina ord till er!

Kl 3 i  natt kom jag hem och kl 6 gjorde älskade sonen morgon och med max 2 ½ timmes sömn i kroppen så känner jag mig som en urlakad sill, men jag överlever ;-)

Det rullar....

Ja nu börjar allt rulla på...

Moa har fått det mesta av sina saker till sitt rum där hon ska bo. Jättefint rum med härliga färger i ett hus med värme i och då syftar jag inte på fjärrvärme ;-)

Tror det kommer bli jättebra även om jag känner att det skär i mig att hon blivit så stor och ensamheten som det ändå kommer bli här hemma.

Moa är ju den som varit hemma mest och haft flest kompisar här hemma så det har alltid varit en massa liv och rörelse och nu kommer nog tystnaden lägga sig över oss =/

Matilda har ju så klart Julia här emellanåt, men de två små damerna behöver ägna tid åt skolarbete och då lär det bli mindre av att se i veckorna <3

Det är ju iaf livet gilla gång <3


Snarkande oljud...

Igår kväll när vi gick och la oss så hade jag, i vanlig ordning, svårt att somna och preeeeeeeeeecis när jag hittade den där underbart sköna ställningen och kände hur John Blund sakta sänkte sig över mig så hör jag .....Zzzzzzzzz Zzzzzzzzzzzzz av den värsta sorten!

Med ett djupt litet andetag så tänkte jag så klart på min man som sovit dåligt de senaste nätterna och gått upp mer än tidigt (runt 4), så jag tänkte stilla att det går nog över snart och försökte åter finna mig i den där sköna känslan av att kunna somna, men nääää. Det är f-n en hel omöjlighet att kunna sova / somna bredvid en person som drar timmerstockar!

Lite fint sparkade jag på hans smalben och fick en liten grymtning till svar... Hade han legat på rygg så hade jag ju givetvis kunnat säga åt honom att lägga sig på sidan, men när man snarkar och redan ligger på sidan/magen då är det av den värre sorten!

Så i med hörselproppar och trycka in dom så låååångt in det bara gick så hördes megasnarkningen endast lite vagt och känslan av att kunna somna infann sig rätt snart igen!


Älska ♥♥♥♥♥♥♥

Hur jobbiga ens små kan vara ibland så är det ändå med så mycket större kärlek att ha barn att nästan så hjärtat blöder av kärlek emellanåt ♥

Jonna skulle i säng och hon satt i soffan! När jag säger till henne att nu är det sängen så svarar hon mig att "nää jag ska lägga mig tidigt ja". Då ler mamma stort och svarar, "men vad bra för klockan är ju tidigt nu", varpå Jonna svarar "jänta, ja ska baja kolla va klockan äj.." och är på väg ut till köket....

Skrattar mig varm och vill bara äta upp denna älskvärda hjärta!


Barndomen...

Tänk vad vissa saker sätter sina spår från barndomen och då menar jag inte i någon negativ bemärkelse =)

Ett minne jag har som ofta kommer över mig är när jag sov över hos min kompis och hennes mamma gjorde frukost åt oss....

ALLTID te och rostade mackor med mjukost och ett glad juice ibland till =) Jag kan känna doften av teet och den rostade mackan bara av att tänka på det <3


Sammanbrott.......

En dag som denna då riktigt längtar jag som en galning efter att få börja jobba!

Båda barnen gråter, gnäller och drar mig i kläderna hela tiden så det enda jag kan göra är att sitta still och inte röra på mig! Vart jag sitter spelar ingen som helst roll bara jag inte rör mig, gaaah!

Försökte roa båda ute, uteungar som de båda två är, men nääää, mamma mamma maaaaaammma mammaaaaaaaa kan ju få en att tappa förståndet för en millisekund =P

Så tillbaka till soffan och titta på två barn som roar sig själva, haha!


Börjar det nya nu?

Idag har jag äntligen fått träffa en läkare som vet vad hon pratar om <3

Så underbart att bli tagen på allvar! Imorgon börjar jag med nya medicinen Lio och jag hoppas att den ger mig lika mycket som jag hoppats på =)


Dag 1 avklarad

Tycker att det har gått riktigt bra idag för att vara "familjens" första dag efter semestern!

Jonna var lite skeptisk över att gå till dagis ensam! Vi har ju pratat om att Karl ska börja med henne, men inte förstod hon att det var EFTER Kreta-semestern heller... Men inget gråt, utan mest en butter-protest i att jag skulle gå hem utan henne!

Det hade iaf gått jättebra och hon hade ätit som en häst! Tre hela portioner med mat hade hon ätit och jag blir så glad! Även om hon alltid ätit dåligt hemma så äter hon verkligen i kapp på dagis! Grupptryck gör tydligen stor verkan på henne <3

Dags för matlagning =)

Imorgon börjar det!

Det är NÄSTAN återställning av livet imorgon, bortsett från att sommarlovet rullar på och jag har några veckor kvar av frihet tills jag börjar jobba igen!

Maken börjar jobba och Jonna ska till dagis, så så långt är ordningen ställd =) Ska bli spännande och se hur Jonna reagerar att få träffa dagisfröknar och lekkamrater efter 7 v ledighet =)

Nu är det bara två veckor kvar tills Karl börjar inskolningen, spännande värre säger mamman med fjärilar i magen =O

Lusten....

Idag har jag sån lust att göra saker och ting, men så fort jag reser på mig så blir jag alldeles yrskallig och får sätta mig igen =S

Magen mår iaf mkt bättre och när iaf tanken orkar göra saker så är man långt kommet =P Igår orkade jag inte ens tänka en tanke! =)

Jag hoppas vi kan få lite tid över sen när vi kommer hem och börja fixa i vårt hem! Vore så kul och kunna få ordning för en gångs skull <3


Magsjuka from hell..

Fy vilken tråkig natt jag fick efter våran härliga bröllopsmiddag! Om det inte för att Jonna också kräkts så hade jag trott att det var maten, men det är magsjuka....

Sovit hela dagen och är nästan helt lam i kroppen! =S

Tack goaste mamma. Jag lovar dig att jag knappt själv visste vad jag skrattade åt =P Älskar dig! <3

♥ Idag Är Det Våran Dag ♥

Idag ska jag och maken ut och äta bröllopsmiddag ♥

Vi firar egentligen inte bröllopsdag förrän på måndag, men idag har vi barnvakt och kan få avnjuta en god middag på tu man hand ;-) Svägerskan med sambo ska med också, sååå trevligt med sällskap!

♥♥♥

Underbara torsdag... ;-)

Vet att det är fredag idag, men måste berätta om min underbara torsdag =))

Jag tillsammans med tre andra, bl.a. min svägerska åkte till Mormors Hus i Söderbärke. En butik som har mycket shabby chic saker =)

Skulle lätt kunnat handla massor, men eftersom vi har en kommande utlandsresa så var jag tvungen att iaf hålla i pengarna lite ;-) Köpte en kudde där iaf, som jag ska ha på min säng och allra bäst när jag har fått mitt nya överkast som jag inte tog mig råd till då ;-) Sen köpte jag ett fiiint vykort som jag ska rama in!

Efter det så drog vi till Hedemora och en inredningsbutik som jag inte kommer ihåg namnet på, men dom hade sååååå sjukt mycket fina saker att det var som att komma till paradiset =P

Hittade samma kudde där som jag köpte på Mormors, men den var 30 kr där, så jag "fyndade" lite iaf ;-)

Hittade iaf en jättefin blomma med kruka som jag köpte till familjen Lindholm och sen en liten skylt som man ska ha i en blomma och på den står det Välkommen =) Ska sätta den på trappan med ljung till hösten <3

Sen blev det full fart hemåt och packa väskan och åka hem till underbara familjen Lindholm. Vi fick jättegod mat, oxfilé och klyftpotatis <3 Härlig fruktsallad till efterrätt och snacks till kortspelet ;-)

Vi spelar plump tillsammans och det är sååå roligt och vi skrattar massor! Jag är duktig på att plumpa, men Jörgen plumpade i talet ist ;-) När vi åkte hem så skrattade jag hela vägen för dom är så underbara <3 En hel lyckad dag och en helt otroligt rolig kväll <3<3<3

Idag blir det en tripp till Sala för att fixa lite inför kommande resan och sätta in pengarna från sparbössan =P Den är dock såååå mkt mindre fylld i år mot tidigare år tyvärr, men en 1000 kr borde det vara i den iaf =)

Nu ska jag sätta fart =)


Va får dom allt ifrån??

Att leva med en 2 ½ åring, lite drygt så gammal iaf, är att dagligen få sig ett par ordentliga skratt!

Jonna förgyller verkligen dagarna <3

Nyss så sa hon: Jag tycker det är skönt å peta i näsan, haha... Vad svarar man på det???? Frågade varför, men fick bara till svar att det är skönt, haha!

Puss på dig älskunge!


Depp, depp, depp.......

Jag blir verkligen superdeppig när det är så tråkigt väder och jag dessutom tvingas vara inne = ett stökigt hem blir ännu stökigare!

Så klart kan man vara ute när det regnar också och vi har varit ute, men det är inte så roligt när man har två små, iaf tycker inte jag det!!

Jag har så mycket jag skulle behöva göra och måste göra och med två små så är det ett steg framåt och två steg bakåt, så usch...

Nu ska jag bryta ihop lite och sen gå vidare!


Tandagnisslan...

Fyyyy vad jobbigt vi har det med Jonnas tänder efter sen hennes blåsinvasion i munnen! Hon är förstås rädd att det ska göras ont, men hur försiktigt man än borstar så skriker hon + att det "dåliga" borstandet den veckan har gett resultat av en gul beläggning på tänderna och jag gnuggar och gnuggar och den försvinner inte =S

Snart får vi nog vända oss till tandläkaren för att få bukt med det här =S


Tisdag hela veckan lång...

Nej det är det verkligen inte och tur det! Längtar tills helgen för då ska jag och maken gå ut och äta, eller iaf på fredag <3 Myyyys på hög nivå! Vet inte när vi var själva senast!

Nu blir det Västerås och lite shopping!

Powerwalken är i gång...

Så skönt att ha fått röra på mig igen!

Visst ska man kunna unna sig godsaker på semester för annars är det ingen ledighet värd namnet, men va f-n behöver vågen visa plus så himlans fort för???? Jag kämpar med mina kilon neråt för att på ett nafs gå upp dom... Orättvist som bara den!

Nu är det iaf två veckor tills Kreta och nu j-lar ska jag hålla kosten ordentligt och pw:a varje dag...


Kreta..

Just nu går alla mina tankar till Kreta resan.... Jag håller på och planerar packning, inköp och logistik...

Vi kommer ju åka till Arlanda redan på lördagen för att sova på hotell och det ställer till det liiiiite eftersom vi har med oss kylvaror som ska hållas kalla fram tills att vi landar och installerar oss på hotellet =S

Vi har iaf fryst in smör och leverpastej och jag hoppas att det ihop med kylklampar gör att det iaf kommer att hållas kallt fram tills vi kan få in det.....

Var till affären idag för att leta Pixböcker att ta med till barnen, men inte hittade jag såna heller... Så nu får jag leta vidare. Vet du, vart dom finns, så säg gärna till =)

 


Back to reality...

Johan upptäckte i morse att sladden till frysen ute i boden var urdragen och allt tinat... så jag har ägnat hela fm att rädda det som räddats kan och det har blivit en hel fm vid spisen.

Tyvärr går en hel del förlorat, men det är som det är. Tvättmaskinen går för fullt ff och jag kan inte påstå att jag känner mig sysslolös direkt.

Känner mig lite off idag, men mest för att mina tankar gått till ängeln Tina! Undra när det kommer sluta göra ont och tårarna sluta trilla.... Sån trägisk händelse som aldrig borde ha fått hända! <3


RSS 2.0